Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 570
  • 854
  •   2
Отговори
# 360
Има и в кафяво, но не ми се връзва с дрехите. Нося повече синьо, сиво и лилаво.

Щом носиш студена гама, тогава черните.

# 361
Момичета, голямо ми е това, нали. Връщам. Доста широко на талията ако не го вържа, на раменете може да е по-тясно, а ръкавите са ми ужасно дълги.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 18:55 от Анонимен

# 362
Момичета, голямо ми е това, нали. Връщам.
Скрит текст:
Доста широко на талията ако не го вържа, на раменете може да е по-тясно, а ръкавите са ми ужасно дълги.
Скрит текст:

Много си хубава! Купи си някое по-фръц палто, това не е добро за млада мацка като теб.

# 363
Frozzyy, аз обичам ръкавите да са ми малко по-дълги, но определено нещо в талията според мен не му е наред. Бих го върнала.

ПП Аз се редактирам с конкретен въпрос. Беше пускано в предната тема това палто, дали в крайна сметка някой си го купи и може да каже реално дали си струва?

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 18:53 от Анонимен

# 364
Момичета, голямо ми е това, нали. Връщам. Доста широко на талията ако не го вържа, на раменете може да е по-тясно, а ръкавите са ми ужасно дълги.
Привет, голямо е палтото - не Ви ляга добре.

# 365
Благодаря ви. Ще го върна утре, а сега поръчах един размер по-малко.
Ох, благодаря, но живота ми не предполага по-шик палта. Майка на дете, която готви през ден и няма особено време за себе си.

# 366
Хубаво е палтото. Ръкавите не ги виждам дълги, може би малко в талията, ако се цели по-вталено.
Велурените ботуши не ми харесват.

# 367
Ох, благодаря, но живота ми не предполага по-шик палта. Майка на дете, която готви през ден и няма особено време за себе си.

Ама като кажете така значи...Няма да се оставяте, ей! Млади момичета сте, сега трябва да носите "фръц"!
Аз съм два пъти по-дърта и пак си купувам колкото се може по-секси неща, ама ха! Smiley

# 368
Нещо не е както трябва в палтото, но не знам кое. Според мен в раменете не е голямо.
Но тези снимки ме подсетиха да задам въпрос. Докъде трябва да стигат ръкавите на палтото? Миналата година купих едно, но според мен в раменете ми е широко и ръкавите са дълги. Пусках снимки тук, единодушно казахте, че си въобразявам и е добре, та го оставих. Но така и не го облякох, чувствам се като надянала кашон с него.

# 369
Нещо не е както трябва в палтото, но не знам кое. Според мен в раменете не е голямо.
Но тези снимки ме подсетиха да задам въпрос. Докъде трябва да стигат ръкавите на палтото? Миналата година купих едно, но според мен в раменете ми е широко и ръкавите са дълги. Пусках снимки тук, единодушно казахте, че си въобразявам и е добре, та го оставих. Но така и не го облякох, чувствам се като надянала кашон с него.

Ръкавите са до там, докъдето ти ги чувстваш, че са удобни. Малко под китката.

# 370
  • София
Не ми харесва палтото.
Неудобно ми се струва.

# 371
Може би пухено яке до коленете ще е по-практично
Нещо-нещо му има на палтото :/

# 372
Не ми се иска шушляково яке отново. Детето ми поотрасна и работя отдавна и ми се иска да нося отново палто. Това ми хареса много. Удобно е. Надявам се че като дойде по-малкия размер ще стои добре. Благодаря за съветите.

# 373
Докъде трябва да стигат ръкавите на палтото?
Като цяло гледам да нямам проблеми с движението и да покрива китката ми, ако изпъна ръцете напред или поставям лявата ръка на дясното рамо (и обратно). Не трябва блузата да ми се подава отдолу, иначе ми е некомфортно.

Някои ги купувам специално за носене на сака отдолу и техните ръкави трябва да са по-широки. Обикновено сако 34 + палто 36, за да не ми е прекалено тясно.

# 374
Frozzyy, би могла да сменяш отвреме навреме колана с красив широк кожен. Ти си слаба и стройна и ще ти стои добре, стига палтото да е прибрано по теб, за да не се набира в кръста.
Иначе е хубав универсален модел.
Ех, ако от ботите имаше тъмнолилав велур! Моята мечта Simple Smile
Между другото, велур се боядисва с боя за коприна. Изпробвано! Wink

Общи условия

Активация на акаунт