пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 195
  • густо майна Филибето
Никой не ми рекна къде аджеба Светлето е срещнала лИбовника в нета. щото интернет все пак не е кръстовище да "срещаш" ей така някой си.....  newsm78

Говореше за стаи, така че вероятно в чата на Дира, в ирк са канали. Каото се изцепи , че са най-известната чат двойка там, дано се появи пък някой, който ги познава newsm78

# 196
А къде по-точно съм писала обиди, че не разбрах?
Дона , рабрахме отдавна идеята ти , няма нужда вече ...
все пак за кърменето нали си има цял форум ..

# 197
  • UK/София
Dona , ами аз нямах впредвид теб Confused

# 198
  • Бургас
абсолютно ,
тя каза , че й е бил втория , ама какво да каже жената ( то половината жени така казват - ''ти си ми втория'' ) ,
тази е бръмчалка отвсякъде , отдвана бръмчи из чатовете  и е грешка на мъжът й  , че си е затварял очите , защото съм убедена , че му е било ясно ..
както се вика - който не се е хванал с чат , той не се е прое..л ...

но е много глупава ли , наивна ли да кажа :

отначало си е мислила , че любовника й ще я вземе с бебето , като се е разсъхнала тази илюзия , е решила да пробута версията , че детето е на мъжът й ,
а после е решила да изтъргува все пак историята

Това е и моето мнение, за мен е тъпа п*ка / с извинение/,за няколко часа ми беше фон Нова+ и все някой друг се занимаваше с бебето,а нашта лаф-моабет прави 

# 199
Че кой влиза в лафчето на дир-а, освен пъпчасали пубертети? newsm78

# 200
  • Sofia
Стига с тая Светлана  Close

Такава била, онакава била, това правила на бебето, онова правила, ми ние пък перфектните майки.......кой сме ние, че да я съдим  Crossing Arms
Peace

# 201
  • София
Дона, много си права в изказванията си и заставам зад теб.
Момичета, никой не ви кара насила да четете в Кърмене-то. Може да не ви е повлияло добре общуването там, но има много майки, които са изключително доволни от дадените им съвети.
Но, странно защо, подскочиха само не-кърмещите... newsm78
Разбира се, че всеки има право на избор и аз лично не съдя никого. Хората, които не кърмят, си имат своите причини.
Но на мен също ми изглежда тъпо Светлана да се откаже с лека ръка от кърменето и ми се струва, че тя просто се поддава на емоцията, а не на реална преценка на нещата.

# 202
ще го държиш с памперс до първи клас
Тук не мога да не се засмея дискретно rotfImao rotfImbo rotfImao

# 203
ще го държиш с памперс до първи клас
Тук не мога да не се засмея дискретно rotfImao rotfImbo rotfImao
Засрами са!Ни са смей!Това твойто на нищо не прилича!Дискретно се смеела,ха
ма ха!Там по оня край на това ли му викате дискретно? Joy

# 204
Защото забелязвам един модератор, който като не му изнася лично темата и слага ключа.И понеже Бу ще помисли, че става въпрос за нея, искам да поясня, че греши Heart Eyes
Абе и аз забелязвам напоследък един такъв модератор, който не е Бу Joy, интересно ще ми бъде да разбера някой ден, дали си мислим за един и същ.

# 205
Това за комплексирани некърмещи майки е направо страшна глупост, че се чувствали виновни, че не знам си кво си.
1.Много малка част от тя се чувстват виновни, но на тях следва ли да се набива в главата още повече това и те да се чувстват още по-виновни, абе направо да ги смачкаме, тя едната им вина не им стига.
2.Тези, които не са кърмили по собствен избор и решение няма как да чувстват вина, тъй ако предполагаше вина едва ли щяха да вземат такова решение.
3.Тези, които не са кърмили поради някакви здравословни проблеми или просто поради спиране на кърмата, независещо от тях, не биха могли да се чувстват виновни, тъй като те нямат вина, а обективни обстоятелства са наложили това.
Казвам го за пореден път на майките, които са имали късмета да кърмят - оставете майките, които не търсят безценните ви съвети на мира, не упреквайте, не иронизирайте, не натяквайте, не агитирайте неканени и прочие, защото това не е човешко и вие не сте някакви съдници.А за Светлана - да, сгрешила е, но сега се чувства ужасно, стрес след раждане, никаква подкрепа, сама с това малко бебче, упреквана.Тя не знае на кой свят се намира, това не е ли очевидно.Айде да я оставим на мира, че много лесно е да се говори от страни.Като не ти се е случило, най-лесно е да гледаш отстрани и да мелиш. smile3515 newsm11

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 16:42 от Selia

# 206
Аз хич не го и гледам, но от това, което разбрах четейки и слушайки:

1. Тая буля е омъжена, пък ражда дете от друг мъж;
2. По време на бременността и сега пуши и се налива с алкохол;
3. Показва двете си деца пред цяла България;
4. Не иска да храни бебето си -

е, според вас тази може ли да се нарече майка?
Тя Е майка!

# 207
Това за комплексирани некърмещи майки е направо страшна глупост, че се чувствали виновни, че не знам си кво си.
1.Много малка част от тя се чувстват виновни, но на тях следва ли да се набива в главата още повече това и те да се чувстват още по-виновни, абе направо да ги смачкаме, тя едната им вина не им стига.
2.Тези, които не са кърмили по собствен избор и решение няма как да чувстват вина, тъй ако предполагаше вина едва ли щяха да вземат такова решение.
3.Тези, които не са кърмили поради някакви здравословни проблеми или просто поради спиране на кърмата, независещо от тях, не биха могли да се чувстват виновни, тъй като те нямат вина, а обективни обстоятелства са наложили това.
Казвам го за пореден път на майките, които са имали късмета да кърмят - оставете майките, които не търсят безценните ви съвети на мира, не упреквайте, не иронизирайте, не натяквайте, не агитирайте неканени и прочие, защото това не е човешко и вие не сте някакви съдници.
А за Светлана - да, сгрешила е, но сега се чувства ужасно, стрес след раждане, никаква подкрепа, сама с това малко бебче, упреквана.Тя не знае на кой свят се намира, това не е ли очевидно.Айде да я оставим на мира, че много лесно е да се говори от страни.Като не ти се е случило, най-лесно е да гледаш отстрани и да мелиш. smile3515 newsm11

най-обичам някой да сканира с 1 око 5 постинга ,след което да раздаде по точки истината.

# 208
Вергилия, в смисъл, че не иска да го кърми.
Каквито и заместители да измислят, нищо не може да замени майчината кърма - и определено има разлика в развитието на кърмените и на не-кърмените деца.
Ооо, много си се разфилософствал. Ари млъкни си там и карай твоята булка да кърми докато ти прецениш. Мъжествените разсъждения ги обявявай в къщи #Cussing out.

# 209
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Защото забелязвам един модератор, който като не му изнася лично темата и слага ключа.И понеже Бу ще помисли, че става въпрос за нея, искам да поясня, че греши Heart Eyes
Абе и аз забелязвам напоследък един такъв модератор, който не е Бу Joy, интересно ще ми бъде да разбера някой ден, дали си мислим за един и същ.
Ух- стана ми интересно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт