Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
На Катрис само един номер ми пасва,точно 010,но наистина се променят като изсъхнат.Но пък не трансферират и са трайни.Имам и 020,не е точно моят цвят но със смесване или с молив го докарвам.И мейбълинското червило ,което си взела е хубаво .Пак не си улучих точно цвета и си го оставих за зимата.Представям си го само в студен и мрачен ден.Искам нещо оранжевеещо ,трайно и да не остава по маската .
Добре че има на кой да подаряваш,моите приятелки не се гримират изобщо.И тъпо и упорито си мъча червилата в различни комбинации .

# 211
Бобчи, аз подарявам, ама и наличните ми, които ползвам, са някакво количество, което граничи с лудост... Просто трябва да спра да купувам червила! Това нещо няма изразходване. На мен са ми и трайни, не се мажа непрекъснато, за да имам червило.

# 212
Азалия,кои са базите за под СС на Lumene?Благодаря!

# 213
Азалия,с теб имаме сходни мании 😁😁😁

# 214
  • София
Много бързо ми изсъхна тази спирала, освен това не разделя миглите и стават на снопчета. Не е задължително да е така с всички, просто споделям моя опит с нея.
Споделям мнението, при мен и се ронеше от ден първи и към края на работния ден бях с чернилка под очите.

О, нали търсех мек молив за устни, взех на Бел- супер е. Жалко че имат само 6 цвята.

И още веднъж да редактирам…Бобчита, от Николетините има оранжевещи . Виж Lady Boss, ама на живо, че в сайта и цветоветя нямат нищо общо.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 10:17 от ~Étoile~

# 215
Азалия, кои са базите за под СС на Lumene? Благодаря!
А, просто грабвах две от всички възможни, не са нищо особено. Не е казано, че тези са добри конкретно за под Lumene, просто имам вкъщи една и ми направи впечатление, че кремът стои по-добре като сложа база и си купих две, че тази е на привършване. Ето ги
Скрит текст:
Тази, която имах

Новите

Азалия,с теб имаме сходни мании 😁😁😁
О, отдавна съм го забелязала... Wink

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 16:55 от Анонимен

# 216
Тази за порите на Катрис я имам и не ми хресва.Силиконова и хлъзгава е.

# 217
Ако е силиконова, не е добре! Нямаше тестер, запечатана е с фолио. Имах някаква на Мейбълин, прехвалена, бейби нещо си и тя силиконова, не ми харесваше. Есенската е бяла, като кремче и мирише хубаво. След малко ще я пробвам.
А тази на Catrice, която имам и ползвам, е купувана от сайт и я няма вече. Тук въобще я нямаше в Лили. Тя е леко озаряваща и оцветена в нюд. Течна е, леко кремообразна и е много добра, но... както знаем, хубавите продукти просто изчезват и се заменят с нови. Защо, никога няма да разбера!

# 218
Да им изкупим новите в ново търсене на подходящ продукт Simple Smile))

# 219

Ето повечето от покупките ми днес.взех и аз червилото на Николета Лозанова ,по препоръки от темата и много ми хареса,не очаквах.😊 Взех цвят Chocolate Milk и е точно по мой вкус!

# 220
Първата база на Катрис ми беше една от любимите, озарява много приятно. Направило ми е впечатление, че всички бази, които уж са за прикриване на пори, са силиконови. Говоря от тези, които аз съм ползвала. Аз ненавиждам бази със силиконова консистенция, не се разбират нито с кожата ми, нито с ФДТ върху тях.

# 221
# 222
Намаше такава. Бяха тази, която взех и в същите тубички бяла, зелена, и ето тази
https://www.notino.bg/catrice/catrice-tensational-osnova-pod-fon … n-1-dream-primer/

Да дам отзив за базата на Essence - не е лоша, ама много ли сложих или щото пих вино... стори ми се по-подходяща за суха кожа. За нормална и мазна, на мен малко ми мазнее. Сякаш лъснах. Ама имах събитие и не съм се вглеждала особено. Утре ще я обследвам добре, но като цяло усещането от нея не беше лошо. Ще съм по-пестелива на количество.

# 223
Във физическите магазини асортимента е крайно ограничен. Пазарувам предимно по интернет и то лимитирани серии, качеството няма нищо общо с другите им продукти, които залежават по рафтовете.

# 224
  • варна
    Специални благодарности на дамата, която препоръча хиалуроновата пудра за около очи( и лице)Wibo от Dodis.
    Контура е изгладен,озарява в пъти по добре от други много хвалени подобни.Изсветлява контура около очите, толкова колкото е необходимо и озарява  без да е натрапчиво или съсухрено.За цената да не говорим.Прекрасна!!!Това е попадение след десетки неуспешни покупки през годините!Не мога да и се нарадвам!
    Пускам необработвана снимка с пудрата , за да видите резултата. В зоната  имам околоочен крем и фдт YSL All hours

На 58 г съм и снимката е много отблизо

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 14:11 от zvezdelina6407

Общи условия

Активация на акаунт