Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
О, много е готино!
Оранжевеещо карамелено? И на мен все на розово ми избиват и накрая с 300 зора си намирам някое л@йняно, което обаче седи супер на устните.

# 286
Смених снимката с по-ясна. Карамелено е, да.

# 287
Благодаря за снимката! 🤗

Доста приятно изглежда, ще взема да го пробвам и аз, щом ще ги намалят.

# 288
Азалия,ти не си ли руса?Добре ли е за руса коса ?Много ми харесва,но дали няма да се слее с мен?Харесвам ги аз на Нилото червилата ,и Boss lady ще търся да видя .От снимката на Кеч ми хареса много.

# 289
Руса съм, но съм с кафяви очи и неутрален към жълт подтон на кожата, розовеещо червило и руж изобщо не ми отиват! Нося червила основно в цвят теракота или прасковени нюанси с керемиден подтон. Това червило е малко по-глинено на цвят, но с молив ми харесва. И познай с кое още ме спечели или преди всичко с него?! Със златистите бльосъци... Grinning

# 290
  • София
Зависи и от дрехите. Дори да те "измие" в лицето, аз много харесвам комбинацията с черни рокли, примерно. Ама не съм руса.

# 291
Аз нося преди всичко черно, синьо, сиво, бяло като цветове. Не нося розово, червено, жълто, зелено. Тук таме нещо нюанс като лилаво или сега имам яке в милитъри зелено. Това в горната част, до лицето. Ако е шарено, то има оранжеви, прасковени тонове. Ако е цветно, то е долната част, но много рядко или като акцент някъде по мен.

# 292
Бежово и златисто около лицето не нося ,сливам се с него .Ще го видя наживо,много добре изглежда ,с очна линия ще е ок може би .

# 293
Очна линия не слагам, имам виснал клепач и изглеждам ужасно с очна линия.

# 294
Какво става с Nyx? Да не се изнасят от Лили, вчера като ходих видях че са преместили щанда, смалили са го, няма четки (за тях отидох) а в един кош бяха изсипали адски много червила и моливи на Никс за по 3лв бройката.

# 295
  • Варна
Момичета предложете хубав крем за крака, който да ползвам след ексфолираща маска за крака?

# 296
  • на последния етаж
Момичета, коя беше спиралата на Trend-it-up с тънка четка?

# 297
  • София

Обещаният суоч на Cosmopolitan. Реалният цвят е малко по-нюд

# 298
Harpalike, благодарение на твоето описание го взех, мерси за което.🌺 Харесва ми много, но наиситна изсушава повече от цват Cappuccino.

# 299
  • София
Harpalike, благодаря!
Днес, в Лили на Вардар имаше 5 цвята. Не съм тествала, но май не са моите цветове. Game over ми се видя доста тъмно.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 12:30 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт