Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 867
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Всичко е чудесно, но при опит за поръчка сайтът не ми приема ваучера! Просто... Close

# 106
Пиши им. Пак.

# 107
Е, писах им, обаче... защо е нужно да се случва всичко това?! Защо!!! Извиняват се (уж!), пращат ваучер и той не работи! Б@ си извинението! Не може ли едно нещо да става като хората?

# 108
  • София
Е, писах им, обаче... защо е нужно да се случва всичко това?! Защо!!! Извиняват се (уж!), пращат ваучер и той не работи! Б@ си извинението! Не може ли едно нещо да става като хората?

Съчувствам ти!

И ние влязохме в една одисея дето ако имаше аналог на Икеа задължително щяхме да избегнем.
Направихме онлайн поръчка за около 3600 лева, искахме да ползваме опцията за 0% лихва с Уникредит. Поръчваме през моя профил защото там е вързана СЕМЕЙНАТА ни карта Ikea Family, кредитът ще е на името на мъжа ми. Поръчката е приета, него бързо го одобриха, получихме линк за проследяване и в един момент всичко ни канселираха. Имало разминаване в информацията. Оказа се, че не може през моя профил да плаща той, но пък и не може да вържем картата Ikea Family с неговия профил. А сега де! Отделно бяхме използвали и ваучер за 180 лева... Голяма каша стана. Вдигат рамене, не могат да ни помогнат... Естествено вече не всички продукти са налични, но пуснахме поръчка. Ваучерът ни го възстановиха на следващия ден и сега ако не докарат каквото ни трябва до 20 октомври, когато изтича ще трябва да го харчим за неналежащи неща. Абе крайно разочаровна съм.

# 109
  • София
И ние влязохме в една одисея дето ако имаше аналог на Икеа задължително щяхме да избегнем.
Направихме онлайн поръчка за около 3600 лева, искахме да ползваме опцията за 0% лихва с Уникредит. Поръчваме през моя профил защото там е вързана СЕМЕЙНАТА ни карта Ikea Family, кредитът ще е на името на мъжа ми. Поръчката е приета, него бързо го одобриха, получихме линк за проследяване и в един момент всичко ни канселираха. Имало разминаване в информацията. Оказа се, че не може през моя профил да плаща той, но пък и не може да вържем картата Ikea Family с неговия профил. А сега де! Отделно бяхме използвали и ваучер за 180 лева... Голяма каша стана. Вдигат рамене, не могат да ни помогнат... Естествено вече не всички продукти са налични, но пуснахме поръчка. Ваучерът ни го възстановиха на следващия ден и сега ако не докарат каквото ни трябва до 20 октомври, когато изтича ще трябва да го харчим за неналежащи неща. Абе крайно разочаровна съм.

Странно, аз купих февруари месец една библиотека на изплащане, когато пак имаше опция за поръчка на изплашане без лихва, за 10 месеца. Приятелят ми кандидатства през моя профил, с моята Икеа Фемили, но попълни неговите данни. Бързо го одобриха и вече почти сме приключили с изплащането.
В моя случай нямаше проблем през профил на едно име да кандитаства друг човек. Може би защото сумата беше малка - около 400 лв, или пък да са променили правилата оттогава..

# 110
Не спирам да се изумявам! Това е някаква паралелна обърната вселена... Обадих се по телефона. От там се обади Симона, та на обяснението ми, че съм получила ваучер, но той не работи, тя каза: не може да не работи! - Е,... не може, ама не работи! - Пишете на съпорта. - Писах, никой не отговаря. - Срокът за отговор е 48 часа... 😶 Аз съм в пълен шах! Пълен.
А в още по-пълен изпаднах като ми се показа и ето това при пореден опит да поръчам 😆 Направо не мога да повярвам!

# 111
Не се обаждам аз вече...ни на икея, ни на виваком, ни на ХМ.и т н...само се ядосвам да им слушам глупостите...
Само пиша и пиша и пак пиша...
Ама си е изморително де...

