Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 135
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
В Лидл ли ги има вече също?

# 301
Недоумявам ДМ защо са се запънали и не пускат хора без сертификат в магазин над 300кв. Попаднах на тази разяснителна информация. В мол също можеш да влезнеш до лидл или ДМ ако има вътре, ама и двете вериги се правят на две и половина. Ето инфото https://novavest.bg/2021/10/28/%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%b8-%d0%b2% … TI80GBl8NBW1qmlVE

# 302
  • София
В Лидл ли ги има вече също?

Редактирах. В Лили ги има. Simple Smile

# 303
Дали излезе някъде новият каталог на Лили? Любопитно ми е Grinning

# 304
Ми някой само пуска фитил и до там.Това ще е намалено,онова ще е намалено ,каталог ли е гледал,служител ли е?Няма ,чак на първо число май ги пускат.

# 305
  • там край морето...

Ако това ви интересува, имам новия каталог, днес го бяха оставили в пощенските кутии, 15.89 лв ще е червилото

# 306
Някой купи ли си цвят KISS ME да го суочне?
Или някоя от вас, ако го има и не го харесва, бих разменила за CAPPUCCINO... Не е моето.

# 307
Понеже аз преди питах Grinning а в Лили бяха заредили каталога. Ето по-интересната част.

Скрит текст:

# 308
Катрис мат про беше хубавото червило ,нали?
А тази намалена палитра на Революшън хубава ли е или да видя някаква на Катрис?
А този молив виждали ли сте го в Лили https://www.dodis.bg/wibo-moliv-hailaitar-za-vatreshnata-chast-n … okoto-skinny.html
? Две влогърки много го хвалят в инстаграм.

# 309
Аз пък не бих вярвала на влогарки при тях всичко е обвързано с пари...

# 310
  • В градината...
Здравейте, за пръв път пиша в тази тема, защото не открих къде другаде бих получила информация.
Ползвам от няколко години само шампоани от серията Beology на Schwarzkopf. Купувах ги от ДМ. Всъшност, само този магазин имаме от изброените по-горе. Но вече не се предлага, потърсих и в интернет, няма го никъде, почти. Освен на 1-2 места на безумна цена. Някой да е коментирал, да не би да е изтеглен от продажба?

# 311

А влезнах за две маски само 🙈🙈 не можах да се сдържа ,като пристрастена съм през няколко дни да ги ползвам  ☺
Само ме е яд ,че в 4 ДМа няма капсули витамин ц

# 312
Малко не е за тази тема, но исках да питам каква е разликата между тези две балсамчета? Вече 2ра опаковка изхабявам от 1вия, с другия нямам опит. И двата са намалени в Софармаси.

# 313
Препоръчвам балсамите на Апивита (99% натурални съставки и са страхотни).

# 314
И аз препоръчвам Апивита,този имам и е с много приятен лек кафеникав цвят.Вчера го взех и искам да го похваля и тук.

Общи условия

Активация на акаунт