Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 758
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Със сигурност може и без сертификат да се вземе поръчката. Чакайте да получите СМС-а, че е готова и тогава отидете да си я получите. Имате 3 дни както писаха по-горе.

# 661
  • Сливен
Момичета ,тази поставка дали би издържала хлебопекарна ,кафемашина и кана за вода https://www.ikea.bg/products/smart-home/mobile-tablet-stands/ell … ekmedzhe/50474770
Ако предложите нещо подобно дори и на друга фирма ще съм благодарна.

# 662
Макс 20 кг...пише.

# 663
  • София
Момичета ,тази поставка дали би издържала хлебопекарна ,кафемашина и кана за вода https://www.ikea.bg/products/smart-home/mobile-tablet-stands/ell … ekmedzhe/50474770

Тя е 50 см, не мисля, че ще успее да ги събере наведнъж, а е и доста тясна. Гледам моите уреди и както и да ги завъртя, няма да се съберат. С чекмедже ли да е? И каква е максималната дължина, която търсиш?

# 664
# 665
Толкова неща тази първата поставка няма как да събере. Поне моят кафеавтомат е 28 см широк,  пекарната 30 см, кана 17 см, плитка само 26 см... Хубаво е, че е метална, но не е достатъчно голяма както писаха вече.

# 666
  • Сливен
Събират се.Това ,което Тета предлага го гледах,но ми идва дълго.Трябва да е максимум 70см.

# 667
Събират се.Това ,което Тета предлага го гледах,но ми идва дълго.Трябва да е максимум 70см.

От любопитство колко излизат на ширина и дълбочина? 47/26 см стигат? Ако става да предложа на свеки да мери нейните да си сложи и тя.

# 668
  • Сливен
На дълбочина крачетата на хлебапекарната се събират на 25-26см,теглих я около 3.7кг,кафемашината е около 2.3кг и каната пълна с вода под 2кг.

# 669
Бялата част е стомана, много тънка. 20 кг. е максималното тегло за всичко сложено в поставката, включително в чекмеджето. Според мен ще се огъне, ако всичко е сложено отгоре.

# 670
Здравейте, някой имал ли е подобен проблем? На 25ти ноември направих поръчка катоп зачвих да ми бъде доставена на 2ри декември. На 2ри ми се обадиха и кзаха, че няма да успеят да я доставят тогава, тъй като колегите им са претрупани с доставки и се разбрахме за понеделник (6ти декември), Е дойте понеделник и ни вест ни кост от тях. Звънях привечер да питам какво се случва. От икея ми казаха, че поръчката е предадена да се обадя на транспортната компания. Звъннах им, а те ми казаха, че поръчката била предадена късно вечерта и нямало как в понеделник да ми бъде доставена. Попитах ги защо така е станало при условие, че се бяхме разбрали за понеделник, от другата страна ми казаха не знам... До края на седмицата ще бъде доставено и в средата на седмицата някой ще се свърже с вас да се уговорите за кой ден. Днес сме сряда познайте дали някой е звъннал. Опитвам се да се свържа пак с транспортната компания от сутринта, все заето дава... Обадих се пак в Икея, щели да изпратят до компанията да се забързат. Вече не знам какво да правя. Ако не я бях платила, щях да я откажа. Някой има ли съвет как да постъпя? Към КЗП ли да се обърна?

# 671
  • Перник
Всички ги имаме неволите с Ренус, аз за себе си реших-товаря всичко в колата-ако позволява,ако не-моля някой приятел с комби кола и това е-на тях не може да се разчита.

# 672
  • In transit
Имам я, за издържането, може и да ги издържи. Обаче отдолу дето стъпва е едно желязо само. Не мисля, че ще е удобно за кухня. А и наистина е малка... синът ми си държи лаптопа отгоре и почти цялата е заета.

# 673
Здравейте, някой имал ли е подобен проблем? На 25ти ноември направих поръчка катоп зачвих да ми бъде доставена на 2ри декември. На 2ри ми се обадиха и кзаха, че няма да успеят да я доставят тогава, тъй като колегите им са претрупани с доставки и се разбрахме за понеделник (6ти декември), Е дойте понеделник и ни вест ни кост от тях. Звънях привечер да питам какво се случва. От икея ми казаха, че поръчката е предадена да се обадя на транспортната компания. Звъннах им, а те ми казаха, че поръчката била предадена късно вечерта и нямало как в понеделник да ми бъде доставена. Попитах ги защо така е станало при условие, че се бяхме разбрали за понеделник, от другата страна ми казаха не знам... До края на седмицата ще бъде доставено и в средата на седмицата някой ще се свърже с вас да се уговорите за кой ден. Днес сме сряда познайте дали някой е звъннал. Опитвам се да се свържа пак с транспортната компания от сутринта, все заето дава... Обадих се пак в Икея, щели да изпратят до компанията да се забързат. Вече не знам какво да правя. Ако не я бях платила, щях да я откажа. Някой има ли съвет как да постъпя? Към КЗП ли да се обърна?

1-2 страници по - назад съм писала.
Днес ги пуснах към КЗП. Хич не смятам да ги жаля повече.

# 674
  • Сливен
Мерси момичета,в крайна сметка ще си поръчам на размер от една мебелна фирма.Дадоха ми цена 76лв за това

Само че високо 18см.

Общи условия

Активация на акаунт