Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 27 627
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 260
  • над кукувичето гнездо
Искам да кажа, че ми е много мъчно защото не мога да чукна 13 хиляден епичен пост от много време Cry Моля, препоръчайте ми тема, в която да плещя глупости за да се случи това чудо час по-скоро Confused
Тук скучни ли сме ти? Или вече не сме достойни за твоята персона? А? Аре да те видим! Trollface

# 1 261
Демек нема ми препоръчате, тъй лЕ???

# 1 262
  • София
В момента има активна тема в самотните майки.

# 1 263
  • Euskal Herria
Въпроси всякакви в СО - за нула време ще ги навъртиш тия постове до епичния 13 к, дето го жадуваш. Wink

# 1 264
Ако някой ден се отчаям толкова много от живота може и да пиша в некви самотни майки, ама на тоя етап Joy Мерси.

Ян, в СО много често не мога да им хвана спатиите, там си се знаят и се хапят по между си. С една дума и те са ми скучни Joy Може и да съм във форумна апатия.

# 1 265
  • София
Пусни си тема.
Лакове, коси, гримове. Памперси, пюрета, градини. СО - ще им научиш и купите за 2 дни Simple Smile не са толкова сложни.... Stuck Out Tongue

# 1 266
Лаковете, косите и гримовете съм ги превъртяла отдавна. Май ще ходя в темите за сериали Joy

# 1 267
  • Euskal Herria
Ама кои? Турските ли? Wink
Аз се забавлявам с постовете в темите за сериалите по Нова. Разтоварващо ми действат.
Сутринта имах преглед при един млад и мнооого симпатичен лекар. И пак ще ме вика след около седмица. Simple Smile

# 1 268
  • На Марс
Сутринта имах преглед при един млад и мнооого симпатичен лекар. И пак ще ме вика след около седмица. Simple Smile

Раздаде ли се Simple Smile

# 1 269
  • Далече, далече
Не е тайна. Осмичка обаче беше нападнала роклите, а аз па други неща пазарувам. Grinning

https://gate.shop/bg/

Има готини неща.
Харесах си къси кожени фусти и ме хвана смях, когато си представих как ще изглеждам в тях.

# 1 270
  • На Марс
Харесах си къси кожени фусти и ме хвана смях, когато си представих как ще изглеждам в тях.

Кожена фуста без камшик и бьостйе не е кожена фуста ... ми е казвал един преател Simple Smile

# 1 271
  • Далече, далече
Обмислям да си купя камшик, но по бюстиета не си падам.

# 1 272
Четох ви и забравих какво говорите. Само за мусаката отговарям, че беше перфектна Grinning
 И наздраве ви, много благо вино унищожавам Grinning

# 1 273
И ние като Джастеви я вапцахме Persevere Ще помоля за палци, че е малко сложно при нас положението...

Инче, и аз мислех да поръчвам тези дни от нашия сайт, че си  нахаресах пак неща от новата стока, ама ще поотложа сега. Панталони трудно купувам и на живо аз, та не рискувам с тях онлайн, ти си била смела Simple Smile

# 1 274
Ооо, Осем, миличка, Ковид ли?!
Брех, да му се не види. Гаден вирус.
Как сте, кой ден ви е. Вземете си Авирон рапид, Калмацин, че той е комбиниран и с вит. Д, помисли и за АБ, но само след консулт с лекар.
Джастев пи само Авирон и Калмацин, аз Калмацин, Теотард 300мг. по 1/2 сутрин и вечер и Оспамокс 1000мг. на 8 часа, един извлек от мащерка под формата на сироп - Биокс Тими се казва, пръсках около 2 - 3 дни Олинт по 1 път на ден, че ми беше запушен носа и 2 дни вземах по един парацетамол за температурата, но след като вкарах АБ темп. трайно спадна. Следете си състоянието, повече почивайте и се опитвайте да сте спокойни. Ще мине, но е тегаво. Симптомите са на приливи и отливи и днес един, утре друг, гаднярска работа. Стискам и при вас да минава леко и да заминава. Hug

Общи условия

Активация на акаунт