Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
От кои моливи за вежди сте доволни? Досега ползвах на Революшън, харесва ми, но сякаш много бързо свърши.

# 436
Пробвала съм почти всички от дрогегията. Най- добре беше на никс

# 437
На Флормар за вежди ми харесват и като цвят и като мекота.

# 438
  • София
На катрис ползвам, подострящия се с четка от другата страна.
Знам, че автоматичния е по-харесван, но аз направих 2 опита с него и все беше начупен писеца , тоест неизползваем.

# 439
  • варна
Купих си два ружа на Bell, прасковения и розовия. Малко са бледички, но пък за ежедневен грим стават. Предполагам бързо ще ги изхабя, защото доста се прашат.

Може бе ще пробвам и лифтинг фдт-на им, доста ми допадна.
Хелия, би ли споделила впечатления, след като го ползваш.

# 440
  • София
Trend it up са пуснали матови червила, супер комфортни. Не са плътни, но ми залепна единият цвят максимално добре. Ще сложа суочове след малко. 6 лв бяха.

-Nyx London
-Douglas Beige
-Trend it up 050

Скрит текст:

Междувременно искам да попитам някой виждал ли е в София такава метална палитра/плоскост. За смесване на грим ми трябва. Пригодих една поставка за момента, но искам точно такава и да я видя на живо. Предложиха ми в магазина на Радиант, докато пробвах и много ми допадна като идея.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 13:11 от The Catcher in the Rye

# 441
Catcher, виж в магазините за художнически принадлежности, там има и много добри четки за очна линия, ако някой търси. Kryolan също мисля, че имаха такава палитра за смесване.

# 442
От както в Дъглас ме убедиха, че няма по хубаво, лесно и естествено изглеждащи вежди със сенки за грим, повече моливи не ползвам. Жалко е, че ги спряха мойте сенки, сега ползвам едни от ДМ, но не са чак толкова добри, но пък са доста по евтини.

# 443
  • София
Мерси, Ноар! Нямаше плоскост, само палитра с отделения.

# 444
  • Стара Загора
Преди дни бях в Лили и видях тези аромати с натурални съставки. Нямаше тестери. Някой да си е купувал от тях?

# 445
  • Sofia
Тези парфюми и аз ги гледах, едното момиче от консултантките каза, че си е купила розовия и аромата му е много на роза с плодови нотки.

# 446
  • Варна
Добър ден,

Подариха ми коледен календар на Belea.
Пълен е с няколко вида душ гелове, соли за вана, маски за коса-шампоан, емусия за връхчетата и козметика за лице.
В него присъства също и загряваща се ръкавица , но инструкциите са на немски и нямам представа как да я ползвам или загрявам. Може ли някаква помощ ?

Скрит текст:

Коледният им календар съдържа микс от продукти за лице, коса и тяло в удобни опаковки за път, пълни с коледни аромати.
1.Лосион за тяло
 2.Таблетки за вана
3.Балсам за устни
 4.Зимен Шампоан
5.Крем душ гел
6.Памучна маска за лиже
7.Крем за лице
8.Масло за тяло
9.Измивен гел за лице 2в1
10.Балсам за коса
11.Масло за крака
12.Дневен крем лице
13.Душ пилинг за тяло
14.Душ гел
15.Спрей за ръце-антибактериален
16.Околоочен крем
17.Пилиг ръкавица
18.Флуид за връхчетата на косата
19.Душ гел
20.Маска за лице
21.Пяна за вана
22.Балсам за ръце и нокти
23.Маска за коса 24.Затопляща ръкавица

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:51 от viksdesire

# 447
Заради една такава инструкция си инсталирах Google Translate на телефона - когато е самото приложение а не просто сайтът, можеш през него да сканираш текст и то си го разпознава и превежда. За не особено сложни и специфични текстове върши работа, а тая инструкция едва ли да е сложна.
Естествено става и без приложението, ако сканираш и разпознаеш текста с нещо друго но е повече занимавка.

# 448
Тук май показаха точно тази ръкавица:

На 12:10 показва ръкавичката (ден 24).

# 449
Такива грейчици има отдавна и са на химичен принцип. Има метална пластина вътре, която се щраква като шнолките тик-так и течността в ръкавичката кристализира, превръщайки се в аморфен гел като протича екзотермична реакция и се отделя топлина. Загрява доста и топли известно време. Но, за да може да се ползва пак за загряване, формичката с гел (в случая ръкавичка), трябва да се потопи в гореща вода за известно време, за да се втечни гелът и да може пак да се загрее при щракане на пластинката.
https://www.emag.bg/grejka-za-ryce-ust-brands-za-mnogokratna-upo … =view#description

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 13:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт