Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 929
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
И аз само си влезнах в профила и имах 2500 точки.
Мисля да поръчам детски стол и маса Критер. Какво ще кажете? Добри ли са? Или нещо друго да препоръчате за 4 г дете?
Благодаря.

И аз тях бях харесала, но бялата маса не е налична. От месец поне я следя. Мисля да поръчам LATT, че не ми се чака повече. Пък и да използвам точките.
Latt e по-ниска. Аз червените ще купувам уж, ама се колебая още. Не мога да намеря кой знае какви отзиви.

# 316
  • Бургас
Да, за по-голямо дете може би не е подходяща. Моята дъщеря е на година и половина.

# 317
Някой може ли да даде повече инфо за самозалепващи се им щори. На сайта им намирам само едни бели. А мисля, че в тая тема бях чела, че са хубави. Та само един цвят ли са? И как се почистват? Като се свалят остава ли лепило по дограмата и лесно ли се почиства?
Здравейте, аз имам от Икеа и бели и сиви(затъмняващи щори)
Цена -качество отговарят.
Сивите,Да имат ефект и са затъмняващи ,а белите не правят тъмно ,но вечер ,когато в стаята е светло от вън не се вижда. Лично мен ме устроиват и съм доволна[/img]

Прикачих и снимки но не съм сигурна дали може да ги отворите

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:57 от andreana.19

# 318
  • София
От тези щори и аз съм много доволна.Имам от години на прозорците на стаята, тъй като не мога да спя дори малко светлина да има отнякъде и затъмняват чудесно! Белите ми предпазват от директно слънце лятото, а и е плътно - не се вижда отвън. Като се махат понякога остава от лепилото. Особено от това на велкрото в долната част. Него даже спрях да го слагам. За почистване не стават особено - забърсвам с мокра кърпа понякога, но ги сменям на около 2 години.

Сега се чудя какво да си купя с тези 2500 точки. Миналата седмица ходих два пъти и си напазарувах всичко, което исках, в събота направих и онлайн поръчка... Освен ще си взема още едни ЛЕД фенерчета от коледната ми колекция, много са сладки.

# 319
И аз се чудих как да направя поръчка, пак имам доста липсващи в момента продукти, накрая събрах някакви там да не ми идат зян дадените точки. Рядко ми се случка икейци да отпуснат нещо. Joy
На майка в едно остъкление на къщата белите щори изкараха две лета и една зима. Не очаквах, мислех, че след първото лято трябва да ги сменя. Настъпващата зима ще е втора, напролет ще видим. Но им няма нищо засега, съвсем прилично изглеждат.

# 320
  • София
Сега чуденката ми е ако похарча 2500 точки, дали ще ми вземат ad-hoc точките. Че си имам едни 2500 мои, които си къткам ако някога наистина си харесам нещо, пък не мога да харесам неща за 20 лв в момента. (Не, че не мога, то в Икеа отивам за нещо от 5 лв и излизам с минус 100, ама в случая наистина нямам нищо, което да ми трябва). Покрай едно обзавеждане на апартамент миналата година от точките  накупих неща за 500 лв (ама пак имах и някакви ad-hoc от игра на сайта им).

# 321
Нямам такъв имейл за карта, влязох в профила си, цъках тук-там, изписва ми, че номерът на карта, който пиша, е вече на регистриран потребител. Точките ми си непроменени.

# 322
Еха, много ларж го дават икейци, на 3.11 има безплатна доставка за поръчка над 300 лв за зони 2 и 3! Simple Smile

# 323
  • София
Еха, много ларж го дават икейци, на 3.11 има безплатна доставка за поръчка над 300 лв за зони 2 и 3! Simple Smile

Явно са им понамалели посещенията (въпреки че в събота си беше бая пълно) и сега "зарибяват" с другите екстри. Но тази година ми прави впечатление, че доста често пускат безплатна доставка за 2 и 3 зони.

# 324
Като са им намалели, да вземат да си огледат организацията на онлайн пазаруването. И не да гледам, че това, дето ми трябва го има във физическите магазини, пък онлайн взело та се изчерпало, ами да са по-гъвкави и да зареждат онлайн магазина по-добре.

# 325
Нямам такъв имейл за карта, влязох в профила си, цъках тук-там, изписва ми, че номерът на карта, който пиша, е вече на регистриран потребител. Точките ми си непроменени.
Аз имах имейл, но като опитах да вляза и на мен ми изписва, че такъв профил има регистриран за онлайн магазина и да вляза през "Вход". Влязох и точките са в профила, добавени на 1.11.2021.
А моите ги похарчих при последната покупка, заедно с ваучера им.
Скрит текст:
А какви са тия от 2019 чак, не знам. Аз точки харча когато мога да ги добавя, и на касата, и при онлайн поръчка.

# 326
Мисля,че не е възможно да се използват, ако са по-малко от 2500, тези правят -10 лв. Поне онлайн е така.

# 327
  • София
Като са им намалели, да вземат да си огледат организацията на онлайн пазаруването. И не да гледам, че това, дето ми трябва го има във физическите магазини, пък онлайн взело та се изчерпало, ами да са по-гъвкави и да зареждат онлайн магазина по-добре.

Ох, при мен е обратното. Във физическия няма, онлайн има. И в момента чакам една пуста поставка за лаптоп 5-ти ден от онлайн магазина, защото във физическия имаше 20 мостри, но нито една нормална бройка.

# 328

Радвайте се, че въобще имате безплатни доставки. В Германия такова нещо няма. Най- дребната доставка е 4.50 евро, за мебели 35. Таксата да да отидеш и да си вземеш стоката на място е 10 евро.

Искам да споделя, че има фирми, които са Ikea customs. Принципът е, че си купуваш кухня или шкаф от Ikea, а от тези фирми си купуваш врати, плотове, дръжки, крачета и други. Двете ми любими фирми са шведска и датска, но има още няколко други, също много добри.

https://superfront.com/de/

https://www.reformcph.com/us

# 329
И моята най-дребна доставка тук е 9 лева, за по-тежки неща и мебели зависи от кг, 70 лв беше за дивана. Поне да имаше нещата, дето си харесвам, но все нещо липсва, сигурно съм карък. Simple Smile А да поръчвам едно по едно наличните малко идва де е Киро на кирия. Юск спасява положението донякъде, но пък не е болка за умирачка, та да се тръшкам, неприятно е все пак. За Ikea customs не съм чувала, но може и да не знам.

Общи условия

Активация на акаунт