Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 207
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Вълшебство, какво столче поръча? Simple Smile

# 256
  • Beyond the stars
Вълшебство, какво столче поръча? Simple Smile

https://www.mytoys.de/cybex-auto-kindersitz-pallas-fix-silver-li … moon-3553219.html

Миналата седмица беше 125 евро, като поръчвах.

Редактирам, понеже видях, че не отваря линка - Cybex
https://rayatoys.com/stol-za-kola-cybex-pallas-fix

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 12:43 от Вълшебство

# 257
Момичета, този тип чували не са за коша за новородено, а за другата част от количката със седалката, нали така?

Ако някой го има този, моля нека сподели мнения и как се пере.

Иначе аз разходките през зимата се чудя сега акво да взема и май ще е космонавт, с който ще го слагам в коша за новородено. Нещо не ми се струва достатъчно да го завия с одеало... Дайте съвет за добър космонавт?

# 258
Аз мисля, че космонавтите са супер удобни! Лично аз навън съм излизала с грейка без да има сняг, ако е много студено, а ако бебето не ходи според мен всеки път трябва да е с космонавт в студено време. Космонавтите на окайди са много добри. Нашият сега е на borsa-Elena.com и пределно сме взели шапка с шал и ръкавички. Не съм сигурна, че пак бих взела този е подарък. Не ме разбирайте погрешно доста е хубав, но ми е самбителен сайта.

# 259
Ох аз освен космонавт за новородено търся и чанта за количка... Предполагам много от вас, момичета, също са се спрели на варианта да не взимат оригиналната чанта към количката, защото е ненужно скъпа... Каква е алтернативата? На Лорели гледам сега до 40-50 лв с някакво термо отделение...

# 260
Аз взех раница на CAM. Количката ни не е CAM, a Мооn обаче чантите им са много скъпи и грозни лично за моя вкус.
Просто бебешките чанти за колички изобщо не ми харесват предпочитам да е нещо в мой стил. Да не говорим, че планирам да си я нося дълго време дори и като вече не сме с количка, а просто излезем на разходка. Вътре да са нещата на бебето.
Само, че аз я купих за 80лв в момента я намирам за по 150, което е абсурдно.

Ох аз освен космонавт за новородено търся и чанта за количка... Предполагам много от вас, момичета, също са се спрели на варианта да не взимат оригиналната чанта към количката, защото е ненужно скъпа... Каква е алтернативата? На Лорели гледам сега до 40-50 лв с някакво термо отделение...

# 261
А тази раница на Cam може ли да се закача на дръжката на количката или си я носиш на гръб Simple Smile

# 262
  • Beyond the stars
И на мен раницата ми беше в пъти по-удобна. Пак се закача на количката.
И сега я ползваме за гости с преспиване и дълги разходки.

# 263
Тоэи тип чували са И эа коша эа новородено, АКО дължината на чувала и дължината/големината на коша эа новородено съвпадат поне горе долу. Има чували по 110 см и такива по 90-95. Последните са ок эа кош 85 см примерно, эащото могат малко да се ,,набутат" или подгънат тук там в коша и не си личи и не съэдава дискомфорт. Аэ имам такъв чувал, който умишлено е средна дължина, эа да става и эа кошовете эа новородено на повечето актуални колички. Мисля, че беше около 92 см или нещо от сорта, а коша на количката ми е около 84 см и пасва перфектно. Има и специални чували с дължина под 85 см эа новородени, но ще се полэват прекалено кратко и предвид дебелата сума, на която се намират... не си струва.

Отне ми месец чудене да стигна до таэи есенция инфо, която неэнайно эащо никъде не я пише в нета или поне аэ не намерих. Grinning Супер объркващи са чувалите, но решаващи единствено раэмерите.

# 264
Да може. Ето така е. Има я и в други цветове.

А тази раница на Cam може ли да се закача на дръжката на количката или си я носиш на гръб Simple Smile

# 265
Нашата беше комплект с количката, но сабира много малко и не ми харесваше затова взех на Мони комплект. Харесва ми защото правим редовно дълги разходки и събират доста, а в много случаи за малко като излезем или отиваме на гости за около 2-4 часа и няма да взема кой знае колко багаш има по-малък размер. Термос имаме, но и това е удобно. Все пак аз сега си ползвам една моя много сладка ранкчка и или я закачам за количката или си я нося на гръб. Мисля, че чантата за количката не е на 100% нужна. Аз съм от типът хора които предпочитат раничка, а не дамска чанта. Други пък не са така и им е удобна чантата за количка. Ако имаш удобна твоя чанта си я ползвай нея.

# 266
Чанта към нашата количка нямаше налична. Взех си раница на Babyono от Рая тойс, много ми допадна.
https://rayatoys.com/chanta-za-kolichka-babyono-ranitsa-pom-pom-1448

# 267
Ето тази е моята. Харесва ми на живо, голяма и функционална е, може да се закача и за количката.

# 268
Благодаря! Тип раницат наистина също стои добре, сигурно има и с термо отделение.
Относно чувалите - това е идея, да, могат да се спестят пари така и да купиш само 1 чувал без космонавт. Но матрака на моята количка е дълъг 70 см…

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:55 от Alaskata

# 269
  • Beyond the stars
Благодаря! Тип раницат наистина също стои добре, сигурно има и с термо отделение.
Относно чувалите - това е идея, да, могат да се спестят пари така и да купиш само 1 чувал без космонавт. Но матрака на моята количка е дълъг 70 см…

Моята беше от Алито и за бутилките е с термопокритие зоната

Приятелка има такава, също доста сполучлива и със симпатичен дизайн.
https://www.baby.store.bg/p287404/ranica-molly.html

Общи условия

Активация на акаунт