Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 937
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Виж и в юск..

# 301
Използвай Горни кухненски шкафове и ги сложи долу. Поръчай ги с чекмеджета. Много по лесно и чисто е.
Оказа се, че има и долни с тази дълбочина. Но цената не ме устройва Simple Smile

# 302
  • До сърцето...
A, точно вие ми трябвате Simple Smile
Най-голямото нещо, което ще слагам вътре е високо 17 см. Също ме интересува достатъчно ли се издърпват и дали са стабилни.
Моят проблем е, че търся скринове като помощни шкафове за кухня.

Само последните страници прочетох, ако не съм в час, изтривайте.

Щях да предложа скрин от серията EKET, те са с подобна височина на чекмеджетата, но са свършили и на сайта ги няма (предполагам, че ще постъпят в продажба по-късно този месец). Но са дълбоки 35 см и не знам дали от този аспект ще свършат работа, височината е с 80 см (без крачета).

Такъв тип, но с три чекмеджета

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:20 от Радика

# 303
Минавам да ви кажа да обърнете внимание на офертата с икеа фемили. Вчера получих имейл, ама изобщо не му обърнах внимание. Днес вече го отразих и гледам в профила ми още 2500 точки, а и имах отделно събрани към 2800. До 8ми ноември е офертата да се ползват допълнителните точки т.е 10лв дават бонус отстъпка. Преди малко си пуснах дребни нещица 20лв ми приспаднаха, доволна съм.

# 304
  • До сърцето...
Нещо не разбрах каква е офертата? Активирането на картата ли?

# 305
Пише, че е за актуализиране на данните по вече съществуваща регистрация. Цъка се линка от имейла и получавате веднага 2500 т.

# 306
Картата отдавна ми е активирана в профила и си трупам точки с години, понякога ги ползвам. Преди да дадат офертата си имах събрани мои точки 2800 и сега гледам са ми добавили още 2500. Затова отстъпката, която ползвах е 20лв.

# 307
  • До сърцето...
Аха, ясно. Благодаря.

ПС. При мен не става Joy Здраве да е.
Скрит текст:

# 308
Радика, влез си в профила, и при мен първоначално така изписа, защото вече съм имала активирана карта.
Когато се логнах и си видях точките.

# 309
  • До сърцето...
Влезнах, не става. Нищо, пробвах от любопитство, не ми е важно чак толкова Grinning

# 310
  • софия
И аз нямам допълнителни точки, но не съм получавала мейл.

# 311
И аз само си влезнах в профила и имах 2500 точки.
Мисля да поръчам детски стол и маса Критер. Какво ще кажете? Добри ли са? Или нещо друго да препоръчате за 4 г дете?
Благодаря.

# 312
Стана при мен, даде точки. Влизам от това цъкни отдолу, защото профила ми е отдавна свързан с картата. Не съм въвеждала номер на карта отново, просто си влязох в профила.

# 313
Аха, ясно. Благодаря.

ПС. При мен не става Joy Здраве да е.
Скрит текст:

Радика, пробвай да влезеш през профила за онлайн магазина.

# 314
  • Бургас
И аз само си влезнах в профила и имах 2500 точки.
Мисля да поръчам детски стол и маса Критер. Какво ще кажете? Добри ли са? Или нещо друго да препоръчате за 4 г дете?
Благодаря.

И аз тях бях харесала, но бялата маса не е налична. От месец поне я следя. Мисля да поръчам LATT, че не ми се чака повече. Пък и да използвам точките.

Общи условия

Активация на акаунт