Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 921
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • До сърцето...
Здравейте! Някой проверявал ли е кога ще доставят рамките за гардероби PAX? Гледам в сайта им почти нищо не е налично.

След 20 ноември, ако въобще дойдат - думи на консултант. Аз също ги чакам (яд ме е, че послушах ММ и не си купих лятото)

# 391
Същата работа. От юли месец бях направила списък на ММ....

# 392
Аз купих вчера РАХ избелен дъб врати 50см и черен гръб с черни дръжки.Служителката каза,че тази комбинация не била виждала.Естествено нямат рафтчета.Няма пълно щастие 😂  Или без гръб или без рафтчета.Добре,че нашия е почти само с лостове,но момичето каза,че каквато и дата да ми даде няма да е реална защото вече не им давали дати за доставка.
Аз не мога да разбера цял свят си работи с Китай без проблем само Икея не могат да си получат артикулите 🙄

# 393
  • Бургас
Съчувствам ви. Ние с мъжа ми голям спор водихме, защо искам да купувам мебели от лятото, като сме в разгара на ремонт. Сега обаче и той е доволен, защото на всичко цените толкова се увеличиха. А Икейските пък са изчерпани. Щастлива съм, че успях да купя всичко, което си бях решила.
И огледалото си поръчах наскоро, както и едно чинии, които дебна от лятото.
Да не ви казвам как ме изгледа съпружеското тяло, като го пратих да взима посуда, докато усилено търсим шпакловчик. 😁🤣

И да ви питам - DUKTIG детската кухня дали я намалят изобщо? Препоръчаха ми я, ама не знам дали я има в центъра ни за поръчки, за да я видя. Пък и нямам сертификат и специално заради нея няма да отида. https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/toys-pla … i-kuhnya/60319972

# 394
Преди два дни взех чекмеджета за РАХ, трябват ми два лоста по 50 см обаче.
Върнах и доста релси за окачване ( тези, които сглобяваха кухнята не използваха релсите).
Четох и изявление на централата им, очаква се покачване на цените. Губели много от транспорт и материали.

# 395
  • Sofia
Аз не мога да разбера цял свят си работи с Китай без проблем само Икея не могат да си получат артикулите 🙄
Цял свят имат огромни проблеми с доставките от Китай, че не се сещам и една сфера, в която Китай да доставя каквото е нужно и на време.
В момента една китайска фирма производител на бюра, която я чакам - нямат нито дървесина за плотовете, нито стомана на сглобката, тъй като китайците имат квоти в момента и за електроенергията в производството. Т.е. спират им тока и не могат да работят.

# 396
Цял свят имат огромни проблеми с доставките от Китай, че не се сещам и една сфера, в която Китай да доставя каквото е нужно и на време.
В момента една китайска фирма производител на бюра, която я чакам - нямат нито дървесина за плотовете, нито стомана на сглобката, тъй като китайците имат квоти в момента и за електроенергията в производството. Т.е. спират им тока и не могат да работят.
Нито с въздушния,нито с морския транспорт от Китай имам проблем.Транспорта ни си е ок.Явно наистина проблема им е по скоро производствен.

# 397
Но, рафтчетата няма ли да задържат вода, което предполага повече слугинаж, отколкото удобство?
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-storage/shelf-uni … kolichka/00471222
Нали е на колелца, просто я изтегляш, докато се къпеш. Иначе е лесна за почистване. Колелцата са пластмасови, вървят само напред-назад. Моята мина през стойка за бутилки и препарати, после си слагах зеленчуци и плодове на нея временно, сега е за инструменти, събират се и по-високи кутии.

# 398
Да, даже вече съм ѝ измисля място, докато банята се ползва. Ще споделя отзиви скоро.

# 399
  • Бургас
Мария, има я кухнята в центъра. В ъгъла преди мястото за проектиране.

# 400
Здравейте, поръчах за 1ви път - дребни неща, доставка до вкъщи - не помня коя зона сме, не е за София.
Да ви питам, пращат ли някакъв смс кой ден ще доставят? Или ще е пълна изненада. Пък и дали ще си спазят срока почнах да се съмнявам (пишеше 9 раб. дни)

# 401
  • Точно където трябва
Официално са обявили, че ще вдигат цените.
https://money-bg.cdn.ampproject.org/v/s/money.bg/business/i-ikea … diga-tsenite.html

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 19:05 от elliee

# 402
Днес получих количката за баня. Доволна съм. Сутринта имах смс от Интерлогистика. Последва обаждане от тяхна страна да питат дали съм на адрес и казаха кога ще дойдат.

# 403
Идвам за съвет. Купихме легло 160х200, но се оказва, че два от трите пакета, които сме взели са с размер 140х200. Разбира се, осъзнахме го вече вкъщи(не сме от София), след като отворих единия пакет и дъската хич не беше по-висока от мен.. та, обадих им се, казаха да пиша имейл. Писах им миналата седмица на cs.sofia, отговор нямам, знаете ли колко време отнема за отговор или пък някой друг имейл на който да им пиша?

# 404
Аз нямам отговор на мейл още от 19.09.
Три пъти им писах от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт