Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 723
  • 854
  •   1
Отговори
# 180
Утре, ако ми остане време ще кача една на моите. Естествена кожа са, купувани през 2018-та, не са мръднали. Бяха около £100. Чантите им, обаче са ужасни. Имам/х няколко. Пазя само едната, че ми е подарък от големия. Носих я почти година, защото модела ми беше удобен, но качеството под всякаква критика.

# 181
Guess??!! Тия па кои бяха, че не се сещам... Ако на някоя ѝ се носи нещо по-лъскаво и "джиджано", препоръчвам Eva Minge. Поне са качествени като изработка и осезаемо по-евтини, и изпитани освен от мен и от няколко дружки.
С краката си компромис не правя. Изкуствените кожи са ми приемливи само като декорация, и то с много уговорки.
Последните ми покупки от намаленията на obuvki.bg са два чифа сандали - Panama Jack и Salamander. Перфектни отвсякъде - кожа, лекота, удобство, цвят. 

# 182
  • Street of Dreams
Имала съм много неща на марката през годините - както много сполучливи, така и несполучливи, но пък любими. Портфейлът го амортизирам ежедневно вече няколко години - не ми е мръднал. Преди него имах от естествена кожа на друга марка, който по-бързо даде фира.

# 183
Утре, ако ми остане време ще кача една на моите. Естествена кожа са, купувани през 2018-та, не са мръднали. Бяха около £100. Чантите им, обаче са ужасни. Имам/х няколко. Пазя само едната, че ми е подарък от големия. Носих я почти година, защото модела ми беше удобен, но качеството под всякаква критика.
Самоцитирам се. Лоша светлина и кофти  снимка, но толкова преди работа.
Скрит текст:

# 184
Може ли мнения за обувките с марка "Guess"?
Аз съм със смесени чувства. Например ботушите - твърда лъскава кожа дори и след две години, но вътрешната страна се изтърка. Навсякъде бяха дали знака за естествена кожа, но мисля, че вътрешната страна не е.

ПП Конкретно за тези става дума.
Скрит текст:
Не знам дали се вижда добре на втората снимка, че целият ръб от вътрешната страна е олющен. Иначе външната страна е ок.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 11:09 от Анонимен

# 185
Аз поръчах едни маратонки. Ще видя как са на живо. За 106 лв с намаление.   Със смесени чувства съм,ще видим... Simple Smile

# 186
Много са ефектни, да разкажеш, като ги поносиш Hug

# 187
Много са ефектни, да разкажеш, като ги поносиш Hug
Благодаря! Ще дам мнение ,въпреки, че в тези дъждове едва ли ще ги нося. 😁 . Но пък ми се струват и лесно съчетаеми, ще видим тази седмица като дойдат.

# 188
  • Варна
Савова,как къде да го нося 😁?По градинките и площадките .Абе и аз не харесвам,обаче това анорак ли е ,яке ли е,ме грабна .Имам и раници и дрехи и обувки за него .

Не знам твоето от къде е. Но  вчера като се рових тук там, го видях същото в по тъмен камуфлаж.
Аз лично бих взела по тъмно.
Харесвам камуфлаж, но дреха която не е вталена не мога да нося.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 13:49 от Danny_J

# 189
Момичета, моля да ми помогнете в избора на боти, колебая се между тези два модела:

# 190
и двата чифта харесвам, но са в доста различен стил

# 191
Danny J ,от абаут ю е.Бягам от черното вече,имаше синьо едно,но то беше само в плюс сайз .

# 192
  • Бургас/Пз
Аз съм за червените. По-различни са Simple Smile На черните не ми харесва кожата.

И аз с въпрос Simple Smile Този тип боти, които са до глезена с какво ги виждате?? Какъв модел дънки или панталон?? С пола или рокля дали ще стоят добре или ще "режат" много крака. Искаше ми се да са боти, но всичко по-високо ми стои ужасно

# 193
ani_d, с пола или рокля се съчетават перфектно:

както и с клин, панталон или дънки скини.

# 194
Скрит текст:
Момичета, моля да ми помогнете в избора на боти, колебая се между тези два модела:

Ако нямат ципове отстрани, са трудни за обуване. На мен повече ми харесват черните, но не бих си ги купила, ако са без цип. Вторият чифт поне по-бързо ще го обувам и няма да ме дразни чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт