Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 170
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
Да, то си е камера за видео наблюдение, има звук, прави снимки и клипове, които се запаметява директно в телефона, качеството е супер. Можеш даже да й сложиш карта памет.
Има и варианти 360 градуса.
Ние вкъщи я ползваме с един стар телефон, за да може да си ползваме нашите през това време, но иначе всичките сме си ги свързали.
Когато е вкъщи с баба му, а ние навън, мога да си проверявам отвреме-навреме какво правят 😁 Няма батерии, включва се в контакта, няма и определен радиус, в който трябва да си, за да не губи обхват.

# 331
Pistachio, много полезно включване. С първото дете не ми трябваше бебефон, но сега се местим в по-голямо жилище и ще трябва да взема за бебето. Определено ме интересуваха камерите на xiomi.

# 332
  • Beyond the stars
Ние не сме в голямо жилище, но супер изполван ни е бебефонът, предвид че си спи сам в стая.
Много ползвахме и като пътуваме - при баба и дядо, които са в къщата, по вили с приятели.

# 333
Аз съм доволна от Филипс авент. На наши приятели сега им се роди второ дете, а първото е на 3 и бебе фонът си е супер. Има еко режим с който се включва само когато бебето мръдне или издаде звук. Имаш опция ако бебето ти се движи много докато спи да го включиш само на звук и така не се притесняваш, че като се включи се събужда. Нашия се върти малко докато спи, но иначе е едни мечешки звуци и някой път го оставям само на видео за да не се притеснявам, а друго което ми харесва е, че има опции за музика и за светлина. Музиката може да се пуска и само в стаята на бебето, но ако искаш да е някоя по-специална може и от двете устройства. Когато имам разбира на обяд заспива с песнички, а вечер заспива сам, но го е страх на изцяло тъмно и затова включвам светлинката. Мека и жълта. Препоръчвам го с две ръце, но и този за който говори пистачо ми звучи супер!

# 334
Здравейте,
Понеже сме се спрели на Easywalker harvey 3..Някой дали е поръчвал от този сайт https://www.vanastenbabysuperstore.nl/openingstijden

# 335
Аз също подкрепям идеята за китайската камера. Бяха ни подарили един от най-скъпите бебефони тогава на Моторола, ами хич не съм доволна. Ще прикача снимки от нощното виждане на камера за 64лв и на бебефон за 500лв, като функции са абсолютно еднакви.

# 336
Да, много хубаво качество са.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 18:27 от Pistachio

# 337
Да, то си е камера за видео наблюдение, има звук, прави снимки и клипове, които се запаметява директно в телефона, качеството е супер. Можеш даже да й сложиш карта памет.
Има и варианти 360 градуса.
Ние вкъщи я ползваме с един стар телефон, за да може да си ползваме нашите през това време, но иначе всичките сме си ги свързали.
Когато е вкъщи с баба му, а ние навън, мога да си проверявам отвреме-навреме какво правят 😁 Няма батерии, включва се в контакта, няма и определен радиус, в който трябва да си, за да не губи обхват.

Би ли пуснала линк примерно към тази камера?
Благодаря

# 338
Моята съм я купувала от Емаг, не знам дали я има още, струваше към 80-90лв преди година.
Има доста модели, предполагам всичките са добри.

# 339
Здравейте, имам въпрос относно сгъваемата вана на Stokke. Има два размера- нормален и Xl. Дали е възможно по-голямата ваничка да се използва със стойката или стойката е само за малката вана?

# 340
Здравейте, имам въпрос относно сгъваемата вана на Stokke. Има два размера- нормален и Xl. Дали е възможно по-голямата ваничка да се използва със стойката или стойката е само за малката вана?
Стойката е само за малкия размер.

# 341
  • София
За дете след 6 месеца аз поне не намерих нито една вана, която може да се ползва със стойка. Много мърдат!!! Моята стойка уж е стабилна, но чадото ме е страх вече да го слагам там.

# 342
За стабилбостта и аз се съмнявам,че ще имам смелост за голямо бебе. Идеята ми беше просто да взема по-голямата вана, за да си я използваме по-дълго вместо да купим и двата размера например.

# 343
Ние ползвахме ваната на Aquascale и стойката към нея до около годинката на големия, нямам спомен за проблеми, стабилна беше, ама цената реже през кръста.

# 344
Ползвахме вана със стойка на CAM почти до годинка - беше достатъчно стабилна, разбира се и винаги е имало някой до детето. След това минахме направо на къпане прав под душа.

Общи условия

Активация на акаунт