Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Азалия, има ли ги още тези ГР в квадратни, черни гилзи? Еххх, как ми припомни ученическите години.

# 481
Не знам, не съм обръщала внимание, наистина не съм си купувала техни червила отдавна, имам едни чъбита, и някакво в тънка гилза, но от масовите, не съм купувала.
Това, което някога ползвах, беше чудесно и като цвят, и като консистенция - покривно, хидратиращо и достатъчно дълготрайно. Трябва да разровя дълбоката кутия с червила, макар че едва ли е останало от него...

# 482
# 483
Тези са, но не знам онзи цвят дали го има все още. Повече от 10 години не го ползвам...

# 484
  • Deutschland
Благодаря. Ще разровя да вися какви цветове има

# 485
Благодаря. Ще разровя да вися какви цветове има
https://goldenshop.bg/ustni/chervila/chervilo-za-ustni-gr
Наскоро си взех класическо червено,чудесно е.

# 486
Момичета, търся фон дьо тен който не запушва порити и не образува пъпки, кисти и т.н, тъй като съм с проблемна кожа. Рових, четох статии за състав и не мога да се ориентирам ... Ако някой е попадал на такова нещо, ще се радвам да сподели.

# 487
Търся алтернатива на пудрата мозайка на Есънс, пак да има лъскави частици? Някоя от вас да се сеща, благодаря Simple Smile
Аз съм ѝ голям почитател. Подобна, но по-скъпа и по-финна е Sephora shimmering bronzing powder 01 clair light

Благодаря за предложението. А мога ли да я поръчам отнякъде онлайн. В гугъл ми излизат само чуждестранни сайтове.

# 488
Порите не се запушват от фон дьо тен, а от неправилно почистване.

# 489
  • виртуално
Arwen88 , има я в нашата Сефора.
Мисля , че правят поръчки по телефон и доставят с куриер

# 490
Някой да е ползвал това олио за коса :
Скрит текст:

# 491
Порите не се запушват от фон дьо тен, а от неправилно почистване.
Абслютно правилно. Ползвам фон дьо тен на мазна и проблемна кожа и до сега съм нямала запушена пора, нито “пъпки” от грим. Всичко е в почистването и грижата.

# 492
Момичета, търся фон дьо тен който не запушва порити и не образува пъпки, кисти и т.н, тъй като съм с проблемна кожа. Рових, четох статии за състав и не мога да се ориентирам ... Ако някой е попадал на такова нещо, ще се радвам да сподели.
Момичетата, които са дали отговор са прави за почистването, но аз все пак мога да препоръчам ФДТ, от който съм доволна и е бюджетен

Друг, който ползвам е на La Rosсh Posay EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT

# 493
  • Deutschland
Моят фаворит от ГР червилата беше подобно на това, но пусто номер не помня. На снимката е 99 номер

# 494
Благодаря Ви, момичета !

Общи условия

Активация на акаунт