Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 127
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Някой има ли гланца Golden rose nude lipgloss?

# 316
И от мен глас за Apivita - от години ползвам балсама с касис, оставя и приятен червен нюанс.

# 317
https://www.notino.bg/max-factor/creme-puff-ruzh-pudra/p-16064955/
Какви са ви впечатленията от този продукт?
Идеята ми е да го ползвам като руж само

# 318
Това е най-любимият ми руж на всички времена. Този, който ползвам в момента, е трета кутийка и имам 2 резервни, защото цвят 25 изчезна почти от всякъде...

# 319
 Потвърждавам, че е много хубав ружът, излъгах се да си взема и Милани Луминосо за 30лв, ами стои на петна, отвратителен, а този на макс фактор е прекрасен.

# 320
Ако е възможно, ще пуснете ли снимки? Искам да го пробвам, но се колебая между 10 и 25

# 321
Това е 25

Снимах и чисто нов, защото на този, който ползвам, отдолу вече се е показала керамичната подложка, която е същия цвят като ружа и когато първият използван се оказа свършил, по тази причина с еднаквия цвят, и вид на тази подложка, си мислех, че има още и се чудех, защо не личи като си слагам руж! 😂

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 01:03 от Анонимен

# 322
  • София
Тази спирала на Essence да не са я спряли? Не я намерих нито в DM, нито в Remedium, а ми е толкова любима Sad

Понеже не я намерих, а ми трябваше реших да си взема новата на Essence с двойната четка. Ще дам отзиви като я тествам.

# 323
Здравейте, бихте ли ми препоръчали омекотител със силен и дълготраен аромат?

Благодаря Ви момичета! Flowers Bouquet

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 16:16 от yoliiiiii

# 324
  • София
Ползвам този от дълго време. Ароматът е страхотен!

От дрогерия Лили го купувам, но го има и в Ремедиум и на други места.
В петък в Лидл ще бъде на много хубава цена. Дано има и този вид, задължително ще си купя 3 бр. Не оставам без него.

# 325
Аз съм доволна от този

# 326
  • София
Ето тези, има ги по магазините за паралелен внос

# 327
И в Лили ги има .

# 328
  • София
Чудесна информация, не съм се заглеждала и не знаех ,въобще в Лили гледам само козметиката, препарати пазарувам от паралелния внос.

# 329
Черният Ленор ми е любим. Много добра трайност 😍

Общи условия

Активация на акаунт