Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 199
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Аз се надявам да кърмя и съм взела 2 шишета 150мл на томи типи (за вода, ако иска да пие и да дохранвам с изцедена кърма). Взех и едно шише на Медела за помпата, което също ми се стори удобен вариант директно за дохранване с кърма при нужда. Simple Smile Като видя как вървят нещата, бих взела и комплекта от 3 контейнера на Медела, на които само се слага биба и пак е шише... Но засега това само, реших да не презапасявам.

Здравейте, какви шишета взимате - марка, материал, антиколик или не ?
Колко броя са необходими ?
Blush

# 286
  • Sofia
Здравейте!
Тази чанта с кош дали е практична?

# 287
Попринцип вода не е необходима на кърмено бебе, най-добре да се предлага кърма, тя е 80-90% вода (не съм сигурна колко точно беше).

# 288
  • Варна
Аз взех едно шише на Чико, толкоз Joy

# 289
Аз след препоръка в тази тема съм се насочила към шишета на Lansinoh, като също мисля да купя само едно-две и да направя всичко възможно да кърмя, а те да са, ако изляза някъде и друг гледа детето.
В момента се опитвам да се ориентирам какъв размер да взема.

# 290
  • София
Аз започнах с две шишета и се оказаха крайно недостатъчни. Но това е, защото дохранвам с АМ при всяко хранене.
Имам две стъклени Нук и две стъклени Томи Типи и така си спестявам нощната стерилизация. При мен едно шише е заето с вода. За тези, които не дават вода, 4 шишета може би са много.

Welt, за новородено 150 ml

# 291
Благодаря ви, момичета.
Аз имам още доста време, набелязвам някои неща за черния петък. Живот и здраве имам намерение да кърмя, ще видим.
И съм се насочила към Авент, гледам и Томи Типи. Мисля да взема пластмасови, казаха ми стъклените са тежки, а и като си знам двете леви ръце...

# 292
Здравейте, какво мислите за бебешките легла-люлка. Аз мислих да взема стандартна дървена кошара без екстри, но им се зачудих на тези които се люлеят, дали има файда от тях?

# 293
  • София
А тази година кога е черния петък?
Аз съм се насочила  да се зариба пак с памперси като 2018г
За 200лв и после 3 м не помислях за памперси

# 294
  • Beyond the stars
Здравейте, какво мислите за бебешките легла-люлка. Аз мислих да взема стандартна дървена кошара без екстри, но им се зачудих на тези които се люлеят, дали има файда от тях?

На мен ми беше супер полезен механизма. През нощта се размърда, протегна един крак от спалнята полюлеея и заспи пак Grinning
Не е имал драми със заспиване на друго място без люлеене също.

# 295
Здравейте, имаме количка moon nuova. Какво бебешко столче за кола бихте препоръчали? На тази марка или друго? Столчета на тази марка има само в дундьо. Другите се намират на повече места, че и втора употреба. Нямам никаква представа за предимства и недостатъци и моля за мнения.

# 296
Не мога да дам мнение относно столчетата, но да ви кажа, че се препоръчва купуването на ново столче за кола, а не втора употреба, от гледна точка на безопасността.
Друго, което аз считам за предимство, е да може кошницата да се закача за количката, ако например бебето е заспало, а трябва да свършите някаква бърза работа. Нашето не се закача и доста пъти се е налагало да го будим, за да го преместим в количката, за следващото вече ще знам 😁

# 297
Благодаря ви, момичета.
Аз имам още доста време, набелязвам някои неща за черния петък. Живот и здраве имам намерение да кърмя, ще видим.
И съм се насочила към Авент, гледам и Томи Типи. Мисля да взема пластмасови, казаха ми стъклените са тежки, а и като си знам двете леви ръце...
Имам още едно питане, съжалявам за спама.
От кой стерилизатор сте доволни ? Необходимо ли е да има функция изсушаване ? Разрових се, но открих такъв с изсушаване само на Авент

# 298
Тоэи въпрос си е иэцяло по темата, не е спам.
Аэ вэех стерелиэатора на Авент беэ сушене. Чудех се между авент и нук дълго време, но предвид факта, че негативните реценэии и на двата продукта идват от неправилна употреба и недостатъчна поддръжка на уредите (според мен), реших, че няма эначение- и двата са добри. Сушенето според мен не е функция, която е жиэненоважна. Имам стойка эа сушене на шишета, пак на Авент до колкото помня (може и някоя беэименна марка да е била, беше преди 2 месеца), эа таэи цел.

# 299
Аз използвах стерилизатор без сушене на Авент,  който ми беше даден от познати. Нито те, нито аз сме имали проблем. Като цяло съм доволна от марката - помпа, стерилизатор, шишета, биберони- всичко тяхно ползвах и си вършеха чудесна работа.
Ако не е значително по-скъп този стерилизатор със сушене, сигурно би било добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт