Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
Даниела, както и очаквах в ДМ, които посещавам, не са заредени. Има ги в един, който е близо до училището на детето. Утре ще провери след часовете и ако е останало нещо, ще снима.

# 421
  • София
Vabesa25, това е серума:

За мен е нещо ново oт Eveline.

# 422
Даниела, както и очаквах в ДМ, които посещавам, не са заредени. Има ги в един, който е близо до училището на детето. Утре ще провери след часовете и ако е останало нещо, ще снима.
Фрау, в Мюлер били заредени уж, но не съм се разхождала да видя. Аз се чудя трябва ли ми нещо въобще, насъбрах прекалено много палитри, иначе миналогодишните Диснита си ги ползвам.

# 423
  • Deutschland
За съжаление в никой ДМ в града ги няма палитрите, уж имаше 2 останали Jasmine, но уви нямам късмет. В Мюлер ще проверя, но се съмнявам до утре да има нещо

# 424
Еййй много се гримират Тез германки бре 😋 уж една колежка ми разправяше че там не се мацотели толкова колкото у нас ...

# 425
Еми отговора е прост. В Германия скоро само германците ще са малцинство и козметиката още повече ще се купува, имайки в предвид как се множат ползвателките, дето си седят вкъщи и освен за красотата, децата и къщата да се грижат друго не правят. Но това е друга тема.
В нашия малък Лили на касата имаше картонена постаека с червилата на Николета, но нямах време да ги разгледам че силно кашлящи ми напираха във врата. Дано ги има пак следвашия път като ходя. Харесала съм няколко цвята.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 12:08 от Lale_Lili

# 426
  • Deutschland
Лале Лили, права си. В нашият град германците скоро ще са редки експонати

# 427
Фрау, сега видях, че в kosmetik4less има още налични от палитрите, ако решиш да поръчаш онлайн, аз още размишлявам Blush
И да, аз съм в съседния на Фрау град и германците са изчезващ вид, вече най-често след немската реч слушам българска по улиците.

# 428
Избрах си лилавата и една от двете нюдови, но ми се струват еднакви, колебая се коя от двете да взема, Рапунцел или Пукахонтас

# 429
Може ли мнение за моливите за устни на Голдън Роуз?

# 430
Може ли мнение за моливите за устни на Голдън Роуз?
Много ги харесвам. Постоянно подновявам, не оставам без тях. 😊😊

# 431
А кой цвят би ми препоръчала? Искам нещо нюд.

# 432
  • София
На мен са ми твърди на ГР моливите.

# 433
Купих си два ружа на Bell, прасковения и розовия. Малко са бледички, но пък за ежедневен грим стават. Предполагам бързо ще ги изхабя, защото доста се прашат.

Може бе ще пробвам и лифтинг фдт-на им, доста ми допадна.

# 434
Не харесвам моливите на Голдън Роуз, разраняваш си устните да ги натискаш. Имат едни с шарени капачки в цвета на самия молив, те са мааааалко по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт