Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, бихте ли ми препоръчали омекотител със силен и дълготраен аромат?
Аз напоследък използвам перлите вместо омекотител :

# 331
  • Бургас
За първи път виждам перли 🤔 незнаех, че има.

# 332
В Лили и ДМ ги няма обаче.

# 333
  • София
Аз напоследък използвам перлите вместо омекотител :

От къде ги купуваш? Бих ги пробвала.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 12:28 от bubanka

# 334
+1 за омекотителите на Ленор, ползвам този със златистата бутилка в момента. На  Теsori d'Oriente също са много трайни.
Имам и парфюмните перли на Ленор, от Германия си ги донесох, но съм сигурна че и тук съм ги виждала

Само като пускам кратка програма на 30° слагам омекотител, защото перлите не се разтварят на тази температура, остават части от перличките върху дрехите.

# 335
Перлите ги има в паралела, точно онзи ден ги гледах в Чист дом.

# 336
  • София
Ето тези Семани:

Много, много трайни. Предпочитам ги пред Ленор и откакто ги открих, общо взето, приключих с експериментите.

# 337
В ръководството на моята сушилня пише да не се слагат дрехи, които са изпрани с омекотител. Купих   ароматизирани кърпички за сушилня от ДМ. Абсолютно никаква работа не вършат.

# 338
В ръководството на моята сушилня пише да не се слагат дрехи, които са изпрани с омекотител. Купих   ароматизирани кърпички за сушилня от ДМ. Абсолютно никаква работа не вършат.
Я па ти?! За пръв път чувам.

# 339
  • София
Има ли тестери на червилата на Николета в Лили?

Има. Ето нещо от мен, не си харесах друг цвят, но се сетих за вас, момичета.
Mango Beats
Chocolate Milk
Cappuccino

Cosmopolitan (на мен ми стои леко сивкаво, изобщо не толкова топло, колкото тук изглежда)
Boss Lady

Скрит текст:

# 340
Ползвам сушилня от 2 години. И винаги пера с омекотител. Никакъв проблем.
За кърпички за сушилня пари не давай. Никаква работа не вършат, независимо от марка и цена.

# 341
Трябва ли ми зелен сертификат за магазините Лили? Извън моловете разбира се

# 342
# 343
Кеч,благодаря!И Boss lady определено ми харесва много.

# 344
  • София
Да, всъщност то ми застана окей преди - доста неутрално. Уж съм доста бяла, а светли нюдове ми седят адски измито.

Аз имам dirty secrets. Ами, има нещо мръснишко в него, да. Едно такова прашно и с леко сливов подтон. Но препоръчвам boss lady като по- джиджан неутрал за всекидневно носене.

Общи условия

Активация на акаунт