Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Ужас е с тези аксесоари с вакуум. Купих от предния вариант със затягане. Само аз вече си играя да ги слагам. Падат постоянно. От скоро, преди да ги сложа на стената, ги мацам със сапунена вода по съвет на приятелка и почнаха по по-дълго да издържат. Доста е неприятно като вземат да падат нощно време, че плашат децата.

П.П. плочките са сатенени, нито мат нито гланц.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 10:24 от drago_2008

# 346
  • София
Явно аз имам някакъв див късмет. Може би зависи и от самите плочки - моите са с гланц. Но съм наслагала от тази серия и закачалки, и кошници, и поставка за тоалетна хартия. Но иначе идеята ми беше, че ако и етажерката вескен е с такива дупки и пластмаса, не задържа гадости в нея. Ама и аз не давам да се оставят шишета, които не са измити под душа преди това.

# 347
Моята етажерка Vesken с дупки не се полива директно с вода от душа, но държим гъбите за баня на нея. Мисля, че ако не се мие често, по ръбчетата на дупките ще се насъбере от онова лигавото, дето се получава от влагата. За 3-4 дни става лигава, включително крачетата.

# 348
Аз, не че ще съм полезна за баня, но взех тая етажерка също за едно тясно място в кухнята, после реших, че ще събира прах вероятно и я натиках в килера. Държа кутията с прах за пране на нея, препарат за прозорци, празни кутии......И се събра точно на удобно място, до стена, всичко ми е пред очите. Стабилна е.
В банята имам от малките  VESKEN, но е в сухата част, само прах много рядко трия по нея. Май не ги предлагат вече.
Скрит текст:

# 349
  • In transit
Елза, може проблемът да е със стария вариант на тези закачалки и кошнички с вакумите. Ето и Драго има моя проблем. Плочките ми са гланц..почиствам добре, стоят си примерно месец, два и накрая падат.. Много е досадно, а дори на са натоварени. Две рула тоалетна хартия не са 2кг. Simple Smile Ще огледам в магазина тези, които ти имаш да видя дали са същите като залепване.

# 350
  • София
Ако сте с тези, които се завиват, може би има наистина разлика. Моите ги взех миналата година по това време и само трябва да се натиснат сериозно, за да залепнат.

# 351
здравейте, момичета. Редовно ли пускат разпродажба? Вчера отбелязах няколко неща и днес с голямо учудване видях, че са на редовна цена (разпродажбата била до 2.11 GrinningStuck Out Tongue Winking Eye).

# 352
  • In transit
Ако сте с тези, които се завиват, може би има наистина разлика. Моите ги взех миналата година по това време и само трябва да се натиснат сериозно, за да залепнат.
Да, моите се завиват. Благодаря ти.

# 353
  • Бургас
здравейте, момичета. Редовно ли пускат разпродажба? Вчера отбелязах няколко неща и днес с голямо учудване видях, че са на редовна цена (разпродажбата била до 2.11 GrinningStuck Out Tongue Winking Eye).

От опита ми и следенето до сега, по-скоро изключително рядко.
Изобщо не са по промоциите и намаленията. Най-доброто на което съм попаднала беше 15% ваучер за следващо пазаруване при покупка на легло и матрак. Тогава си взехме леглото и ни дадоха ваучер на стойност 135 лв, с който накупих други неща.

# 354
  • София

Няколко пъти годишно. Обикновено има разпродажба при смяната на каталозите - някъде януари всяка година хващам, после лятото. Допълнително от време навреме пускат в сайта Web Bazaar и там също има добри намаления.

# 355
Благодаря ви, Мария и Елза Simple Smile
Яд ме е, че го изпуснах, но така ем като не поръчах още вчера Simple Smile

# 356
Много благодаря на всички, които споделиха мнение и опит за количката. За сега ще пасувам.

# 357
Момичета, загледах тази масичка на колелца за разстоянието между хладилника и стената. Обаче в описанието прочетох, че може да се сложи и в банята, което ме устройва още повече. Но, рафтчетата няма ли да задържат вода, което предполага повече слугинаж, отколкото удобство?
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/shelf-uni … kolichka/00471222
Имам я и я ползвам точно между хладилника и стената. А рафчетата са на дупки, така че ако се мокри - водата ще изтича.

# 358
Поръчах я. Ще видим къде ще се ползва. Дори си мисля, че може да я мушна в един кухненски шкаф.

# 359
Здравейте,

ако за даден артикул в сайта пише, че не е наличен в София или Варна, то това така ли е?
Понеже от сайта има свален артикул, а приятелка си го е купила от магазина ...
Чакам аз един диван и от месеци все дава, че не е наличен...

Общи условия

Активация на акаунт