Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 59 703
  • 854
  •   1
Отговори
# 90
Страхотно ти седи.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 22:14 от HappyRSmile

# 91
Ondine, прави те безформена, а доколкото имам спомени, не си такава.

# 92
  • Пловдив
Добре ти стои според мен.

# 93
Прилича на халат за баня, колана го разваля брутално.

# 94
  • Mediterraneo
Стои ти чудесно. Ама е истински халат за баня.

# 95
Седи като халат заради материята. Иначе ти седи добре. Нямам нищо против евтини дрехи, обаче не и когато им личи. За съжаление на палтата винаги им личи, когато са евтини.

# 96
Да, и аз мисля, че ти стои добре и цветът е хубав и много твой, но поларите са много леки материи и не пада така, както би падала смес от вълна или вълна/ кашмир палто. Ерго асоциацията за евтино. Но ти стои добре!

# 97
Полареното палто не ми харесва, освен по цвят. Hug

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 22:04 от Barbabeau

# 98
Хареса ми цвета на палтото, стои добре, за тия пари бих си го носила един сезон и догодина ново

# 99
  • в Кошера
Ондин, не бих го носила, въпреки красивия цвят. Peace
Материята е ужасна (по етикет и на вид), не е ушито добре, а коланът съвсем разваля картинката.

За мен, споделяла съм и преди, палтата са инвестиция. И не, нямам предвид срамни суми за етикети.
Хиляди пъти предпочитам 1-2 качествени, вълнени палта с непреходни кройки, които да стоят както трябва и да нося с години, отколкото всеки сезон по 1-2-3-4 поларени недоразумения, които да сменям.

# 100
Мога да се подпиша под поста на Тайра.
Эависи кой какво нарича евтино палто де, но като цяло има такива животни, на които не им личи, че са примерно около или малко под 100 евро. Эатова се оглеждам и эа такива, макар една гардеробна инвестиция, която причинява дълготрайна еуфория, според опита ми да эапочва от 200 нагоре. Обаче при модела тип халат, който и на палто эа 400 (евра) съм виждала да стои като эа след баня, не бива иэобщо да се експериментира (това е и note to self естествено, эащото и при мен надеждата умира последна и накрая трябва само даавръщам пратки). Материята е решаваща, кройката трябва да эалепне по формата на тялото, дължината да не е прекалено дълга (често тия палта са до прасеца при моите 1,71...), абе най-трудното эа носене палто е эа мен това.

# 101
Имам 3наистина скъпи палта, които така си стоят в гардероба.
Да, личи им по кройка, материя и всичко останало. Дори само подплатата им е разкош и може човек да тръгне по нея.

Конкретното палто е в хубав цвят и...до там. Но пък ако ще се облече няколко пъти, чак такава драма не е нужно да се прави за материя и др.
Ясно е, че човек, на който стила му е такъв, ще инвестира и в качествена дреха.

# 102
Момичета, подскажете къде да погледна за дълго зимно яке с пух и пера. Обърнах няколко сайта и масово са с изкуствен пълнеж, или моделите са потресаващи. Искам дълго поне до под коляното яке с права кройка. То са едни къси и широки чували, грозна картина.

# 103
Присъединявам се към мнението, че коланът го разваля и съвсем го прави на халат за баня.
Може би да го смениш? Знам, че ще развали стилът "халат", но аз бих сложила черен ластичен колан.

А от къде може да се вземе прилично палто, да кажем около 250 лв? Миналата есен търсих червено, но класическо. Прави при мен не седят добре, нито халати.
Тъй като не си намерих, сега търся пак. И да е малко,  s / xs

# 104

А от къде може да се вземе прилично палто, да кажем около 250 лв? Миналата есен търсих червено, но класическо. Прави при мен не седят добре, нито халати.
Тъй като не си намерих, сега търся пак. И да е малко,  s / xs
Манго, както и аутлетът, Зара. Харесвам палтата и на двете фирми и се побират в бюджета ти. Сега съм загледала едно, но не съм сигурна, че ми трябва. Миналата година си купих, облякох го точно веднъж. Но подозирам, че се случи така, понеже не се влюбихме взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт