Подготовка за малкия човек - тема 15

• 35 972
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • Beyond the stars
Ние имахме подарък шезлонг, малкият много обичаше да спи в него, докато го люшкам.
Решихме тогава да вземем автоматична люлка, обаче той не й беше фен и почти не сме я ползвали.
Взехме гнездо с идеята да може да спи в хола през деня, но в крайна сметка го оставяхме да си спи в кошарата и го гледахме на камерата.
За всяка бебешка покупка ще чуете както положителни, така и отрицателни коментари.
Аз бих посъветвала да не се бърза да се купува всичко предварително, а да се напасва в движение. Всичко може да се поръча/купи за ден-два, никое от тези неща не е абсолютно необходимо за отглеждане на бебе. Удобства са, но не се знае и дали бебето ще ги хареса.

Вкъщи беше същата история - шезлонг с вибрации само, но голяма радост да го люшкаш там. Автоматична люлка - никакъв интерес Grinning Ingenuity беше и нашата.

Въртележката е топ занимавка първите месеци. Не си спомням да са били чак такава драма батериите.

# 676
Ние си взехме люлка с пълно легнало е с идеята през деня да спи в нея в хола, за да не местя леглото постоянно. Дават я до 18кг. , като си работи на ток , а става и на столче, доколкото четох. Има си мелодии + възможност за флашка.

Кой е моделът люлка?

# 677
  • София
Някоя от вас опита ли да пазарува от Комсед в четвъртък вечер? Ако случайно да, бихте ли споделили имате ли потвърждение на поръчката.

# 678
О, стояла съм по един час да люшкам я с крак, я с ръка. Затова решихме да вземем люлка, обаче той в нея не искаше даже да стои, камо ли да спи 😃 200лв на вятъра хаха
А батериите на нашата въртележка доста бързо падаха, сигурно много сме я пускали. Махнахме я чак към 7ми месец, когато започна да се изправя и да я дърпа. Но после може да си играе с играчките или пак да си слуша мелодиите и да свети лампата.

# 679
Някоя от вас опита ли да пазарува от Комсед в четвъртък вечер? Ако случайно да, бихте ли споделили имате ли потвърждение на поръчката.
Аз пазарувах вчера, но потвърждение за всичси поръчки направени в периода 11.11- 30.11. се получава в срок от 14 дни, като може към момента на потвърждение дадения артикул да не е наличен.

# 680
  • София
А съществува ли в История на поръчките като "Приета, непотвърдена"? Аз такова съобщение нямам. Че ще я обработват две седмици ясно, но дали изобщо са я приели не е ясно

# 681
  • Beyond the stars
От Хиполенд поръчката ми вече е в Еконт офис.
Комсед отидох снощи на място, понеже не ми се чакаше с доставка.

Pistachio same story.Grinning

Иначе нашата въртележка беше ретро Fisher price с проектор от приятелка и имаше доста батерии, ма пък държаха много.

# 682
А съществува ли в История на поръчките като "Приета, непотвърдена"? Аз такова съобщение нямам. Че ще я обработват две седмици ясно, но дали изобщо са я приели не е ясно
Да, имам я в история на поръчките като "приета, непотвърдена" имам и имейл.
Направих поръчка и от baby.bg вчера, днес вече е в офиса на куриера

# 683
Iren, да, кой е моделът на люлката? Simple Smile

Иначе Комсед на много бора им седят непотвърдени от четвъртък.

# 684
Кикабу Уингс мисля , че се води. Тепърва ни предстои да я ползваме и реални отзиви не мога да дам.

# 685
Момичета, бихте ли препоръчали сгъваема кошара? Нямам никакво време за разучаване, а ми се иска да поръчам още днес.. Дори не знам какво да търся точно, може би да се сгъва и разгъва лесно, да е на колелца? Бихте ли препоръчали конкретен модел, от който сте доволни?

# 686
  • Германия
Чери, всички се сгъват и разгъват по един начин, който е доста досаден и леко объркан, но не е проблем ако не се налага често. Аз като избирах нашата гледах на външен вид да ми хареса - цвят, материя, да има големи мрежести прозорци, за да виждам бебето. Мисля, че и всички имат колелца от едната страна, но аз не виждам кой знае каква полза от тях 🤷🏻♀ В смисъл и с тях и без тях все същата работа

# 687
Какво смятате за този тип чувалчета с възможност за повиване?

# 688
Сгъваема кошара имаме Bugaboo Stardust, прекрасна е: лека, компактна, стабилна, чудесен матрак, разгъва се за под минута. Ползваме я за пътуване и ми е любим бебешки продукт. Препоръчвам горещо.

Какво смятате за този тип чувалчета с възможност за повиване?

На дъщеря ми й харесваше повита, ползвах на Томи Типи чувалчета и бях доволна.

# 689
Да, това са батериите е вярно. И ние сме с презареждащи батерии.
Нашата въртележка освен че има звук
Въртене и прожектира нощно време е много красиво .Моя мъж даже спря да пее въртележката защото много е силен звука.
Остави само да се въртят играчките и да прожектира.Прекалено бързо заминават батериите.А слагаме скъпи уж хубави батерии.

Общи условия

Активация на акаунт