Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 939
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Първия комплект го има моя приятелка и детето ѝ е на годинка. Може и да е малък за 4 годишно, защото на него, на 1 година, му е по мярка...

# 286
  • София
Ние пък ползваме маса Lack със столче като червеното, но бяло. Купихме го когато синът ни беше на 2, сега ще стане на 3 и му е все още добре, но според мен скоро ще трябва да вземем нови. За 4 годишно ми се струват малки тези мебели.

# 287
Ако някой скоро е ходил / или ще ходи в магазина в Мол София, може ли да сподели, дали там има батерии АА ? Благодаря!

# 288
Здравейте, някой слагал ли е крачета или колелца на скрин Malm или Kullen?

# 289
  • У дома !
Влизам в темата само за информация, че магазина им до София Ринг мол е с работно време от 12 до 20 ч.

# 290
Здравейте, някой слагал ли е крачета или колелца на скрин Malm или Kullen?

Аз не съм, но скоро мисля да им слагам. Също и някои други промени да им правя, защото са ми много удобни, но не мога да им гледам вида вече. В интернет е пълно с идеи, има и много клипове в ютюб за всякакви вкусове.

Скрит текст:

# 291
A, точно вие ми трябвате Simple Smile
Когато имате възможност, може ли да измерите височината на чекмеджетата на Malm и Kullen отвътре? Най-голямото нещо, което ще слагам вътре е високо 17 см. Също ме интересува достатъчно ли се издърпват и дали са стабилни.
Моят проблем е, че търся скринове като помощни шкафове за кухня. Повечето ще са с леки неща, едното за разни шпатули, другото с кърпи за ръце, друго с купи, форми за сладки и т.н. От уредите единственото тежко е тялото на робота, но е от малките, така че не е проблем. Та - търся шкаф с чекмеджета, който да е удобен за такива неща. Ако имате наблюдения и върху други серии, ще съм благодарна да препоръчате.
Знам, че най-добре ще е с модул от раздел кухни, обаче те са с голяма дълбочина, а за нашата стая ми трябва нещо по-плитко.

# 292
16 см е височината на чекмедже MALM отвътре, т.е. на отвора, така че свободно нещо да мине през него.

# 293
  • Бургас
Kullen не съм виждала на живо, но консултантите в нашия център за поръчки ми казаха, че е с ужасно качество и вид. Питах ги каква е разликата с Малм, защото си приличат, а цената им е много различна.

# 294
  • Бургас
Човече, има и шкафове за кухня с дълбочина 37 см с чекмеджета.

# 295
  • Пловдив
Кулен мострата  и на мен ми се видя зле.
Миналата седмица сглобявахме МАЛМ за майка ми.За съжаление, няма нищо общо с качеството му отпреди 8 г,когато си купихме два бели скрина в Англия.Фурнирът е в пъти по-тънък.

# 296
  • Бургас
Ние имаме черен Малм от преди 3-4 години. Доволна съм от качеството му и много го харесам. Сега поръчахме 2 бели.  Дано не се много зле.

# 297
Да, 16 см е дълбочината.
На моите съм им сложила стъкла отгоре. От Икеа са пак и са за Малм.
Скрит текст:

# 298
Много ви благодаря! Спестихте ми едно разкарване. И сестрата на мъжа ми каза, че са ѝ се видели зле на живо, но реших, че мострата е била разнебитена, защото преди години ги гледах и бяха стабилни. Явно наистина са ги развалили.
Открих видео със сравнение м/у Malm и Kullen, вторият е с много тънки плоскости, затова е разликата в цената.

Човече, има и шкафове за кухня с дълбочина 37 см с чекмеджета.
Благодаря, пробвах да сглобя нещо, но излиза доста повече пари. Нормално за стабилна мебел с дълга гаранция, обаче за помощен шкаф мъжът ми ще ми стегне куфарите, той и без това едва се нави да сменим сегашния, хич не е по промените Laughing

Ще търся нещо друго...

# 299
A, точно вие ми трябвате Simple Smile
Когато имате възможност, може ли да измерите височината на чекмеджетата на Malm и Kullen отвътре? Най-голямото нещо, което ще слагам вътре е високо 17 см. Също ме интересува достатъчно ли се издърпват и дали са стабилни.
Моят проблем е, че търся скринове като помощни шкафове за кухня. Повечето ще са с леки неща, едното за разни шпатули, другото с кърпи за ръце, друго с купи, форми за сладки и т.н. От уредите единственото тежко е тялото на робота, но е от малките, така че не е проблем. Та - търся шкаф с чекмеджета, който да е удобен за такива неща. Ако имате наблюдения и върху други серии, ще съм благодарна да препоръчате.
Знам, че най-добре ще е с модул от раздел кухни, обаче те са с голяма дълбочина, а за нашата стая ми трябва нещо по-плитко.
Използвай Горни кухненски шкафове и ги сложи долу. Поръчай ги с чекмеджета. Много по лесно и чисто е.

Общи условия

Активация на акаунт