Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 955
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Харесала съм това легло:

https://www.ikea.bg/products/beds/children-beds-8-12/slakt-leglo … hranenie/89227731

Няма го налично за онлайн пазаруване и от центъра за поръчка в Пловдив повече от месец. В Икеа София се появиха 10 бр. във вторник и вече са останали 3 бр.
Ако някой ми го плати в магазина с доставка до Пловдив мисля, че остава в зона 1. Т.е. До 100 кг. таксата ще е 30 лв.
Правилно ли съм разбрала или транспорта ще е повече?
Колебая се дали да чакам да се появи налично за онлайн пазаруване. Липсвал им единия модул. А както чета им проблеми с доставките.

# 226
РЗИ набирали доброволци, които да обикалят и да проверяват сертификатите на хората. Няма да ви казвам какви клетви и закани имаше в коментарите. Кой ще се наеме да е доброволец и изрично пише за без пари, боят ти е гарантиран.

В Германия има доброволци по всякакви дейности покрай короната, включително и тази. И даже се самопредлагат и кандидатстват като доброволци. Не разбрах какво му е смешното.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 00:51 от Анонимен

# 227
Къде съм казала, че е смешно и не ме интересува ти какво мислиш. Изложих информация.

# 228
Идете в темата за сертификатите

# 229
  • DE
РЗИ набирали доброволци, които да обикалят и да проверяват сертификатите на хората. Няма да ви казвам какви клетви и закани имаше в коментарите. Кой ще се наеме да е доброволец и изрично пише за без пари, боят ти е гарантиран.

В Германия има доброволци по всякакви дейности покрай короната, включително и тази. И даже се самопредлагат и кандидатстват като доброволци. Не разбрах какво му е смешното.
Може ли да споделите за какви дейности в Германия се набират доброволци та чак и се самопредлагат.

# 230
  • софия
Доброволци, които не са проверени и на които се предоставят лични данни? Доооообре.

# 231
Да се самоцитирам, че не получих отговор на въпроса. Някой дали е запознат?

Харесала съм това легло:

https://www.ikea.bg/products/beds/children-beds-8-12/slakt-leglo … hranenie/89227731

Няма го налично за онлайн пазаруване и от центъра за поръчка в Пловдив повече от месец. В Икеа София се появиха 10 бр. във вторник и вече са останали 3 бр.
Ако някой ми го плати в магазина с доставка до Пловдив мисля, че остава в зона 1. Т.е. До 100 кг. таксата ще е 30 лв.
Правилно ли съм разбрала или транспорта ще е повече?
Колебая се дали да чакам да се появи налично за онлайн пазаруване. Липсвал им единия модул. А както чета им проблеми с доставките.

# 232
Пловдив зона 1 ли е?
Не разбрах схемата..

Еконт имат услуга да купят и изпратят. Провери им доставката обаче, че е скъпичко..

# 233
Ами като избрах място за доставка Пловдив, начисли 30 лв, но честно казано ме съмнява да е толкова. Защо не се обадиш да питаш?
Скрит текст:

# 234
Имам  въпроси  , благодаря предварително на който се включи .
1 . Препоръка за конкретна миялна 40 см. от която сте доволни .
2.  Някой , който скоро е поръчвал кухня , за колко време от поръчката дойде доставката ?
Служителка ме предупреди , че срока за доставка е макс 90 дни.
Не могат да кажат приблизително кога би дошло всичко. От друга страна аз искам да знам горе долу кога да почна да махам старата кухня за да направя малък ремонт , а  да си разваля кухнята и три месеца да съм без кухня ми се вижда трудно .

# 235
Ние сами си събрахме половината кухня преди около месец.  Другата половина тепърва предстои. Другата кухня пак така събрахме без час при сътрудник през зимата. Със списъка  ММ отива  при служител от друг отдел, който е свободен и той му изписва всичко. Липсвали сега само един модел врати. По принцип и на Вас със списъка към проекта може някой да направи справка и да си уговорите доставка с трансортната фирма след касова зона ако сами ще я сглобявате. Така ще знаете колко време имате. Ако ще ползвате техен монтаж не знам дали пак те не могат да Ви кажат за кога има свободни дати, за да имате ориентир?! 90 дни е много разтеглено във времето.

Миялна имах тяхна модел Skinnande 60 см. Таблетката ако не я пуснех директно на дъното не миеше добре.  Също така още след покупката ни пратиха техник да монтира някаква част, която предпазва от наводнение, защото имали сигнали за такова от няколко клиента и правели сервиз на всички миялни от няколко партиди.

Това само като впечатление от продукта за инфо го споделям.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 10:59 от drago_2008

# 236
2.  Някой , който скоро е поръчвал кухня , за колко време от поръчката дойде доставката ?
Не могат да кажат приблизително кога би дошло всичко. От друга страна аз искам да знам горе долу кога да почна да махам старата кухня за да направя малък ремонт , а  да си разваля кухнята и три месеца да съм без кухня ми се вижда трудно .
Поръчахме на 31.08, доставиха 6 дни след това. Миналата седмица мина монтажа. Казаха, че в момента записват за монтаж за края на декември и началото на януари.

# 237
  • Перник
Поръчахме на 31.08, доставиха 6 дни след това. Миналата седмица мина монтажа. Казаха, че в момента записват за монтаж за края на декември и началото на януари.

Вчера си говорих с позната, която в момента обзавежда. Не ми е на дневен ред, затова не питах за подробности, но тя спомена, че през фейсбук страницата на Икеа са се свързали с монтажисти, за да не чакат толкова дълго.
НЕ знам подробности, просто го казвам като жокер - погледнете за какво става въпрос Simple Smile

# 238
Няма такива неща, записва се ред във фирмата-долу до гишето за получаване. Ако има отказали се, защото не са дошли всички части, се обаждат и питат готов ли си, за да пращат екип. При нас дойдоха седмица по-рано от записването

# 239
  • София
И аз да дам жокер понеже ние тъкмо си монтирахме кухнята - за съдомиялна за вграждане първо изберете удеда и после купете шкафа. Ние първо направихме проект и после избрахме съдомиялната и се оказа, че сме взели миялна, която за Икеа се води за полувграждане, а ние бяхме поръчали шкаф за пълно вграждане и имахме разправия да върнем единия и да вземем нов.

Общи условия

Активация на акаунт