Подготовка за малкия човек - тема 15

• 35 961
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Привет! Относно Nicolle baby ,искам да изразя разочарованието си. Поръчах кошара началото на септември, като във връзка с Ковид трябваше да пристигне на 25 октомври. След многократни позвънявания от моя и лъжи от тяхна страна ми я изпратиха с 20 дена закъснение и с обещание за компенсация …
Е и това беше поредната им лъжа

Аз също чакам кошара и скрин която трябваше да пристигне миналата седмица. Звънях им казаха до края на тази че ще дойде и вече е събота..

# 691
Не всички сгъваеми кошари имат колелца, моята на Hauck си е с четири крака супер проста и базова, но много здрава, една от най-добрите ми и използвани покупки, сега ще изгледа и второ дете.

# 692
Welt, от отзивите, които съм чела - има бебета, които много обичат да бъдат повити така и се успокояват, и други, които не могат да търпят и се дразнят. Водещи чужди педиатри го препоръчват, но дали бебчо ще е на същото мнение няма как да знаем предварително Hug

# 693
Привет! Относно Nicolle baby ,искам да изразя разочарованието си. Поръчах кошара началото на септември, като във връзка с Ковид трябваше да пристигне на 25 октомври. След многократни позвънявания от моя и лъжи от тяхна страна ми я изпратиха с 20 дена закъснение и с обещание за компенсация …
Е и това беше поредната им лъжа

Аз също чакам кошара и скрин която трябваше да пристигне миналата седмица. Звънях им казаха до края на тази че ще дойде и вече е събота..
Явно това им е масова практика да идват доставките за два месеца... в сравнение с други сайтове където кашарата идва за седмица-две.

# 694
Аз поръчах от комсед в четвъртък, утре е във офиса и ще си я взема

# 695
Здравейте.
Идвам да дам още един положителен отзив за mytoys.de.
Поръчах столче Britax Römer Dualfix 2R на цена 306 евро с безплатна досткавка до офис на GGBG в Берлин. Пристигна за четири-пет дни,  като два от тях бяха почивни. GGBG веднага ме уведомиха, че пратката е пристигнала при тях и че ще тръгне за България със следващия курс. След пет дни тръгна от Берлин за София и след още два пристигна. Първоначално бях дала заявка за изпращане до офис на Еконт, но го промених на получаване в София - нямаше никакъв проблем, бяха много любезни. Общо-взето от поръчката до получаването минаха две седмици, ако не бяхме чакали ние да отидем до София, щеше да дойде два-три дни по-рано. Столчето е тежко - 17.950 кг и доставката му излезе някакви стотинки под 54 лева. Няма допълнителни такси.
Общата цена ни излезе 650 лева при цена в България 950 лева.
Днес го разопаковахме и монтирахме в колата, беше добре опаковано, самото столче изглежда добре, върти се на 360 градуса, за по-лесно слагане на детето вътре, може да се регулира наклона. Надяваме се и детето да свикне в него.
Благодаря много на Вълшебство, която спомена за сайта тук и аз се мотивирах да разгледам и поръчам.

# 696
Здравейте имате ли мнение върху тези шишета?

# 697
Писах наскоро за доста шишета, много са красиви на Чико, но според мен текат твърде много, голямото ми дете доста се давеше с тях (имах синьо от този модел).

# 698
Момичета, има Black Friday Event до -50% в официалния сайт на Mamas and Papas.

Desislava94, бебенцето на близка приятелка харесва единствено тези шишета (тя беше взела поне десетина различни). От нея и други източници знам, че всяко бебе си има предпочитания, така че не бих избързала да взема комплект от който и да е вид без да съм пробвала дали ще му допаднат.

# 699
Аэ не раэбирам от бебета все още, но си мисля, че ако е гладно и не поэнава раэлични видове шишета, няма да има ясно иэраэени предпочитания, ами ще се води по първичния инстинкт и приоритет да эапълни енергийните нива Grinning Но кой энае...

# 700
  • София
Всяко дете си има предпочитания - моят племенник е само с Philips Avent Natural. Той не харесва такива извити като Chicco, макар че е голям лакомник, на Nuk също не му допадат. По принцип доколкото знам този модел на Philips най-добре имитират гърдата на жената анатомично и са особено подходящи за кърмени бебета. Аз също мисля да заложа на тях.
Доколкото знам ако в родилното са били на шише и са свикнали с определен вид, после си търсят същото. По същия начин и с козметиката - моя позната беше купила цялата серия на Mustela, но  в родилното си свикна с Hipp и си продължиха с нея.

# 701
Аэ не раэбирам от бебета все още, но си мисля, че ако е гладно и не поэнава раэлични видове шишета, няма да има ясно иэраэени предпочитания, ами ще се води по първичния инстинкт и приоритет да эапълни енергийните нива Grinning Но кой энае...

И аз така си мислех Simple Smile))

Може и моята девойка да е необичайно инатлива.

# 702
Като сме на темата се сещам да питам нещо эа бибероните. Имам един на авент от комплекта с шишета эа новородени и два на MAM Supreme модела 0-6 месеца. Гледах, че има и светещи нощни биберони. Какъв е смисълът на това нещо? Да ги намират по-лесно нощем или эа красота Joy ?
Има ли някакъв смисъл от нощен/ светещ биберон?

# 703
Доколкото знам да си ги намират по-лесно през нощта. Но те са чак за след шест месеца. На мен лично ми се струва малко безсмислено, ама де да знам.

# 704
Нощните биберони не работят, според мен. Не са нищо особено, а са доста по-скъпи. Ние имахме, но не светят.

Общи условия

Активация на акаунт