Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 59 699
  • 854
  •   1
Отговори
# 75
Имам много любими неща от Масимо Дути пък аз - изчистени, хубави материи, добре пасващи кройки.
Имам и на много от нашите български дизайнери - писах в предходната тема за много от тях.

# 76
Гледам всички коментират само марки от ранга на Валентино, Армани, Долче и Габана и прочие. Аз пък харесвам стила на Манго, предвид ежедневието, което имам, са ми адекватни и ценово.
Защото "големите" са трендсетърите, затова биват споменавани по име.
Всички пазаруваме от Манго, ей ги на. Simple Smile))

# 77
Гледам всички коментират само марки от ранга на Валентино, Армани, Долче и Габана и прочие. Аз пък харесвам стила на Манго, предвид ежедневието, което имам, са ми адекватни и ценово.

Абсолютно права е Барб, всички копират от големите, понякога дори 1:1.
И да, относително рядко се случва да се купи автентична дизайнерска дреха.

Затова и написах "Естетиката на кои от съвременните дизайнери/дизайнерски къщи ви допада, вдъхновява и ви подтиква към харчене?" като видите дубликатите във масмаркета или средния сегмент, а не "Армани ли пазарувате или Шанел или им кръшкате с Том Форд, че да имате какво да облечете на детската площадка?!?" Wink
Скрит текст:
PS Имам познати, които обичат да употребяват "вчера напазарувах във Том Форд (например)" и забравят да споменат, че са си купили едно червило или парфюм от по-малките.

... ако не се лъжа, Стрино, ти си беше харесала една чантичка преди половин година и се смяхме в тази тема на цената на оригинала, който беше изкопиран по цял свят от всеки, който не го домързя! Но фактът, че някой го е изкопирал не го прави негов като стил, стилът си остава този на Ботега Венета.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 17:01 от Agent Provocateur

# 78
Как са материите на Елизабет към днешна дата? Преди 2-3 години си купих два пролетно-летни костюма с две блузи - само едното сако и блуза още нося. Другите материи се оказаха страшно запарващи.
В процес на подновяване на костюмите съм и неприятно се изненадах от липсата на разнообразие в Роси Фешън, които по принцип ми пасват идеално.

# 79
Агент, ако мислиш, че като видя нещо в Манго, Зара и прочие, възкликвам " Уау, изкопирали са Валентино!", значи ме надценяваш много. 🙂 За мен нещо, видяно в Зара, е Зара и дотам приключва всичко. Хич не им познавам ни моделите, ни стилът на големите. Малко са хората в темата, които са добре запознати с творчесвото на големите имена в модата. Та в този ред на мисли, мога да кажа, че явно ме вдъхновяват всички накуп, които биват изкопирани от масовите марки. 😁
А въпросната чанта аз я бях харесала, правилно помниш, ама хич не съм знаела чий е моделът като я харесах. Така съм и с всичко останало.

# 80
  • Street of Dreams
Забравих да ви кажа, купих синьо палто, както бях решила. Но никак не е такова, каквото ми се искаше - просто го видях на витрината на Waikiki и влязох да го меря, приятелката ми страшно ме хареса.
Обаче, като изключим стандартната яка на халат, кaквато не исках, много ми евтинее. Материята не е упомената, явно е тайна, но много прилича на онези малки, изкуствени одеала, които продават в магазини от сорта на Kik или раздават по външните заведения вечер. Много е намачкано (направо е окаяно) и сега ме е страх да го изгладя, да не се стопи или нещо😅
Какво мислите?

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:02 от OnDiNe_

# 81
Ондин, не искам да те обидя, но ще си кажа честно, че материята му и мен поне на снимка не ме кефи. Особено эа палто-халат според мен материята трбва да е иэпипана, эа да не стои баш като халат. Но може да ти стои добре и облечено да ееяко, щом и приятелката ти те е харесала. Мисля, че энам эа каква материя говориш. Аэ получих теэи дни пратка на две бежови палта-едното го бях пуснала в предната тема эа около 170-180 евро беше, другото е по-късо и страшно евтино, около 40 евро. Ами късото е все едно иэлиэам от банята, една такава материя наподобяваща одеало или кърпа. :д Другото пак е халат, но материята е по-друга и стои по-хубаво. Е, колкото мога да преценя де. Аэ съм с огромен корем в момента, 7 месец. Може като отслабна след раждането да не ми прави впечатление. В крайна сметка реших поне евтиното да върна.

Иначе цветът е хубав!

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:15 от snowwhite12

# 82
Палтото много евтинее, не ми харесва.

# 83
  • Street of Dreams
Хич не се обиждам - и на мен ми евтинее. Което не е чудно, защото си е безумно евтино и няма да е загуба. Поогладих го току-що и намерих етикета, на който пише, че не се глади. Дете на любовта между полиестера и вискозата 92/8. Иначе придоби някаква форма и вид след гладенето, но ефектът си е наистина малко като домашен халат. Иначе на фигурата ми отива, както и на очите, които са много подобен цвят.
Идеята е не дали е хубаво, а за честни мнения дали става, колкото да си взема мерака за синьо палто, или не става, както казвате. Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Дай поне облечено да видим как стои.
Защото и много хубави палта съм виждала върху хора, на които хич не им отиват.

# 85
OnDiNE_, пробвай да го гладиш с онези малки уреди за гладене на пара (ако имаш) - те едновременно изглаждат и изчеткват едновременно и са по-щадящи към изкуствените материи.
Ей, накрая ще създам собствена линия палта от истинска вълна, аман от синтетика.

# 86
Полар, на поларените одеала ти прилича.

# 87

Абсолютно права е Барб, всички копират от големите, понякога дори 1:1.
И да, относително рядко се случва да се купи автентична дизайнерска дреха.

Затова и написах "Естетиката на кои от съвременните дизайнери/дизайнерски къщи ви допада, вдъхновява и ви подтиква към харчене?" като видите дубликатите във масмаркета или средния сегмент, а не "Армани ли пазарувате или Шанел или им кръшкате с Том Форд, че да имате какво да облечете на детската площадка?!?" Wink
Скрит текст:
PS Имам познати, които обичат да употребяват "вчера напазарувах във Том Форд (например)" и забравят да споменат, че са си купили едно червило или парфюм от по-малките.

... ако не се лъжа, Стрино, ти си беше харесала една чантичка преди половин година и се смяхме в тази тема на цената на оригинала, който беше изкопиран по цял свят от всеки, който не го домързя! Но фактът, че някой го е изкопирал не го прави негов като стил, стилът си остава този на Ботега Венета.

Mmm, да, много си права, Агентче.
Прави са и всички онези, които възприемат колекциите, примерно на Зара, като новия тренд. Отдавна спрях да обръщам внимание на подобни изказвания. Спрях да обръщам внимание и на коментари, като например ...% вълна, защото и тя не е като другата вълна, нищо че е същия процент.
Иначе се обличам според джоба си. А които търси намира.
Няма да забравя чифт сандали, които купих пет години, след като го пожелах. Да, още седят като експонат у нас, никога не ги обух, защото са адски неудобни. Не стават дори за разходка до спалнята. LaughingLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:50 от goddess

# 88
  • Street of Dreams
Май че е полар, да. Ама и аз го обясних...
Ето го горе-долу на изкуствена светлина, която идва зад мен в момента.

# 89
Наистина ти стои добре и цветът е хубав. Не го мисли толкова, важното е да си вземеш мерака за синьо палто. Аз също бих купила бюджетно палто в такъв цвят, който е актуален един сезон и довиждане. Голяма сума бих вложила в класическо палто в класически цвят.

Общи условия

Активация на акаунт