пак за Светлана отББ3

• 26 246
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
  • София
силно се надявам все пак ББ3 да следи за здравето и безопасността на детето  Thinking  ooooh!

Да бе следи! Налага глоби за туй и за онуй, а на Лана не можа да измисли някое наказание или мисия, че поне да намали цигарите, докато беше бременна.

# 556
...Налага глоби за туй и за онуй, а на Лана не можа да измисли някое наказание или мисия, че поне да намали цигарите, докато беше бременна...
    ББ може само да съветва, не и да задължава подобни неща... Пък и не виждам какво може да я накаже - да и вземе детето за една седмица ли? По същия начин и Пеньо трябваше да бъде задължен да се къпе два пъти дневно - по медицински причини - и всичките му вещи да бъдат редовно дезинфекцирани...

# 557
  • София
   Абсолютно съм убедена, че цялата история е скалъпена от Биг Брадър, но е съшита с бели конци. Посмъртно не могат да ме убедят, че нормален мъж в такава ситуация може да говори за "фиктивен развод" и за бъдещ съвместен живот със Светлана."Ела и ме вземи" на Светла е също много лоша импровизация.Не е добра артистка и туйто!Моите прогнози- ще си вземат за театрото обещаните им парички и ще се "помирят"  Confused.И любовта и добротата ще тържествуват Heart EyesRolling Eyes
Подкрепям с две ръце  Peace

# 558
  • София
Добре де, не усещате ли, че прекалявате с това кърмене? Да не сме 12 век, че като не кърми детето, едва ли не ще умре от глад, горкото!  ooooh! Хайде стига вече!

# 559
Също като Клеми не смятам, че некърменето е най-големия проблем на таз жена. За мен няма по-жалка картинка от това, как тази "жена", току що родила се влачи по двора на къщата и смуче кални фасове, вместо да гушка бебчето си!!!
Тая, ако ми е жена, ще я бия и днес и нощес.................
Според мен или цялата "сага" около нея е режисура, но не особено добра, или просто мъжът и е тотален путьо и си я заслужава тая убавица, даже му е малко!

# 560
  • София
Да, точно за това ми стана много жал и на мене, новородено дребосъче, милото, а няма майка, която да си го гушне и да усети любов...пререва ми се, ако щете вярвайте.

# 561
  • густо майна Филибето
Е, стига с това гледане де. Много от децата до третия месец само спят и ядат. Светла ми е доста противна, но не заради липсата на майчински чувства. Отблъскваща ми е визията й, начина й на говорене, студенината й.

# 562
Аз ББ3 рядко съм поглеждала, но ви чета, че ми е интересно какви страсти развихрихте тука покрай тая Светлана, та снощи и предната  вечер погледах, за да имам лично впечатление...
Не знам какво точно ми е противно в нея, не е това, че не кърми, нито дори цялата й сага.. има нещо гадно в начина, по който никога не поглежда към очите на другите, никога не погледна към камерата, докато уж се извиняваше на хората дето ги е наранила.... има нещо гадно в изказа й не знам какво е точно... ама ще се окажа в лагера на тия дето хич не  я долюбват.
И не ми е проблем да разбера изневярата й, наивността й и прочие неща.... но рядко съм срещала през живота си човек, толкова лишен от излъчване, както тази жена.

# 563
  • при Arctic Monkeys
след като й посветиха цяло предаване, след снощното предаване а и изобщо, продължавам да поддържам тезата си, че всичко е нагласено, както при Миро и Елена. Тоя пък Миро заяви, че са в развод още, ама живеят заедно и разводът нямал нищо общо с брака. извинявам се, ама ебаси тъпнята, съсвсем ни взеха за мишки, а? а тая е абсолютен парцал, даже и да са режисирани нещата, никой не може да те накара да неглижираш детето си така. мърла, с една дума

# 564
  • Димитровград
Много е подмолна и нагла.
И аз ще съм в клуба на тези,на които е неприятна.
Тя е от типа хора,които като подадеш пръста и ще останеш без ръка.

# 565
Е, това че го кърми не е проблем. Няма да умре, ако е на АМ. Това, което е проблем е, че пуши и му дава кърма, щото била полезна Shocked
Да де....аз за това говоря-за пушенето и кърменето Naughty
Според мен това не е нормално и най-вече...не е полезно за Амбър
Сто пъти е по добре че вече не го кърми а ми е на АМ,от колкото да го кърми с кърма от никотини и катрани Peace

# 566
  • out of space
Е, това че го кърми не е проблем. Няма да умре, ако е на АМ. Това, което е проблем е, че пуши и му дава кърма, щото била полезна Shocked
Сто пъти е по добре че вече не го кърми а ми е на АМ,от колкото да го кърми с кърма от никотини и катрани Peace

В съседния форум "кърмене и захранване" твърдят точно обратното- по-добре да пушиш и да кърмиш, от колкото изобщо да не кърмиш. И на мен са ми странни подобни твърдения, но все пак момичетата, които пишат там са доста по-информирани и наясно по въпроса, от колкото аз...  Rolling Eyes

# 567

В съседния форум "кърмене и захранване" твърдят точно обратното- по-добре да пушиш и да кърмиш, от колкото изобщо да не кърмиш. И на мен са ми странни подобни твърдения, но все пак момичетата, които пишат там са доста по-информирани и наясно по въпроса, от колкото аз...  Rolling Eyes
Аз не мисля така Crossing Arms....Но това е друга тема Peace

# 568
Е, нали тя не го кърми, за да не му предава отрицателните си емоции  hahaha

# 569
Е, нали тя не го кърми, за да не му предава отрицателните си емоции  hahaha
Joy  Peace

Общи условия

Активация на акаунт