Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 59 580
  • 854
  •   1
Отговори
# 420
Чудя се за тези обувки. И по-точно ужасна ли е подметката или не? Smile Виждам ги като един вид кецове. Имам различни видове боти, но в крайна сметка дори и през зимата си нося по-често кецове и затова се загледах по нещо по-задигнато.
https://www.bisgaardshoes.com/products/bisgaard-iris-tortora

# 421
  • Пловдив
Шаблони -образно казано. Но всички сме виждали онези майки, които сякаш са излезли бързайки и каквото са докопали това са облякли, не са си отделили време и да се срешат много. Обикновено имат уморен и някак невзрачен вид, все едно се страхуват, ако имат цветен акцент, ако са спретнати, гримирани и т.н.

# 422
Barbabeau,
100 пъти по-интересен и оригинален вариант са от кецове.
Няма място за сравнение и чудене, само за действие.
Страхотни са, върнах се да ги огледам по-подробно! И също начинът, по който са съчетани е много приятен и стилен.

За дилемата за палтото - сивото е хубаво за дамаски, но не и за дамски палта.

# 423
Здравейте, дами, харесала съм 2 модела сникърси Steve Madden, но понеже нямам обувки на марката съм в голяма дилема какъв номер да поръчам. Стъпалото ми е 24.4 см, предимно, да не кажа винаги съм носила 38 номер, но с таблицата за размери на марката съм тотално объркана какво трябва да взема. Има ли дама с техни сникърси, да ми кажете отговарят ли си на номерата? Пробвала съм 37 номер на приятелка, обувам ги но ми стискат, колебая се между 38 и 39. Моделът на сникърсите е Antonia. Благодаря Ви предварително 💐💐

# 424
  • Варна
Чудя се за тези обувки. И по-точно ужасна ли е подметката или не? Smile Виждам ги като един вид кецове. Имам различни видове боти, но в крайна сметка дори и през зимата си нося по-често кецове и затова се загледах по нещо по-задигнато.

Според мен са по добре от танковете.
Но и тези имат издадена подметка и може би при номера 40,41 не биха стояли добре.

# 425
Намен ми харесват и ботите и подметката цвета.Само ми се струва, че може да се пързалят на мокро ..

# 426
Здравейте, дами, харесала съм 2 модела сникърси Steve Madden, но понеже нямам обувки на марката съм в голяма дилема какъв номер да поръчам. Стъпалото ми е 24.4 см, предимно, да не кажа винаги съм носила 38 номер, но с таблицата за размери на марката съм тотално объркана какво трябва да взема. Има ли дама с техни сникърси, да ми кажете отговарят ли си на номерата? Пробвала съм 37 номер на приятелка, обувам ги но ми стискат, колебая се между 38 и 39. Моделът на сникърсите е Antonia. Благодаря Ви предварително 💐💐
два чифта техни сникърси имам и не знам какво да те посъветвам. Първите поръчах след отзиви, че са умалени и взех 37,5 за крак 23 см. Стават ми, но малко големеят. Вторите ми са от скоро и ще ги върна. Поръчах 37 и ми малеят.

# 427

Страхотни са за моя вкус. Някак елегантно извратени. Под извратени разбирай далече от масовката.

# 428
  • София
за този модел мога да кажа, че е леко умален

# 429
Барб, много ми допадат показаните обувки.
Мнението на Стрина К. за елегантната им извратеност напълно съвпада с моето.

# 430
Благодаря ви за мненията. Hug Бяха на почти 50% намаление онлайн до тази вечер, така че ги поръчах. Остава да ги видя на живо.

# 431
Шаблони -образно казано. Но всички сме виждали онези майки, които сякаш са излезли бързайки и каквото са докопали това са облякли, не са си отделили време и да се срешат много. Обикновено имат уморен и някак невзрачен вид, все едно се страхуват, ако имат цветен акцент, ако са спретнати, гримирани и т.н.
Къде ги виждаш такива майки? Лятото си бях в Бг и ми направи изключително впечатление, че всички майки с които се запознах и видях по улиците изглеждаха много добре и бяха облечени съвсем прилично. Бяха с подържано коси и даже бяха с маникюр.
Може би само аз нямах маникюр, но това е защото не обичам дълги нокти.

Барб, обувките са хубави, само да не изглеждат огромни на краката. На мен това ми в вечния проблем Simple Smile.

# 432

И мен ме кефят тези боти. Виж добре размера, който ще ти пасне, защото шевът е навътре от подметката и зависи какво мерят, когато определят размера. Малко трудно ще ги обуваш заради връзките, но пък кефа от визията е важен. Дори и да изглеждат големи на краката, няма проблем, защото ще придават извънземен вид.

# 433
И мен ме кефят тези боти... Малко трудно ще ги обуваш заради връзките, но пък кефа от визията е важен. Дори и да изглеждат големи на краката, няма проблем, защото ще придават извънземен вид.

Именно липсата на цип при този тип обувки е един от големите им плюсове в случая. Много се дразня не, ами направо мразя подобни обувки с цип отстрани. От една страна, ми е супер грозно, от друга, ми напомнят онези детскоградинските обувки от времето на дълбокия соц.

# 434
С последното мнение не мога да се съглася.
Ципът е несравнимо удобство при подобни обувки .
Винаги съм избягвала обувки с връзки, освен кецове. Те просто са ми слабост и заради тях се жертвам с мъката по връзването.

Общи условия

Активация на акаунт