# 112
Е, пак ще им пиша, явно, но просто... такива глупости няма да спрат да ме изумяват. Елементарно е да работиш с хора и да ти е наред всичко когато го искаш, те просто не искат.

# 113
  • In transit
Азалия Joy На теб сигурно не ти е смешно, ама то с Икеа БГ винаги има екшън.

И аз като Тета, почнах само да пиша...

Онзи ден така си вдигнах нервите в магазина. То толкова безхаберен персонал срещнах за 30 минути, че ми дойде в повече.
Черешката беше една девойка(служител) дето трябваше да ми обясни как става гаранционната замяна, но не успя. Започна да мига умно и да не разбира изобщо какво и говоря. "Ама какъв е гардероба, ама вие отделно вратите и пантите ли сте купили? Ама за кой модел панти става дума, защото ние имаме 100 модела."
Чакай малко бе моме, как 100 модела? Всяка серия си има по един вид панти, макс 2 и то само  Платса май. Влезе да говори с някой, че не беше сигурна...чаках няколко минути.
Върна се, пак повторихме същия диалог. Накрая се наложи да вляза в сайта им през телефона (защото те не можаха да видят на техния компютър) за да и издиктувам парт. номера на пантите Комплимент.. То хубаво, ама на девойка и трябваха още 10 минути да намери къде и в коя база се намират тези панти... Вече леко изнервена я попитах за имената, защото си бяха обърнали баджовете наопаки. Направи се, че не ме чу, но явно колежката и ме чу та и се притича на помощ.
Накрая си пуснах един мейл като се прибрах и чакам да ми одобрят сега рекламацията за пантите. ММ мисли направо да иде да купи един комплект и да спрем да се занимаваме с глупости.

# 114
Ама те на това разчитат - да ти писне от безхаберието им и да си купиш каквото ти трябва, за да не ги ръчкаш повече. Ми, няма пък! 😈 Писах пак. Вече на ирония ме изби... Дано написаното го прочете някой с мозък.

# 115
Не помня къде, ама им пращах един и същ мейл всеки ден...много ме бяха ядосали. Копи и пускам...да им задръстя пък пощата Joy
То не че им пука де, ма така...Joy

# 116

А в още по-пълен изпаднах като ми се показа и ето това при пореден опит да поръчам 😆 Направо не мога да повярвам!
Скрит текст:
Изчакай да мие 12 часа тази вечер и ще може да пуснеш поръчката или рано сутринта. В полунощ се нулира. Аз така направих.

# 117
Да, сетих се, че е ден за ден, но ваучерът ми не работи все още, та няма как да я пусна. Няма да им подаря 20 лв! До 31-ви октомври е, има време, само дано не ми свърши това, което искам да си поръчам.

# 118
Не помня къде, ама им пращах един и същ мейл всеки ден...много ме бяха ядосали. Копи и пускам...да им задръстя пък пощата Joy
То не че им пука де, ма така...Joy
Изобщо не им пука!!!Мизерни мишки,които се крият зад телефонната слушалка.Може ли някой да  пише ако знае адреса на централата им в нашата страна да ги посетя някой ден!!!Аз още си чакам отговор на писмото/утре стават 14дни/
За съжаление в България вече рядко се среща коректна фирма,магазин и тнт,които да са коректни и да поемат отговорност за продуктите които предлагат,било то от 5лв.или 5000лв.

# 119
Ох, гледам да не се натоварвам излишно, но и аз такива разправии съм имала с тях. Проблемът е, че мебелите са ОК като качество и да речем, че ги има налични - взимаш, караш и сглобяваш за един ден. Бяха ме докарали до там, че изкарах и смятах всички покупки от магазина, които сме направили от както го откриха и им пратих калкулацията. Сумата беше доста сериозна. Продължавам и сега да обзавеждам с тях и ще видим до къде ще я докарам.

Общи условия

Активация на акаунт