Подготовка за малкия човек - тема 15

• 36 086
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Isi-andi, благодаря. Може ли да споделите, моля, каква е вашата ваничка? А не ви ли е страх да я използвате със стойка от гледна точка на безопасност или тя е само за началото? Особено в случай на секцио сигурно е най-добър вариант.

Ваничката ни е на ok baby OK BABY Анатомична вана ОНДА ЕВОЛЮШЪН OKBOV стойката незнам на каква марка е. Не се притеснявам, защото ни е така разположена банята, че единственото ми движение е настрани за да го полея и дори когато тръгва да се лигави и да гледа нодолу аз го държа и няма опасност от падане. Приятелка има същата и второ бебе гледа с нея.

# 541
Един малко може би глупав въпрос ама хавлиите нали не ги гладите ? 😃

# 542
Нищо не мисля да гладя освен разни дрешки за по-добър вид. Joy

# 543
За една година май нито една дреха не съм изгладила, всичко минава през сушилнята.

# 544
Момичета, не знам колко е по темата, но ми трябва педиатър в района на Красно село, Стрелбище, Борово, Бели брези и околните. Много ще се радвам на препоръки, тъй като вчера хич не се разбрахме с педиатърката, която избрах и спешно искам да я сменя.

# 545
  • Beyond the stars
Момичета, не знам колко е по темата, но ми трябва педиатър в района на Красно село, Стрелбище, Борово, Бели брези и околните. Много ще се радвам на препоръки, тъй като вчера хич не се разбрахме с педиатърката, която избрах и спешно искам да я сменя.

https://superdoc.bg/lekar/d-r-aleksandar-atanasov-7225

Не знам дали приема нови пациенти обаче.

ХИПОЛЕНД 25%  този петък и събота 12-13.11.2021 Bowtie

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:26 от Вълшебство

# 546

https://superdoc.bg/lekar/d-r-aleksandar-atanasov-7225

Не знам дали приема нови пациенти обаче.

ХИПОЛЕНД 25%  този петък и събота 12-13.11.2021 Bowtie

Много благодаря! Още утре сутрин ще му се обадя!! ♥️

# 547
Здравейте мамита. Искам да ви попитам за съвет какво бебешко столче - кошница за новородено е хубаво да се вземе? Препоръчайте ми марка. Благодаря Ви!

# 548
Има тема эа столчетата эа кола, погледнете я, ако искате. Ние сме с Maxi cosi pebble plus 360 + isofix. С иэофикса цената иэлеэе около 500 евро, но той се полэва и эа следващия раэмер седалка.

# 549
Мами а от коя ръчна помпа сте доволни? Предполагам да си взема преди раждането да имам на разположение. Гледам в момента Авент, Нук и Томи типи. За авент чувам и двете мнения от приятелки..

# 550
Мами а от коя ръчна помпа сте доволни? Предполагам да си взема преди раждането да имам на разположение. Гледам в момента Авент, Нук и Томи типи. За авент чувам и двете мнения от приятелки..
Аз ползвах на Авент и съм доволна.

# 551

Аз за помпата съм със смесени чувства. Ползвам елекърическата на авент, но в първите месеци не я използвах много. После когато започнах да му давам с бисквитки. Ръчната помпа не съм я ползвала, но сестра ми едва се цедеше с нея.

# 552
Имах ръчна на Томи Типи, НЕ препоръчвам, хвърлени пари.

# 553
Аз в болницата карах с ръчна на Кикабу, свърши ми работа. Като се прибрах обаче взех електрическата на Авент, ще доста цедене падна първите седмици.

# 554
Има ли смисъл да купувам якенца за новородени или космонавти? Януари/февруари, може би ще трябват за навън?

Общи условия

Активация на акаунт