Любители на кучета - 122

• 28 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
И Бейли беше на годишната ваксина,ама умира от ужас щом прекрачим Прага на кабинета! Много го е страх, целия трепереше.Опитаха да го почерпят, но той не искаше..
Важното е, че свършихме работа. Има ваксина. Почистаха му ухото, показаха ми как и купих от тях някакъв лосион, тази седмица още 1 път ще чистя.

# 676
  • София
Просто имаш интелигентно куче. Моето още влиза с ентусиазъм и яде каквото му дадат. А и ги ближе 🤣. На мен ако някой ми забие термометър отзад, не само ще ръмжа, но и ще хапя яко. Бебето върти опашка.

# 677
Здрасти, Бък! Как сте?
Адмирации на добрите кучета при чичо/леля доктор!

# 678
Добро утро/Добър ден!
Майк все още отива с кеф на лекар, като си види лекарката и подивява от щастие. Ако другите кучета се дърпат и не искат да влязат, то нашия господин се дърпа да влезе не мога да го спра да си изчакаме реда. Grinning
В момента е във втора дрямка за деня,че яденето на моркови е страшно изморително ако не знаете. А мен ми е жал да го събудя за да върша работа из къщата. Joy

# 679
И Вълчан влиза с кеф. Ако го почерпят е най-щастлив. Онзи ден пуснахме секрет заради изтичането и използвах да сложим ваксината срещу кучешка кашлица. Голямо бутане с лапите назад от масата падна, едва го удържах да не се изсули. Joy

# 680
  • Пловдив
Просто имаш интелигентно куче. Моето още влиза с ентусиазъм и яде каквото му дадат. А и ги ближе 🤣. На мен ако някой ми забие термометър отзад, не само ще ръмжа, но и ще хапя яко. Бебето върти опашка.
Grinning
Блек ,като види термометъра и сяда и няма вдигане.За другата част от прегледа и боцването няма проблеми,ама да му мерят температурата отзад не дава.

# 681
  • София
И Оскар влиза с кеф в кабинета, излапва всички почерпки, но не дава гъзето за температура. Голяма борба пада.
Днес бяхме на контролен, няма вече бабези, кръвните изследвания са супер. То му и личи де, играе, весел е, лаком.

# 682
Здравейте момичета Hug
Днес нашето Кайче стана на една годинка. Пожелахме си да ни е жива и здрава, все така да ни радва с мокрите си целувки и все така да ни забавлява с пакостите си Heart Eyes
Виртуална почерпка за всички кученца Heart Eyes

# 683
  • София
Ехеее, кога стана на годинка Кайчето? Simple Smile все така красива и усмихната да е! И да не изяжда цялата торта наведнъж Grinning
Имаше хематом на врата, и от чесане си свали козината,направи рана и завъди гъби . Носи я дълго ,около месец,че му и набодоха 3 пъти дупарата с противогъбична ваксина(боли).И втори път поноси за 4-5 дни след кастрацията. Втората яка вече не се опитва да я сваля ,въпреки ,че знае как.Маймун.
А Буба ,какви конци е свалила и имаше ли последствия?
Леле, приключенец той! Радвам се, че е узрял за ползата от послушанието и вече само с термометрите има разногласия. Буба се наложи да я оперират заради луксация на пателарната става. Хем спяхме на мени, за да не се ближе и пак успя да свали конците (яката само я дереше и се отказахме от нея скоропостижно). Не можа да докара възпаление, така че единствено спести малко труд на доктора.

Последните дни пак сме по доктори ние - напишка се вкъщи и беше неспокойна, та я заведохме да я видят. Напускахме всички възможни изследвания и нищо й няма. Но преди последните днес, нещо се разповръща и според мен е от един Нексиум, който май й изписаха за всеки случай и й раздразни коремчето. Дано й мине утре. Но да я похваля - много иска сама да си яде хапчетата червена боровинка и даже търси още. А се притеснявахме как ще й ги дааме, че уж кучетата не ги обичали.

# 684
Честито на Кайчето! Още дълго да се радвате взаимно! Страхотна торта!

# 685
Честита да е Кая!Все така прекрасна и чаровна,ии мноооого послушна да е! 🎉🎂😍

Ей така се живее 100 години..😁

# 686
Честита бъди прекрасна Кая! Heart

# 687
Сладуранка Кая!!!Спомням си първите и снимки в темата.Да е жива и здрава, честита годинка!  Поздрави от Лори

# 688
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на прекрасната рожденичка! Здрава да е, дълги години да яде такива разкошни торти.
Поздрави и от Саске

# 689
Честит рожден ден на Кая!
И гуш за Буба! Бързо да се оправя и  повече да не ходи на доктор!
Ние, днес случайно сме дегизирани( не е заради празника, изкъпана е принцесата, все пак е неделя Satisfied и за да не настине я облякохме):

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:20 от =-=-=-=

Общи условия

Активация на акаунт