Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 730
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Струва ми се, че моето беше 54

# 496
Голдън роуз имат и хубави мат червила,допада ми и стик фдт…

# 497
Дисни колекцията и още новости са заредени в пинк панда. Гледам още от понеделник са заредени и в официалния сайт на есенс Германия, но все още има наличности. Чудно ми е как са се задържали или са заредили голямо количество или интереса е слаб и нещо не са се харесали.

# 498
Аз изгледах две видеа и определено нямам интерес, не ги колекционирам, и тази година не са ми УАУ. Ходих да ги видя на живо във физически магазин, никъде не ги намерих и съвсем се нервирах и отказах.

# 499
Момичета, излязоха ли някакви Коледни аромати на душ гел, лосион за тяло, крем за ръце и т.н.

# 500
Аз изгледах две видеа и определено нямам интерес, не ги колекционирам, и тази година не са ми УАУ. Ходих да ги видя на живо във физически магазин, никъде не ги намерих и съвсем се нервирах и отказах.
Миналата година си я купих цялата, внасяхме от Гърция неща, за да се добера до всичко. Тази година са ми грозни, някак детски и я няма класата, която имаше миналата година. Ще взема само 2-3 неща от чист интерес, но не искам да купя всичко, а си бях заделила парите, поне ми и спестиха. Дисни се уля с колаборации, но имаха много по-добри и успешни от тези. Simple Smile

# 501
  • Варна
Кой от двата крема бихте ми препоръчали? На Миша бб крема или на Лумене СС крема? Трябва ми да не е много плътен, тип фдт, но да изравнява. На Garnier ползвам Medium цвета, та искам да си взема нов. Обмислям да си взема и от двата пробички, но все пак да чуя и други мнения. Знам, че Лумене много го хвалите, но помня, че и Мишата имаше фенове. Благодаря предварително!

# 502
  • Deutschland
Коледни аромати в дрогериите все още не съм виждала да има.
От Диснитата бих си взела само серумите на Катрис, но незнам дали ги има. Нямам време да пообиколя и да разгледам. Евентуално събота.

# 503
Въобще не препоръчвам Миша! Първо е като гипсова шпакловка, второ шанс да уцелиш цвят, клони към нула.

# 504
Тези серуми изглеждат много готино Simple Smile
Глас от мен за Lumene, много ми харесва, с Missha не бих рискувала, моите пори са склонни към запушване, а и цветовете намирам за твърде сиви или оранжеви, самата консистенция ми е някак латексова.

# 505
Аз и от Lumene, и на Missha не мога да уцеля цвят и смесвам винаги 2. Иначе и от двата съм доволна като покритие и консистенция и не мога да кажа кой е по-добър.

# 506
  • Варна
Много, много благодаря! Лумене ще е, но ще го пробвам, преди да го купя в цяла опаковка!

# 507
Това явно е някаква нова мода, да слагат някакви парченца в прозрачни шишенца с прозрачни козметични ... неща. Имам база със същите парченца вътре, не знам какво им е предназначението, но не ми изглеждат идейно на мен. Изглежда са листенца от някакво дребно цвете. Това е база за грим със същите парцалчета вътре. Приличат на парченца сланинки 😆

# 508
От Диснитата бих си взела само серумите на Катрис, но незнам дали ги има. Нямам време да пообиколя и да разгледам. Евентуално събота.

Има ли ги вече тези серуми, заредени в бг дм-ите, някой знае ли? Прегледах състава им в пинк панда и хич не са лоши, но не ми се занимава с онлайн поръчки...

# 509

Има ли ги вече тези серуми, заредени в бг дм-ите, някой знае ли? Прегледах състава им в пинк панда и хич не са лоши, но не ми се занимава с онлайн поръчки...

Колекцията доколкото знам, може би и Додис няма да лансира, няма как да стигнат до дм, ако ги няма в Додис, дори да ги има, за жалост Досис са такива, че до дм и лили достигат най-жалките колекции, защото Додис са алчни и си слагат нечовешки надценки и не биха позволили дм и лили да продава нещо повече от тях. Съжалявам, че те са посредника ни с Катрис и Есенс.

Общи условия

Активация на акаунт