Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 764
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Защо си мисля, че 30 дена е срокът...

Юск нямат краен срок, поне така беше до пролетта, върнах едно огледало купено отпреди 2 години за ремонта, накрая смених концепцията и купих друг модел.

# 91
Малииии..тия изтрепаха рибата Joy
Преди беше 30 дена, матрак като връщах.
Ми браво на юск!!

# 92
  • In transit
Ааа Тета, 30 дни трябва да е било отдавна... поне от две години наистина нямат срок за връщане.

# 93
Не знаех....не знаех... Grinning
Помня че бързах с матрака, да не го опущя...

# 94
В България Jysk са добре. В Германия до преди две седмици магазините се казваха Dänisches Bettenlager и са малко  смотани. Отскоро ги прекръстиха на Jysk и май ще им обновяват стоката. Всъщност е едно и също като марка. Купувам си отвреме навреме по нещо, но в България си харесвам много повече неща.

# 95
Доживях! 😯

# 96
# 97
Здраавейте,
Имате ли опит със завивките на ИКЕА? Гледах ги в сайта, няколко степени на топлото и се чудя за около 18 градуса през зимата колко топло трябва да взема.

# 98
  • Пловдив
Описанието в Българската Икеа и за мен е непонятно.Сега,когато трябва за избирам завивка,влизам отново в Английската Икеа и гледам каква е мерната единица на завивката.Понякога е малко трудно да сравня,но се водя по грамажа на пълнежа.
4 tog -лятна,доста тънка.
7tog- мултифункционална за хладно лято и по-топла зима
10, 12,13 tog -зимни завивки.
На 18 ° зимата в Англия спяхме с 12tog,но пухена.Подчертавам,каква,защото за разлика от тези със силиконов пълнеж,не ни изпотява.

# 99
nelina_london,

Много благодаря за разяснението, отивам да прегледам и UK сайта. Наистина с тези ТОГ данни е по-лесно. Но скалата ми се струва малко странна, голямо разминаване с това, което съм свикнала - чувалчето на детето за зимата е уж само 2.5 тога.
Аз имам пухена завивка от преди 10 години от ИКЕА, най-дебелата предполагам, защото е много обемна. Иска ми се нещо по-компактно.

# 100
  • Пловдив
Да,при чувалчетата е различно.Те са
0.5 -лятно(само плат)
1, 1.5 -пролетно-есенно
2,5 -зимно

Преди няколко месеца си взех пухена с копчета -2  в 1 .Трябва да е 4.5 +7 tog,за да ползвам само 2 завивки за всички сезони.

# 101
  • In transit
Titolino, тогава си вземи нещо "средно топла".

# 102
Извинете ме, но искам да попитам.
Имаме легло спалня Малм. От едната страна е някак изчанчена, не знам какво й има. Но подматрачните летви пропадат постоянно.
ММ ги закрепи да не мърдат, обаче леглото не е в ред. Гледам, че уж геометрията му е добре, обаче който спи от нея страна, 7ма ужасни болки в кръста.такова нещо случвало ли ви се е? Какво да правя? Благодаря ви

# 103
Здравейте,не зная дали въпросът ми е за тук,но ако някой има информация,моля да помогне Диван Кивик искам да купя,но цвета на кълъфа който ми хареса го няма Има го в турската Икеа Някой пазарувал ли е от там и знае ли как става логистиката Благодаря

# 104
Здравейте,не зная дали въпросът ми е за тук,но ако някой има информация,моля да помогне Диван Кивик искам да купя,но цвета на кълъфа който ми хареса го няма Има го в турската Икеа Някой пазарувал ли е от там и знае ли как става логистиката Благодаря
Аз, на място става с приятели, които да докарат. На нас ни пазаруват от Байрампаша в Истанбул.

Имаше и една тема за Одрин или Турция тук и там едно момче пазаруваше също и караше към БГ, после с куриер до Вашия град. Координатите не помня. Потърсете из темите.

Общи условия

Активация на акаунт