Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ужасно се изнервих със сайта на Лили.
Имам в кошницата 18 продукта  тръгвам да приключвам поръчката и вдясно ми излиза 10 от 18 продукта - това как да го разбирам, че само 10 ще ми изпратят??
Прилагам скриншот

Според мен това е количеството на визуализираните продукти и няма нищо общо с наличности/ това което ще получите…тоест в това прозорче се събират 10 продукта и толкоз.

Надявам се Simple Smile
Поръчах, имам потвърдителен имейл
Иначе през март тази година за пръв път направих поръчка от онлайн магазина, мисля че дойде след 2 дни.

# 646
  • Стара Загора
Визуализират се само 10 продукта независимо дали имате 20 или 50 и т.н. в кошницата. Това не означава, че само 10 ще бъдат пратени или нещо подобно. