Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 101
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да ми препоръчате интерестни книги за бременни. Книги, които наистина са ви впечатлили. Simple Smile)

# 496
Здравейте момичета, да ви попитам някой ползвал ли е нещата на Wooden Spoon. Български са, изчистени уж, но аз не съм имала допир с тях все още. Ако някой ги е използвал, моля да сподели.
Здравейте, на нас ни подариха комплект на тази марка, включващ шампоан за коса и тяло, лосион за тяло и крем против  подсичане. За сега ползвам редовно само шампоанчето при всяка баня и мисля, че на бебо му допада, на мен също. Крема за подсичане е като мус, направо се разтапя като го нанесеш върху кожата, ползвала съм малко пъти, само при нужда, но и моя син няма много подсечено, иначе мирише много приятно.  Лосиона за тяло още не е пробван, защото сега мажа малкия със свинска мас (на 25 дни е) и кожата му е много  мекичка от нея. Лосиона ще се пробва по-натам. Иначе са си скъпи продуктите, гледах ги по 20 лв всяко в един сайт. Сигурно в комплект излизат по-изгодно.

# 497
  • Пловдив
Ние сме на Uriage от самото начало за къпане и лосион да след баня. Много ми харесва като аромат и наистина е със страхотна консистенция .
Но за крем за подсичане ползваме само Бочко и за над година се е подсичала 2-3 пъти, единият от които баба и не е разбрала, че е ходила по голяма нужда и не беше сменена около час..... та , доволна съм от Бочко крем за подсичане много.

На ДМ продуктите и аз харесвам страшно много, пюретата ( повечето) са изчистени като състав, нямат много нишестета, захар, сол и т.н и при пътуване с бебето винаги съм взимал оттам пюрета, за да има малката какво да хапва.

# 498
Ние сме на A-derma и съм много доволна. Ползваме крема за подсичане на bepanten. Аз пюрета взимам на хип плодовоте но зеленчуковите им са ужасни. Плодовите обаче са супер вкусни и със страхотен състав и давам само плодови, а като пътуваме аз си правя пюре и го слагам в бурканче на хип.

# 499
  • Пловдив
Е да , но ако сме ходили някъде за 5-6 дни и няма условия за правене на домашно пюре, заскладявах купешки на ДМ Simple Smile
Иначе за еднодневно пътуване и аз правех домашно и си го слагах в контейнерче Simple Smile
Плодовите на Гербер много харесваше нашата и тези на ДМ, на Хипп не съм ги пробвала, все ми се струваше , че имат добавена захар ( поне тези, които съм видяла).

# 500
Може ли да ми препоръчате интерестни книги за бременни. Книги, които наистина са ви впечатлили. Simple Smile)

Засега тези са ми били най-интересни, а дали са полезни тепърва ще се доказва в практиката Blush

# 501
Здравейте момичета, да ви попитам някой ползвал ли е нещата на Wooden Spoon. Български са, изчистени уж, но аз не съм имала допир с тях все още. Ако някой ги е използвал, моля да сподели.

Ползвам само тяхна козметика - кремчето за тяло, малка опаковка от крема за подсичане (налагало ми се е общо взето три пъти да мажа с него зачервяване, не подсечено и веднага се оправя) и зимата ползвам масажното олио. Много съм доволна, не бих сменила с нищо друго.
Останалите им продукти обаче за мен не са с достатъчно изчистен състав и не ги използвам.

# 502
Аз взех козметика за бебе на wooden spoon.. Ами, не ми хареса аромата. Разбирам, че е натурален и е нормално да има аромат на билки, но не ми допадна и даже не изхабих опаковката.

# 503

https://books.ekipirane.com/wp/wp-content/uploads/2014/06/izkust … adesh_roditel.pdf

# 504
Здравейте момичета, знаете ли кога и какво ще бъде намалението във Вис Виталис, Рая тойс, Хиполенд и други детски магазини покрай Черен петък?

# 505
  • Beyond the stars
Здравейте момичета, знаете ли кога и какво ще бъде намалението във Вис Виталис, Рая тойс, Хиполенд и други детски магазини покрай Черен петък?

20% 19.11 Хиполенд.

# 506

https://books.ekipirane.com/wp/wp-content/uploads/2014/06/izkust … adesh_roditel.pdf

Да, кога ще ги намаляват тия цени?
А някой да е поръчвал изгодни неща на cottonmoose от чужд сайт? Срявнявах цените между тези на официалния им сайт и в Дъндьо и няма особена разлика.

Търся и чантата на Easywalker изгодна - тук е 200 лв…

Иначе за бременни книга - “Докато аз и ти сме едно”. Тя е и книга, и дневник и има мн интересни неща за пренаталното възпитание и съзнателната връзка с бебето, докато е още в утробата.

# 507
Здравейте, малко прозаичен въпрос, но какво се слага в чантата за количката? Памперс, кърпички, крем против подсичане? Друго?
Тъй като бебенцето ми е на 2 седмици, и предстои зима, едва ли ще го повивам навън? На АМ е. Мляко няма как да взема в чантата или?

# 508
  • Пловдив
Подложка за смяна на памперс. В моловете има baby room и ако се наложи зимата там съм сменяла върху моя подложка.
Купете си контейнерче за адаптирано мляко, в него си слагате дозичка и изсипвате директно във водата дори и да сте навън. Водата зимата в термос, за да е топла. Не излизайте без храна никога, приятелски съвет , не се знае кога ще изреве за храна, дори току що да е яло.

# 509
Вземете допълнителен комплект дрехи, винаги може да повърне/да пропусне памперса. Зависи и колко надалеч отивате, ако сте пред блока, няма да има нужда от почти нищо.
Ако отивате надалеч, трябва да си носите от всичко.
Както казаха преди мен, хубаво е да се носи и мляко.

Аз носих - несесер с памперси, подложка, кърпички, крем против подсичане малка опаковка, торбички за памперси; комплект дрехи; шише с кърма; шапка за слънце/есенна/зимна според сезона; кутийка с чист биберон, ако другия се нацапа; лигавници, ако бебето връща мляко или много се плюнчи; носила съм и по-тънко/по-дебело одеало или яке, ако стане по-топло/по-студено. Но ние излизахме с часове навън, та носех всичко, за да съм подготвена за всякакви ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт