Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
За Ikea customs не съм чувала, но може и да не знам.

Супер популярно е. Идеята е да се заобиколи посредствения икейски дизайн като се използва функционалността на Икеа.

# 331
Момичета, загледах тази масичка на колелца за разстоянието между хладилника и стената. Обаче в описанието прочетох, че може да се сложи и в банята, което ме устройва още повече. Но, рафтчетата няма ли да задържат вода, което предполага повече слугинаж, отколкото удобство?
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/shelf-uni … kolichka/00471222

# 332
Предполага, да.

# 333
Вода от какво? Тя е предвидена, да се ползва като стелаж - да редиш на нея кърпи, т.хартия, клечки и т.н. в сухата част на банята Според мен идията й не  е да я ползваш под душа, още повече с тези колела.

# 334
Да, за стилаж, но ми трябва за мократа част на банята- в душ зоната.

# 335
  • Бургас
Ще се пълни с вода, сапун и постоянно ще трябва да сваляш всичко, за да го чистиш. Изобщо не ми се струва практично.

# 336
Няма как да се пълни с вода, защото е с дупки.

# 337
  • софия
То е с дупки, но ще задържа вода, ако се сложи в част, в която има пряко поливане с вода.

# 338
И като вземе да задържа и да се получават лигави наслагвания ще трябва с четка целия стелаж да се чисти. Гледам и вертикалите на снимката какви са едни такива с чупчици, трудна ми се вижда поддръжката (по-времеемка). Колелцата предполагам могат и да се махнат, да не ги мислите и тях.

# 339
То същата работа, ако имаш рафт в банята. Всеки сам решава дали може да го почиства или не.

# 340
  • софия
Обсъждаме функционалност и възможности. От там нататък естествено, че всеки си прецеНЯ. То може и изобщо да не се чисти. Всеки с домашните си навици.

# 341
  • София

Аз имам точно под душа това:

https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/toile … krepvane/40381253

Ако на VESKEN  пластмасата и дупките на дъното са същите (хем я бях гледала миналата година, хем не помня) изобщо не задържа вода и не се събират лигавите наслагвания. Много бързо се оттича и се почиства лесно. Напълнила съм банята с тези кошници.

# 342
  • In transit
Моята е подобна на тази, но е до душ зоната и е суха. Държа всичко на нея - шампоани, кърпи и прочие. Но ако някой в бързината грабне душ гела от нея с мокри ръце се омокря дъното на стилажа и после трябва да го забърша.

Елза, не ти ли пада тази с вакумчетата? Моята е в срещуположния край на душ зоната (има около 2.50м), държа ролки тоалетна хартия на нея и вече няколко пъти пада...последния път огъна капака на кошчето. Joy

Спазвам всички изисквания за закрепяне.

# 343
mariat, в банята наскоро сложих подобна на показаната от теб етажерка. От същата пластмаса. Ето тази
Рафтчетата са с дупки и не задържа вода, но от влагата в банята се появява един лигав слой. Аз мия баня на 3-4 дни, така че ме устройва тази етажерка. Там са наредени шампоани, душгелове, гъби за баня.

# 344
  • София

Елза, не ти ли пада тази с вакумчетата? Моята е в срещуположния край на душ зоната (има около 2.50м), държа ролки тоалетна хартия на нея и вече няколко пъти пада...последния път огъна капака на кошчето. Joy

Спазвам всички изисквания за закрепяне.

Мики, от време на време натискам пак вендузите и не падат. А на нея държа шампоани и душ гелове с общо тегло около 2кг.

Общи условия

Активация на акаунт