Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 842
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Аз съм поръчвала и от Германия и от Англия преди. Доволна съм, но да знаеш по-бавно идват.

# 436
  • Бургас
Миналата седмица получих от Германия с Габиели. Бързо дойде. И от Румъния съм поръчвала с куриер на Еконт. Беше от друг магазин, но нямаше проблем.

# 437
Миналата седмица получих от Германия с Габиели. Бързо дойде. И от Румъния съм поръчвала с куриер на Еконт. Беше от друг магазин, но нямаше проблем.
Може ли малко повече подробности за доставката от Германия. Чрез сайта на Габиели ли правите поръчката или от он-лайн магазина на Икеа Германия като давате адреса на Габиели?

# 438
  • Бургас
От магазина на икеа чрез адреса на доставчика. Може да ползвате който искате доставчик.

# 439
Благодаря! Сега остава да се ориентирам кое точно е он-лайн магазина на Икеа и дали исканият от мен артикул може да бъде поръчан он-лайн.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 11:38 от 6tiplio

# 440
Благодаря! Сега остава да се ориентирам кое точно е он-лайн магазина на Икеа и дали исканият от мен артикул може да бъде поръчан он-лайн.

Това е сайтът.

https://www.ikea.com/de/de/

# 441
Аз поръчвам също от UK и DE с ГГБГ,но ми беше интересно дали и от Гърция и Румъния става.

# 442
  • Пловдив
И аз с въпросче:
Имам една чупка в дневната с размери 30см ширина и 20см дълбочина, искам там да сложа малка библиотечка т,е да го направя изцяло с рафтчета за книги.
Има ли нещо подходящо в Икея?
Гледам това:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/wall-shelves/shel … tazherka/80430591
но ме притеснява липсата на ограничител от едната страна.
А и не виждам никъде какво е разстоянието между отделните рафтчета,

# 443
  • UK
За Паксовете, аз имам три с кошничка най-отдолу където не може да се сложи чекмедже, не ми събира никакъв прах или поне за сега не съм забелзала. Там държа чанти и раници.
 Също така сега се замислих, че в предишния гардероб ,1м. рафт, найстина се огъваше, вчера специално проверих след коментара тук, но не се беше огънал а дрехите са абсолютно същото количество.

# 444
Щом е чупка, няма ли стени отстрани?
190 см като разделиш на броя рафтове...ще се ориентираш за разстоянието...горе долу.

# 445
  • Пловдив
Има от едната страна стеничка, ама от другата не.
И аз се усетих за това, Разделих го, идва ми голямо, малко книги ще събера така. Но пък има допълнителни плотове, ако може да се доразделят някои.
Друго подходящо не виждам, а не ми се ще да се разправям  с майстори и поръчки,
Ще го мисля още. Искам да го видя на живо, не знам обаче, дали го има изложено в Икея Пловдив,

# 446
  • Бургас
А колко е доставката от немската Икеа до адрес на превозвач? С какви карти плащате там? Ако е удобно за малко повече информация?

# 447
  • Бургас
Смята ти я според артикулите или според теглато им най-вероятно. Платих си с картата, с коята плащам навсякъде другаде. Моите неща бяха леки и платих 5 евро, но бях сложила и други в кошницата и се вдигна.

# 448
Има от едната страна стеничка, ама от другата не.
И аз се усетих за това, Разделих го, идва ми голямо, малко книги ще събера така. Но пък има допълнителни плотове, ако може да се доразделят някои.
Друго подходящо не виждам, а не ми се ще да се разправям  с майстори и поръчки,
Ще го мисля още. Искам да го видя на живо, не знам обаче, дали го има изложено в Икея Пловдив,

Може да му извъртиш гърба към мястото без стена.
Или пък отстрани от подпирките за книги да сложиш.

Иначе за книги..Билито са си класика.

А книгите може и така да наредиш

# 449
  • Пловдив
Билито е супер, ама не ми се събира там.
Ще го пробвам първо как ще изглежда като завъртя гърба.
А какви са тия подпиралки за книги?

Общи условия

Активация на акаунт