Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, може ли да ми препоръчате хидратиращ крем. Сега кожата ми е по-суха, а и наближава зимата.
Арома-краставичен.
Благодаря, а нещо от асортимента на ДМ?

# 571
# 572

+1 за Mixa, на Арома съм пробвала два крема и двата не се отразиха добре на кожата ми, но то си е индивидуално

# 573
Момичета, имате ли отзиви за това червило?
Изсушава ли много, Нацепва ли се?

# 574
Здравейте, може ли да ми препоръчате хидратиращ крем. Сега кожата ми е по-суха, а и наближава зимата.
нощната крем маска 2 в 1 и съответния дневен крем на дева

# 575
  • София
На Никс много изсушава червилото, да. Единствено с база можех да го нося. Беше ми един от любимите нюдове, но не повторих.

# 576
Някой, който има изкуствени мигли - Ардел, Кис Eyelure или други иска ли да сложи снимка как стоят, защото странно, но в интернет няма много снимки.

# 577
  • Стара Загора
Коледното специално издание на брошурата на Лили (141 страници) е много симпатично и ако се върне в периода от 15 януари до 15 февруари дават -15% намаление от следващата сметка (не важи за продукти в промоция).

# 578
Тази палитра дали сте я виждали в  Лили/Дм ? Ако сте я ползвали ,става ли?
Скрит текст:

# 579
Четох за тази палитра много лошо ревю от една немска блогърка, на която имам доверие, и тя категорично казва да не се купува, защото е със супер лошо качество.

# 580
  • София
Обещах да дам отзив за тази спирала. Аз съм много доволна от нея, въпреки, че в интерес на истината си ползвам четката основно от едната страна. Миглите ми стават плътни и извити и не ми се слепват. Препоръчвам.

Тази спирала на Essence да не са я спряли? Не я намерих нито в DM, нито в Remedium, а ми е толкова любима Sad

Понеже не я намерих, а ми трябваше реших да си взема новата на Essence с двойната четка. Ще дам отзиви като я тествам.

# 581
  • Варна
Вчерашните покупки от Лили са ми сс кремът на Лумене, лакочистител на Велнеа и базата за сенки на Уибо. Днес съм с базата, дано добре се представи.

# 582
Препоръчайте хубаво детско измивно душ-гел/олио/ за цяло тяло.
В момента свършваме Mixa, мисля по ваши препоръки го взех. Може и да повторя, ако не предложите нещо интересно.
Много харесвам продуктите на ДМ, уговорим е са отида и да си купя техни продукти, цените им са като за нас. Но с този ЗС не мога да влизам в най-близкия им филиал за мен. Sad  Ще пазарува детето.

# 583
Бочко взимам и съм доволна от всичко,което ползваме за детето.Хигиенен гел ,крем за дупр,душ гел и мокри кърпи

# 584
Препоръчайте хубаво детско измивно душ-гел/олио/ за цяло тяло.
В момента свършваме Mixa, мисля по ваши препоръки го взех. Може и да повторя, ако не предложите нещо интересно.
Много харесвам продуктите на ДМ, уговорим е са отида и да си купя техни продукти, цените им са като за нас. Но с този ЗС не мога да влизам в най-близкия им филиал за мен. Sad  Ще пазарува детето.
На каква възраст е детето? Ако не е много малко, т.е. над 5 г. може да опитате олиата за измиване на Нивеа или Балея. Иначе душ гела Babylove е хубав, а също и 2 вида душ пяна имат на Балея, всичко е с хубав състав.
Аз днес отнесох това:

Това са нови за мен неща. Купих си и разни други продукти, които и преди съм купувала: тоалетно мляко и околоочен серум на Балея, интимна пяна Carefree,естествено и душ олиото на Нивея.

Общи условия

Активация на акаунт