пак за Светлана отББ3

• 26 253
  • 665
  •   1
Отговори
# 375
няма да ми е чудно ако вземе тя парите .Историите без краи се оказват печеливши Sick #Crazy newsm78 Здравко ,МИРО а сега и Светлана.всичко е нагласено
Само Коцето прецака  филма.Трябваше Виолета Здравкова да  вземе парите,за да е пълна картината Laughing

# 376
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Нещо от форума на ББ3,което ми звучи правдоподобно и за мен това е истината /евентуално сумата може да е различна, но не е от голямо значение/:
20 000.КОМБИНАТА МЕЖДУ БИГ БРАДЪР И СВЕТЛАНА Michael_Nikita 2006-10-26 08:34
На ББ страшно му трябваше бременна жена,която да роди по време на шоуто.Но това не беше достатъчно.Трябваше и нещо по така.Милата Светлана само искаше да попадне в Къщата.Нямаше в главата си безумни идеи да приписва бащинството на малката Амбър/кичозно име,нали,но да е жива и здрава/ на друг мъж,а не на обичния й съпруг.Това беше идея на екипа,която се реализира в строга секретност.Семейството получи горепосочената сума.За тях това са много пари,а за ББ-дребни стотинки,с които си купи сензация.Светлето влезе в Къщата,порева малко първия ден,после забрави и се отдаде на сплетни с Ева Мариянова,другата отчасти посветена в заверата парашутистка в шоуто.
Ако си спомняте на един от първите лайфове Неики Николов обясняваше как пратил Мариола на изследване,защото му се сторила дрогирана.А Светлето просто каза,че е бременна от друг и веднага повярваха.Ако Светла сама искаше да прокара подобна идея без одобрение и спонсорство от ББ,щяха да я разобличат за 15 минути.
ББ обаче е подъл и е възможно да извърти мръсен номер на Светлана.Какъв точно-ще се визи скоро.

Явно автора на горния цитат не знае коя е Амбър Wink Името си е много на място и определя на това момиченце съдбата  да я свързват освен раждането и  в ББЗ и с името на една емоционална и силна и независима жена. Каквато между впрочем отчасти е и  майка и.

# 377
  • София
няма да ми е чудно ако вземе тя парите .Историите без краи се оказват печеливши Sick #Crazy newsm78 Здравко ,МИРО а сега и Светлана.всичко е нагласено
Само Коцето прецака  филма.Трябваше Виолета Здравкова да  вземе парите,за да е пълна картината Laughing
Ааа, Коцето и той семейни драми имаше човека  Mr. Green То лесно ли е да издържиш с Райнето вътре  Laughing А пък Виолетка дето я плюеха и нея що за майка била си спретна второто местенце.
ББ - всичко е театър, дайте да си гледаме нашия живот и да не ги мислим тях, то и Миро рева,рева, ама като взе парите и спря, че се и наду като жаба  #2gunfire

# 378
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Бе той Миро продължи да реве и после -и с право - нали не му дадоха парте няколко месеца ooooh!

# 379
  • София
А, това за Миро не го знаех - не им ли дават парите веднага newsm78 Той човека толкоз се стара, а накрая да му ги дадат чак след месеци...

# 380
А гледахте ли последното Горещо?Миро и Елена казаха,че са започнали бракоразводни действия.А миро с гола глава изглежда още по-зле от преди.Не ги харесвам,фалшиви са и двамата.

# 381
  • София
Аз ги гледах, да. И на мен не ми харесват, а Миро с гола глава е точно като скелет Sick

# 382
  • Smallville
Аз ги гледах, да. И на мен не ми харесват, а Миро с гола глава е точно като скелет Sick
Joy Joy JoyАз се чудих на какво прилича,много точно си го казала Joy Joy Joy

# 383
  • Sofia
Обаче... да кърми и пуши?? И да лъже лекарката, че само си подръпва от цигарите на другите?? Ами то има камери и се вижда!  И кого изобщо лъже в случая?
Има поне няколко изследвания, които показват, че известно количество изпушени цигари все още не са проблем и кърма с малко никотин все пак остава по-полезна за детето (също така се смята, че пушенето по време на бременност е по-вредно от пушенето по време на кърмене, но и за него докторите казват, че по-добре една-две цигари, отколкото припадаща от нерви и абстиненция бременна майка). Точно количество цигари няма да пиша, понеже все пак зависи от скоростта на изпушването им и от това, колко са силни. Но от това, което чета в коментарите (ББ 3 не гледам), си мисля, че кърменето й е последен проблем на жената. Тя явно има доста по-големи проблеми, та хич няма нужда да се кахъри някой баш за това кърми ли, как кърми...
Бу,не става въпрос за някакво дръпване или няколко цигари дневно.При нея си е пушене нонстоп и по време на бременността и сега,когато кърми.И то без да се замисля.Това за мен си е егоизъм,ама пълен.И при това и е второ дете,вече би трябвало да знае какво е майчинско чувство и ,че това мъничко бебенце е изцяло зависимо от нея.Така,че нейните постъпки,неименуемо се отразяват на бебето и.Как така ще го остави да си плаче и другите да ходят да видят как е?Тази е такава дрисла,че не мога да и гледам тъпата физиономия повече.

# 384
Тази Светлана е отвратителна кокошка #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма право да се държи така към новороденото си момиченце!
А обясняваше колко силна жена била и как щяла да се справи сама с децата си
Че тя не го поглежда като се разплаче, добре, че има хора в къщата, които да му обърнат внимание на малкото бебе
Абе ужасна е тая  #Cussing out

# 385
Не разбирам какво се оплаквате?
Тя отишла там сеир да ви прави, вий сеир искате и гледате. Всички доволни.
Жалко, че може да сте толкова груби, може би това, че сте майки ви дава някакво право да обиждате други такива, от висотата на своята безгрешност Simple Smile
За мен това е една много объркана, нещастна жена, която е искала любов, романтична, наивна, а е получила бебе, оставайки сама, защото (нормално) мъжът й не може да я приеме..
Предполагам, поради някаква странна причина  е смятала, че влизайки в ББ ще си оправи живота.. Това си е неин избор, също така дали кърми или не, колко пуши и т.н.

А не е съсипала ничие бъдеще, освен своето, може би. Или поне така смята сега. Нито децата й няма да се справят с разведени родители, нито тя и той няма да го преживеят.
Чак ви се чудя понякога на крайните умозаключения, откъде си ги вадите  Laughing

# 386
Umbra  smile3501 smile3501 smile3501 Много точно казано!  Hug

# 387
Дейба шаврантията, дейба - тя тая си зарязала бебето без абсолютно никакъв надзор и продължавала да се налива с алкохол и да пуши  Sick Sick Sick
Незабавно трябва да й отнемат бебчето и да го дадат на хора, които ще му дадат нужните внимание и любов!

# 388
  • София
Umbra
 smile3501 newsm10

# 389

Общи условия

Активация на акаунт