Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 758
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
dani-ela-80, купуваш 3 кутии, като ти харесат две на закачалката, все ще намериш място и на третата, ще я използваш другаде.

# 76
Абе недей купува кутии, само прах да им бършеш...знаеш ли как прашасва всичко открито Satisfied

Трябваше вчера да ви снимам едно бяло до леглото на синко, малиии...черно почерняло от прах долу пред книгите. Това по повод че на черното му личал праха /за пейката на Драго/, ми не...личи на всич-ко ! Голяма гад този прах...Bowtie

# 77
  • In transit
Дани и аз бих предложила 3 кутии. Много добре стоят като са една до друга. Обаче като видях, че ще ги ползваш чак след година бих те посъветвала да не бързаш...съдейки по себе си ще си сменя желанията поне 2-3 пъти до тогава. Grinning

# 78
Тет, те са с капаци, за чадърчета, шапки, ръкавички, няма да се прашат, офф отивам до магазина да ги гледам.

# 79
Таман се връщам от юск, видях ти кутиите, мислех да ги снимам..но се зачудих че ти май си ги виждала на живо вече...

Праши се, всичко се праши...това е борбата на живота ми, да се боря с праха, и все я губя, за това открити неща не искам аз...да се прашат самите кутии имах предвид, то вътре което е, е ясно, че е защитено...

Аз мога да ви снимам от юск неща Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 80
Тъкмо и аз се връщам от там, то, че се праши и рафта без кошници ще е в прах. Грабнах само 1, то това беша най-читавата бройка, другите накриво се закопчаваха или капаците им бяха в по-тъмен червеникав цвят или бяха окъсани и смачкани. Яде ме отвътре, че до днес са на промо цена, не знам до колко им е падала най-много цената.

# 81
Понякога ги  оставят на промо цена и след изтичане на промото. Ей го, гледам още масата, която взех, и беше на промо уж до миналата сряда-и днес беше на промо, че и една мостра още повече намалена.
Мога да огледам при нас, и да поотбера две по-хубави, ако толкова си ги заплюла пък...

# 82
И куриер да плащам, няма няма пак отивам да търся (добре, че работя на 2мин път до магазина), то сега я гледах може ластика на закопчалката да го преместя на следващата плетка, та да дойде по средата и да не измества капака настрани.

# 83
Абе Дани, има къде къде по-хубави кутии...
Не са лоши и тези, ама...
Пък и 20 кинта, скъпо ми се види...в икея за тази цена нямат ли едни по-здрави?

# 84
То хубаво и три да сложиш, защото ще се поберат на рафта, ама като ги напълниш с разни джунджурии и натежи, дали ще ги издържи тоя рафт. Като гледам кутиите бая неща могат да поберат.

# 85
  • In transit
Дани, Юск въртят много често промоциите си, просто ги следи... сигурна съм, че скоро пак ще ги намалят.
Аз пък се замислих покрай идеята да се прибират в кутии шалчета, шапки, че ако преместя моите в кутии ще си освободя едно 100см чекмедже в Пакс-а. Joy

Вкъщи има като тази долу вдясно кутията светлата.

Много са удобни и здрави. Подмятам ги с тежки неща вече 3 години и не са мръднали...но няма същите май.
Но тия изглеждат подобни: https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … 31x30-sm/20474620

# 86
Взех 2ра и сега я отработих наместих по средата ластика с примката и стана точно. В магазина вече не остана несмачкана и нормална кутия изкупих ги Smile SmileSmile

Тет скъпички ми идват, ама точно такава исках, че и на дълбочина да пасва плетена и с капак. В икеа сега пак разглеждах и не видях.

# 87
Тези кутии са много некачествени и не изглеждат въобще добре. Имам две и съм ги захвърли а в килера. Не бих ги ползвала за декорация и вече не бих ги купила. Поръчах ги онлайн преди време и ме домързя да ги върна.

# 88
Ще ги задържа поне си избрах читави двенки, другите наистина бяха зле, които останаха. Юск поне нямат краен срок за връщане, може и след година да размисля или да намеря по-хубави през това време.

# 89
Защо си мисля, че 30 дена е срокът...

Общи условия

Активация на акаунт