Подготовка за малкия човек - тема 15

• 35 996
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Тео, има го и тоя момент. 21:30 ч, мъжът ми:
,,Ау забравих да кача прането"
Аз ,,Нищо, аз ще слезна да го взема"
Той-разбира този жест като истинско обяснение в любов.... Grinning Ролите са заменими. Smile Sweat Smile

Велт, сега ти видях оффтопика. :Д Става ми носталгично направо, хаха. При нас не се простира обществено, само от общежитията го знам това. Много е гадно.

# 646
  • Германия
Ау, мен пък винаги ме в било страх да не ми изчезне нещо и никога не простирах в общите помещения, а в стаята. А сушилнята в моето общежитие беше май по-евтина, може би 1€, ползвах я 1-2 пъти, но нещо не се оправих с нея и се отказах 😂

# 647
Някой дали може да изкаже мнение за този стерилизатор или за марката като цяло ?

https://www.ozone.bg/product/lorelli-el-paren-sterilizator-sas-sushilnya/

# 648
  • до най-прекрасния мъж
За семействата с малко място - сушилнята иска само електричество. Тоест, няма проблем да е в какво да е помещение. Само зимата трябва да е над 5 градуса. Нашата е в едната спалня, влага не се усеща, няма и конденз по стъклата. Вече ако няма друг вариант, колкото и да е времеемко, комбиниран уред е пак по-добре от никакъв. Още помня вечните простири с дрехи из стаите, които съхнат по няколко дни и замръзналите дрехи навън. Особено зимата е много досадно.
Одри, всичко си е до навици и организация в семейството. Бебешкото не знам колко често ще го пера. Като се роди детето, ще видим. Едва ли ще събера 5 кила, че тия дребосъци трябва сигурно месец да ги събирам (купувала съм всичко минималистично откъм бройки). Но ние си я купихме доста преди бебето, така че вече си имаме създадени навици за ползване.

# 649
gigi и Макарон, бихте ли споделили и вие конкретен модел, щом сте доволни. Както и дали дрехите излизат ненамачкани?

AEG L9WBC61B

идеално излизат дрехите (това е единственият комби уред с термопомпа и филтър за мъх и наистина по нищо не отстъпва на отделните такива). Съгласна съм, че в общия случай по-добре отделни уреди, за мен този е единственото изключение от правилото.

# 650
Една приятелка твърдеше, че колкото и да не обичам да гладя, като дойде време да подреждам сладичките бебешки нещица, ще ми се доглади поне веднъж. В средата на седми месец съм и още няма изгледи да се случи това чудо.
Колкото и да са умилителни детските дрешки, гладенето им е най-голямото мъчение. Аз геройски изгладих всичко, защото нямаме сушилня, но усещам как този ентусиазъм ще ме държи до момента, в който бебето започне да лази и опипва всичко Smile

Аз исках да питам нещо за залъгалките - взела съм каучукова и силиконова на Нук и вчера ги мих. Каучуковата обаче се напълни с вода, която не мога да изкарам (вероятно частично има и препарат) и съответно ми се вижда неизползваема. Силиконовата си е ок. Имали ли сте подобен опит и как се справихте? Или е нещо дефектна? В листовката ѝ пишеше да се изпразни водата като се стисне, но нищо не помага.

# 651
  • София
всичките ми биберони започнаха да събират вода (силиконови са). Като ги смуче дребосъка, водата хвърчи на дребни пръски през дръжката

# 652
Ама ако има и от препарата не е добре Rolling Eyes

# 653
Стискаш биберона докато водата изтече.

# 654
Здравейте,
Спряла съм се на количка easywalker harvey 3. В момента по нашите сайтове има 15 или 20% намаление...
Колебанието ми е дали в чуждестранните ще има по - голямо намаление от тук. Те всъщност още на си обявили Черен петък, а при нас подбрани.

# 655
И аз дебна Easywalker-а Simple Smile Мисля да изчакам чуждестранните черни петъци или евентуално след Нова година, ако има намаления.

# 656
Засега в Амазон и в www.kindermaxx.de (има кой да ми докара от там), но аз имам време. Терминът ми е края на март/началото на април

И аз дебна Easywalker-а Simple Smile Мисля да изчакам чуждестранните черни петъци или евентуално след Нова година, ако има намаления.
Дано не е късно за след НГ Simple Smile
Ти кои сайтове чужди дебнеш?

# 657
Аз дебна чантата им за количка, която е мегаскъпа навсякъде...

Момичета, за новородени купува ли се шезлонг, електрическа люлка, гнездо? И какво мислите за музикалните въртележки за леглото?

Тия намаления ни изпиха мозъка :DDD

# 658
Аз много искам музикална въртележка над леглото, но адски ме дразни, че повечето, които намирам и ми допадат, са с личица нагоре/настрани. За мен е логично личицата да гледат към бебето, а не към мен. Малко съм ги надраснала.

# 659
Въртележката за мен беше една от най-добрите покупки в началото. Като съвет мога да дам да намерите такава на батерии, а не от тези, които се навиват на ръка, защото свирят 30-тина секунди. Абсолютно безсмислени са за мен 😃 Имахме първо такава, но бързо взехме автоматична и малкият дълго време й се радваше.

Общи условия

Активация на акаунт