Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
А аз този цвят го пробвах на бул. България при Билата в Лилито.
Ако и това инфо върши работа.
Може би на сайта са изброени магазините в които ги има нейните продукти 🤔

# 271
  • Варна
Catrice са заредили нови продукти и успях да хвана Lip Stain
Снимка 1 са прясни нанесени (червеното е номер 010, светлото 020 )
Втората снимка е след 1час и едно миене на ръцете
Скрит текст:

Скрит текст:

#catrice

# 272
От лятото са тези червила /бои за уста.Имам две и си ги нося доста,малко странни ми бяха ,но им свикнах.По-различно пигментирани са

# 273
Аз не мога да ги понасям на устата си, с бях възхитена от трайността и цветовете. Усещам го все едно съм намазала маркер, и такъв остър горчащ химичен вкус има.

# 274
  • София
И аз не ги харесах.

# 275
Не знам защо,но няколко месеца след отварянето им не миришат.Иначе да,в началото много ме дразниха .

# 276
Момичета, червилата на Николета ще са на промоция следващия месец в Лили - 15,89.

# 277
Момичета, червилата на Николета ще са на промоция следващия месец в Лили - 15,89.
Охооо
Ето това вече ме зарадва стабилно ❤️
Благодаря ти 💐

# 278
Жалко, че в Бургас ги предлагат само в мол Галерия.

# 279
  • вкъщи
Аз съм ги виждала и в Лили в центъра. Щандът срещу вратата. Но цветовете не ми пасват.

# 280
  • София
Засега се въздържам да купя червило на Николетка. 4лв.и стотинки е намалението на червилата. Малко е Sad

# 281
От къде го видя?Не намирам брошура,ако има нещо друго интересно ,давай😁
Миналата година и поминалата на ЧП имаха съответно 25 и 20 на всичко,даже три дни беше.Мисля ,че и на намалените .Миналата година накупих две торби пюрета за малката тогава.

# 282
И на мен ми е химична и ми горчи боята за устни на Catrice.
Прежалих се и си купих и един Cosmopolitan от Николетините боички, но 20 лв са му много на това червило. Иначе ми харесва цвета, поне няма грам розовееща нотка, че ми омръзна да купувам и все на розово да избиват. Впрочем, различните цветове явно изсушават различно. Това червило от днес, го намирам по-сухо от другия цвят, който имам.

# 283
Азалия, може ли да снимаш как стои на устните Космополитан?

# 284
Доколкото може на тази светлина...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 06:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт