Любители на кучета - 122

• 28 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • под тепетата
Така, така
Вместо голям попит Satisfied

# 662
  • на изток от рая
Чорапи? Джапанки? Аматьори!
Чичерони надъвка киндъла ми. Пазих си го не знам колко години и ми е много мил. Първият път го отървах само с поражения по калъфа, накарах се на куджо и започнах да го оставям на един рафт. Сега съм забравила да го махна, като съм станала сутринта. Пия си кафето и си дремя в кухнята, а той през това време "работи". Като влязох в стаята и видях четеца в устата му, леко се олюлях, а той го пусна, изсули се грациозно от леглото и се трътна да си доспи. Нищо не казах, аз съм си за бой.
Сега ровя из олх за нещо втора употреба, искам го същия модел, че си имам сантименти.

# 663
  • Пловдив
ganyusha, ами на това му се вика липса на достъп до образование. Иска да чете милото животно, а вие не му давате. Та се налага само да се оправя.

Мразя ДО. Моето учи като на клипа на Тинтина, ама полегнал с халат, завит с одеало и кучето върху нега. Тетрадки, учебници... излишни са.

Намерихме изгризания еленски рог - ето това е останало

а в началото на годината беше този с разклонението...

# 664
  • тук-там
И моята щерка учи с двама като на клипчето, като се редуват да скачат и да позират пред камерата.
Ние се върнахме и не мога да се насладя на цветовете тук:

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 19:48 от mtz

# 665
  • София
Чорапи? Джапанки? Аматьори!
Чичерони надъвка киндъла ми. Пазих си го не знам колко години и ми е много мил. Първият път го отървах само с поражения по калъфа, накарах се на куджо и започнах да го оставям на един рафт. Сега съм забравила да го махна, като съм станала сутринта. Пия си кафето и си дремя в кухнята, а той през това време "работи". Като влязох в стаята и видях четеца в устата му, леко се олюлях, а той го пусна, изсули се грациозно от леглото и се трътна да си доспи. Нищо не казах, аз съм си за бой.
Сега ровя из олх за нещо втора употреба, искам го същия модел, че си имам сантименти.
Имам Paperwhite III и буквално ми е приятел... Дано си намериш нов!
В България, ако не друго, расте много образовано поколение кучета Grinning А на мен Фейсбук ми напомни снимка от преди 8 години:

# 666
Яяяя 🧐
Буба не се плези 😂

Страхотни снимки сте постнали,аз нямам нови и ще се запиша по-нататък 😋
Вкъщи Тайра нагриза само стените,друго не е 🤷😅

# 667
И ние днес цял ден се радваме на есентаа Heart Eyes

# 668
  • Пловдив
Моя калпазанин вкъщи бели не прави,за разлика от навън . Само като бебе изяде 2-3 чифта джапанки и чехли,изкопа една малка дупка в балатума пред врата на стаята,
 в която го затварям като ме няма в къщи .Няколко играчки унищожи ,нагриза са си нагръдника на гърдите и изяде закопчалките на тая яка:

Сега не пипа нищо що не съм му дал за играчка.
Нямам нови снимки скоро за данък ,затова тази бебешката качих.

# 669
  • София
Ох, и той ли е бил с яка като бебе още? И Буба има такива бебешки снимки... Не просто яката, направо си свали шевовете калпазанката, колкото и да я пазихме Simple Smile

# 670
  • Пловдив
Имаше хематом на врата, и от чесане си свали козината,направи рана и завъди гъби . Носи я дълго ,около месец,че му и набодоха 3 пъти дупарата с противогъбична ваксина(боли).И втори път поноси за 4-5 дни след кастрацията. Втората яка вече не се опитва да я сваля ,въпреки ,че знае как.Маймун.
А Буба ,какви конци е свалила и имаше ли последствия?

# 671
  • Sofia
Аз за бели и изяждане на неща (по правило много скъпи) няма да отварям дума, че ще се повтарям вече.

Вчера го водихме за годишната ваксина. Голям майтап беше - сам легна по гръб като тръгна да го преслушва докторката, даде и да му бърка в ушите и да ги почисти без проблем. Оказа се, че едното е зачервено и взехме един спрей за почистване, след седмица пак ще ходим. Много беше послушен, особено като усети, че ще го черпят.
Ей го тук как го преслушват

# 672
  • София
Аз се схванах след вчерашното чистене и вдигане. Днес ще се размине с разходката бебето.

# 673
  • под тепетата
Ох, милата! Сега да опъва до теб гъзяга и да те топли!

# 674

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт