Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 892
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • UK
Икейските са обикновени кръгли лепенки, аз съм виждала само белите, а Амазонските са като малки тапички. Но разликата в цената беше доста голяма в полза на Икейските.
Вие стъклена врата ли сте поръчали? Аз исках да ми е отворено, но събира ужасно много прах и си личи много на черното, та исках да си поръчам витрина, но няма налични.

# 466
  • Бургас
Леле, голяма съм патица. Сега се сетих, че и на мен не ми прие адреса на Габиели и поръчах до Cusc, но и техните пратки си ги получавам в офиса на Габиели и по инерция писах, че съм поръчала с тях. Съжалявам за объркването.

# 467
Да си кажа по моя въпрос за доставката. Интерлогистика правят изненади - се оказа. Звънят по телефона: на адреса ли сте? Идваме след 2 мин.
Няма предварителни известия. Ми ако съм у съседката ... То пак добре, че телефонът беше до мен, случайност, направо късмет

# 468
Икейските са обикновени кръгли лепенки, аз съм виждала само белите, а Амазонските са като малки тапички. Но разликата в цената беше доста голяма в полза на Икейските.
Вие стъклена врата ли сте поръчали? Аз исках да ми е отворено, но събира ужасно много прах и си личи много на черното, та исках да си поръчам витрина, но няма налични.
Гардеробите ми са 3,само този,който показах е с отворена част в която ще сложа  сламени кутии,но кухнята си я направих с витрини и понеже е черна и с доста осветление ММ се дразни на дупчиците.

# 469
  • Бургас
Благодаря за разясненията за немската Икеа. Ама няма да стане моята работа. За тежки неща не си заслужава.
Кухнята Duktig я имат в три цвята, а при нас само в един. Освен това е и по-евтина. Но е 18 кг и доставката ѝ ще е колкото половината кухня. 🙂
От тук ще я купя, пък по-нататък може да ѝ ударя една боя.

# 470
  • Бургас
Провери в турската Икеа и от там с кола да си вземеш, просто идея.

# 471
  • Бургас
Там имат само като нашата, но е още по-скъпа - 1400 лири, което е към 250 лв.
Нищо де, ще я взема от тук. 🙂
Може да вземат да пуснат някое намаление. Тя ще ми трябва чак за декември.

# 472
  • При елфите ...
И сЯ... да пазаруваме ли като за последно или да чакаме?!? Wink

https://www.investor.bg/novini/346/a/ikea-ochakva-ryst-na-cenite … ostavkite-338972/

# 473
В Турция къде има Икеа /за по-близките вилаети питам/?

# 474
  • Бургас
Нямам представа. Аз в сайта им като видях цената на кухнята и приключих.

# 475
В Турция къде има Икеа /за по-близките вилаети питам/?
На нас от Байрампаша ни пазаруваха, май е най-близката Икеа. Това е в Истанбул....
Някои неща са по-евтини от при нас, но трябва да се сравняват цените.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:44 от drago_2008

# 476
Здравейте! Използва ли някой тенджери, касероли, тави  и всякакви подобни? Какво ви е мнението?

# 477
  • Пловдив
Аз имам икейска метална  тенджера и съм много доволна.Купих същата и на майка ми и тя я похвали много.Не виждам разлика с комплекта от  доста скъпи метални тенджери  на Тефал,не от стандартните ,а от по-професионалните им серии.

# 478
  • София
Тенджери, тави, касероли, черпаци - всичко ми е от Икеа и съм доволна.

# 479
  • Варна
Знаете ли, дали в Икеа Варна ще трябва зелен сертификат за получаване на онлайн поръчка? Дали има някаква организация да се вземат нещата направо от паркинга, както беше когато мола беше затворен?

Общи условия

Активация на акаунт