Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 967
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
В ИКЕЯ София тази вечер беше мазало. Опашки на касите до средата на последния коридор. И се чудиш какво влачи тоя народ като всичко е без наличност или дори да ти дава наличност, то в магазина го няма.

# 211
Да дам отзив за пейката, че никой не писа. Според ММ била малко тъничка. Каза, че за шкафче е ок (аз затова я исках), ама за сядане би се замислил сериозно, а той е 82 кг и 187 м висок, т.е. в добра физическа форма. Та правете си изводите. Освен това всичко е метал, само отгоре плота е плоскост. Аз бях чела описанието и мислех, че отпред челото също е плоскост, ама явно не съм разбрала.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 10:38 от drago_2008

# 212
  • In transit
Тъкмо влязох да питам какво трябваше да снимам в Икеа и Драго ме изпреварила. Не съм ходила защото нещата, които чаках още не са дошли...може би утре ще ходя.
Тета искаше нещо да снимам, но не помня вече какво...

# 213
Как е положението днес с тези сертификати?

# 214
В сайта пише, че ще има мобилни лаборатории до всеки техен магазин. Ако може някой да сподели. Платени или безплатни ще са тестовете или само манипулацията ще се плаща и колко?

Допълвам, че са качили това:

В Sofia Ring Mall, ниво 0, е разположен мобилен пункт за бърз антигенен тест.

И работното време става от 12 часа до 20 ч.

Още едно допълнение относно лабораторията в Ринг мол:

Здравейте,

Тестовете струват 15лв, а лабораторията работи от 08:00 до 21:00 часа.
Поздрави,

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 11:40 от drago_2008

# 215
за колко дни важат тестовете, на място ли дават сертификата. колко време отнема да излязат резултатите? Благодаря ви, ако някой знае Wink
Инак, и ние имаме чаршафи детски от около 7 г. не са мръднали нито като цветове, нито като размер.
Единствено не съм много доволна от калъфките, защото като че ли бързо пожълтяват от потта на рошавите глави на моите момчета. Но аз взех мерки, да сменям калъфките им в сряда и събота. Така че новозакупените се надявам да го нямам този проблем.

# 216
Тъкмо влязох да питам какво трябваше да снимам в Икеа и Драго ме изпреварила. Не съм ходила защото нещата, които чаках още не са дошли...може би утре ще ходя.
Тета искаше нещо да снимам, но не помня вече какво...

Аз нищо Grinning...май за пейката говорех и аз...

# 217
Антигенен тесткакво ще рече - наличие на антитела? И важи за колко време?
Аз съм със зелен сертификат, но ме интересува другото.

# 218
Мисля, че не е за антитела анти генния, а бърз за доказване на зараза, т.е. вместо пср

# 219
В ИКЕА на вратата искат сертификат, но не искат документ за самоличност. Можеш да покажеш ВСЕКИ сертификат и на моя дори да пишеше Петър Петров, пак щях да вляза. През стълбите за излизане, от където влязох да си взема поръчката, нямаше лаборатории за каквито и да е тестове.

# 220
  • Перник
Антигенен тесткакво ще рече - наличие на антитела? И важи за колко време?
Аз съм със зелен сертификат, но ме интересува другото.

Антигенният тест доказва наличие на зараза. Просто резултатите излизат по-бързо от ПСР, по-евтин е и важи 48 часа.

Ох, навсякъде е пълен хаос с тая заповед и тия сертификати. За мен постигат обратен ефект - вместо да се ограничи разпространението на вируса, хората се юрнаха насам-натам, редят се по опашки, бутат се....

# 221
АнтиГЕНЕН тест е с клечка. Заместител евтин на пср.
За антиТЕЛА е кръвен.

# 222
Навсякъде (и в мола) питат на вратата "имате ли сертификат?". Имам. Показвам. Поглеждат и "заповядайте". И Гошо да пише, все тая...

# 223
РЗИ набирали доброволци, които да обикалят и да проверяват сертификатите на хората. Няма да ви казвам какви клетви и закани имаше в коментарите. Кой ще се наеме да е доброволец и изрично пише за без пари, боят ти е гарантиран.

# 224
Хем ще те бият, хем и пари няма да вземеш...жестокооо..

Общи условия

Активация на акаунт