Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 929
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 105
да си пичеш дупету

# 106
  • София
Понякога, някои неща, стават както трябва

Рейче, разкошнаа сиии!😍😍

# 107
  • На Марс
Заветната цел е цело лето на мурето Grin

или вила на Локорско Simple Smile

# 108
Дайсче, зарязвам сичко и идвам при тебе да се наредя около тази хубава скаричка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Окъпаф се. Г@зо ми е още бял Rolling Eyes...размислиф се...

# 110
Някой скоро си беше купол телефон нов. Сака е, моля какъв. Дайсче ти ли беше. Днес си го изтървах и май ще тр да си купувам нов. Много мразиМ пари за телефон да давам.

# 111
Дайсата, Дайсата бешИ...ма не каза какъв е...айфон мнайсе ли, друг ли....

# 112
Айфон нещеМ!

# 113
Последно на детето купувахме - редми нещо си там, не помня повече от заглавието. Ама тухла. И да си сложиш протектор после.

# 114
Аз и Дайс. Аз взех Xiaomi Redmi note 10 pro май, за Дайсчето не знам. Моят е бюджетен, камерата и звука са супер, друго не мога да оценя засега. Още не съм преживяла, че трябваше да сменя Sony-тата, ама цените са ухааа...

Значи, ще убия някой, това мъжете, дето харесвам са да мълчат и хубавеят. Що говори сега това да ми разваля настроението? Една снимка да прати да си го оправя, по-добре..

# 115
Моят е вече на една година. Realme нещо-си, 350 лв. Много съм доволна за тая цена. Преди това два други счупих, тоя се задържа. Blush

# 116
Аз съм много доволна от Хубавея Wink, моя е Huawei Р Smart 2019. Дано да оправят дослука с х'американците, че искам пак такъв да си зема, но от новите издания. Grinning

# 117
И аз мисля да мина на Xiaomi. До сега все Huawei, но нали вече не поддържат нещо си важно за нас, та нема да е такъв.

Норче, ако ти прати снимка, прати и на нас Simple Smile.
Не каза на мама какво подари и хареса ли се?

# 118
А, Реа, да не я баннат, ако снимката е от по-такова естество. Smiley

# 119
Джастев е с такъв като на Норито, ама не е доволен. А ми го препоръчаха като много читав, той не, че не е, ама само може да диша праха на Хубавейчето. Даже се замисля да оправим(отново) дисплея на старото Хубавейче и да си ползва него. Ама то златен излезе неговия Хубавей, два пъти чупи дисплей, па камера, па нам кво. Лошото е, че Тръмп като ги отряза им такова таковата. Пф.

Пп Днес се скапахме. Основно почистване на кухнята, шкафове, плочки, джамове, абе сичко кот видиш там, мина под гъба, парцал, обезмаслител. Килер разчиствахме. Що боклук фърлихме.
Решила съм да правим основно почистване на хапартамента, ма то отпуска ше трябва си земем. Не ми се мисли за ремонт...който така или иначе обмисляме. Grinning

И.. отивам да простирам.

Ян, покажи Карамелко. Затъжила съм се за него. Hug

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 21:34 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт