Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 926
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Soft Click, тука говорим за отстъпка в левова равностойност. И гардероб да поръчаш ти приспадат тази стойност, не е обвързано в опредлени продукти, важи за артикулите от целия сайт.

# 376
Оф, пуснах и аз някои нещица, скромно, за 60 пари...колкото да ми излезе безплатна доставката....

# 377
Soft Click, тука говорим за отстъпка в левова равностойност. И гардероб да поръчаш ти приспадат тази стойност, не е обвързано в опредлени продукти, важи за артикулите от целия сайт.

Нищо никога не ми приспадат. Мога само да купя продукти на по-ниски цени, има табели на тях и във физическите магазини. Точки, пари за приспадане, няма такива неща.

# 378
Какво ви е мнението за мебелите за баня? Виждам, че не са pvc. Това означава ли, че се раздуват при намокряне?
От 3 г. сме с най-обикновен LILLANGEN. Не е мръднал. Не сме от внимателните, редовно се мокри при използване на мивката.

# 379
Нашите се раздуха. И шкафа под мивката и краката на един висок шкаф. Хем банята е суха, така да се каже. Водата е в душкабината само, извън нея даже няма канал на земята. Но явно от капки вода от мивката и като мия пода са се навлажнили и се раздуха. Не драматично, но неприятно.

# 380
Soft Click, кой модел са вашите и какъв цвят? Преди да купим гледах снимки по нета ми направи впечатление, че попадам на повече раздути от тъмните. Дали пък не използват различен материал/кантове?

# 381
Бели са. Трябва да се ровя в старите си поръчки за да ти кажа моделите. Всъщност на по-малко от две години са.

# 382
Оф, пуснах и аз някои нещица, скромно, за 60 пари...колкото да ми излезе безплатна доставката....
Каква безплатна доставка за пазар за 60 лева? Къде да прочета?

# 383
Мари, от точките. 10 лева дават, ако си актуализираш данните в икея фемили.

# 384
А, да, и аз така поръчах етажерката.

# 385
Обаче ако няма имейл, няма и точки подарък, аз пробвах няколко пъти, но като няма имейл, няма и точки. Огледалото , което преди ми бе отказано и имах разправия за връщането на ваучер изгорял, вече е налично, но аз купих подобно , но с по-малък размер от офертите Икеа Фемили.Така че, добре че стана така , че ми го отказаха октомври.

# 386
На мен ми добавиха точки без да съм обновявала нищо. Като прочетох тук си отворих профила и видях, че ги има.

# 387
Здравейте! Някой проверявал ли е кога ще доставят рамките за гардероби PAX? Гледам в сайта им почти нищо не е налично.

# 388
Може ли някой от софия да пита за рамка pax 100x58x236 избелен дъб?
Благодаря

# 389
Аз поръчах 50/58/236 см в бяло, един от последните размери, които казаха, че ще получат в края на октомври. За другите размери все не знаеха. Не само в БГ липсват. Исках да взема от плитките 100/35/236 см и се оказа, че само в Турция в Бодрум има, а от там няма кой да ми я докара. Отказах се да чакам и си пуснах разкрой, ще я имам след седмица. То и кошниците, които ми трябват ги няма и като гледам май и чекмеджета ще трябва сами да сглобяваме, лостове липсват, абе ужас е....
Вместо Pax ще трябва да минем на вариант стелажи май. Дано не изчезнат и те, че чакам оферта 10% при следващо пазаруване, за да си докупим останалото обзавеждане.

Общи условия

Активация на акаунт