Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Коси различни Simple Smile аз лично съм много доволна, но примерно маски, съдържащи кератин правят косата ми като метла.
За контурираща палитра смятам,че съвсем прилично се справя тази на Есенс + това е бюджетна

# 466
Да ме отбележите като пристрастена към ружа на Max Factor 25 Alluring Rose, поръчах си още два докато цвета го има и е на 10 лв. Довършвам третата си кутийка и имам в резерв... 4 нови. 🤪
Днешните две пристигнаха
Скрит текст:

# 467
На Катрис контуриращата пслитра харесвам

# 468
  • В къЩи.
Азалия, със светла или тъмна кожа си?
Цвета на ружа ми изглежда доста кафяв,или е само така на снимката?

# 469
Само на снимката е така и зависи как се нанася също. Не се разпрашава, макар че ползвам твърда четка с естествен косъм, приличащ повече на четина. Със светла кожа съм и ружът се нанася толкова ефирно и приятно, че други много по-скъпи марки не застават така. Не става на петна, не мърда цял ден, освен ако не си пипаш лицето или опира в дреха по някакъв начин. Аз съм ружоманиак, но до сега никой руж не ми е бил толкова любим, а съм имала какви ли не.
Със светла кожа съм, но не съм бяла като естествена блондинка примерно.
Бях качила суочнат ружа, но наслоих с пръст доста, за да се види цвета. С четка е друго. Наистина се нанася много фино и равномерно.

# 470
Здравейте!
Следя отдавна темата.
По препоръки и мнения  от тук си купих и аз пудрата на WIBO. Разкош, страхотно попадение е! Както и млякото за тяло на Balea и млякото за коса с кокос.
🍀

# 471
  • Варна
Само при мен ли този бб крем не се справя хич? Все едно крем мажа, нищо не покрива и прикрива.

От този съм супер доволна, но като си търсих да го купя, нямаше и взех горния.

Та само аз ли съм карък?

# 472
Аз преди бях много доволна от този бб крем на Гарниер класик, но после минах на бб крема на Bourjois healthy mix и нямам скорошни отзиви, може да е с нова формула. Тъкмо сега си поръчах бб крем и фдт на буржоа от нотино, има някакви допълнителни намаления,  но днес ходих до Лили и ДМ да видя цветовете, но защо там са на двойни цени. Не обърнах внимание колко мл са, но бб крема ми изглеждаше същия като моя (поръчан преди от makeup). Взех и 2 червила на ГР, едното се води мат, стои приятно на устните, но сякаш бързо се изтрива ( в светлата опаковка).

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 15:48 от Poppyflower

# 473
Търся алтернатива на пудрата мозайка на Есънс, пак да има лъскави частици? Някоя от вас да се сеща, благодаря Simple Smile

# 474
Poppyflower, това в тъмната също е на ГР, така ли? Не съм виждала тези гилзи. Кой номер е то, харесва ми цвета.

Свободната пудра на Aura №4 е с частици и е разкошна!
https://www.youtube.com/watch?v=jzBjFNr8uN8

# 475
Азалия, това е. Моят номер е 16. Много ми прилича по усещане на друго мое любимо червило (преди време се обсъждаше тук) Essence this is me semi shine. Този цвят ми заспа, бледожълта съм, но и други цветове ми харесаха.

# 476
Чуден, чуден цвят! Години наред ползвах само този цвят! Пак беше на ГР, но в старите черни квадратни гилзи, вече не помня номера. Как щастливо си живеех, ползвайки само един цвят червило... 😂
Но с удоволствие ще си купя това. Благодаря! 🌺

# 477
  • виртуално
Търся алтернатива на пудрата мозайка на Есънс, пак да има лъскави частици? Някоя от вас да се сеща, благодаря Simple Smile
Аз съм ѝ голям почитател. Подобна, но по-скъпа и по-финна е Sephora shimmering bronzing powder 01 clair light

# 478
Poppyflower, това в тъмната също е на ГР, така ли? Не съм виждала тези гилзи. Кой номер е то, харесва ми цвета.

Свободната пудра на Aura №4 е с частици и е разкошна!
https://www.youtube.com/watch?v=jzBjFNr8uN8
Тази ли е:
https://shop.lillydrogerie.bg/pau-rful-104

# 479

Общи условия

Активация на акаунт