Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 927
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 75
  • На Марс
Пък аз рязах праскови за ракията. Уикендът ми е посветен на алкохола Grinning

нори ду ю лъв ми ...

анд еврибади ноус кики лъвс ребърца Simple Smile

# 76
Леле, досрамя ме от вас, работните.
Аз бях само на работа.  Занимавах се с идиотии, ама то нормално. Цял ден ми се спеше, викам си, като се прибера, се простирам на 190 и ще спя. Ма, докато отворя вратата и спонтанно реших, че другият живот няма да се омъжвам, женя и т.н.
Прая вечеря от няколко работи.Мерих си и температурата, че цял ден се чувствам една странна... Тоз термометър като запецна на 35 и не мръдна. Три пъти я мерих. Ще искам сметка от майка, защо, аджеба, не ме е овардила навремето и съм си удряла главата в нещо яко и то неведнъж. Друго обяснение нямам.

# 77
Луне, и аз така странно се чувствам на моменти,  ама хвърлих термометрите, че само се депресирах. Дано да е само преумора и да ти мине с един хубав сън...

# 78
  • На Марс
Бело, зелено, червено ... Пънча е патреот Simple Smile

# 79
Ще ти донеса, бре, споко. И то даже от първото вино, не от това с джибрите Grinning

# 80
  • На Марс
Забърках се ф шпионски серял, та седят до мен в бара рускиня и французин. Тя плямпа на руски, он на французки - и им резнах едно "Соншонжмон бре Чеборашка" нема такива физиономии ... аве старото Контраразузнаване не прощава Simple Smile

# 81
Муахайахахахаха ха ха
Хаохбеееее ахахаха

# 82
Аз сАм на госкЕ, ама дойдох и сготвих 2 манджи и десерт. Сега се любима на хубаво червено винце. Ай НаздравИ!
Инак съм се запънала и туй дет тр да правя не го правя, що тъй уееее!?!?

# 83
Каня те утре на госке. Къмто 11-12 ч.. Joy

# 84
У нас може секи ден на гости. По сяко време. И ключове щи дам. Grinning Кат ме няма да се чувстваш у дома си.

# 85
  • над кукувичето гнездо
Карах ролери в парка. До колкото мога, де. Но е готино. Heartbeat

# 86
  • София
Джасте, тиква не ям, но темата е разкошнааа!

Най-хубавият кашкавал е на родопчанка, да не се бърка с родопея, че тоз не става за ядене!
Родопчанката го намирам на много малко места. Последно в ЦБА го имаше. И в метро има, но е на опаковки от кг.

# 87
Иси_Писи васко кръпката имаше консерт

# 88
  • над кукувичето гнездо
Къде?

# 89
Аз изядох цял шоколад и смятам да се самобичувам кат албиноса в Шифърът на Леонардо Joy

Общи условия

Активация на акаунт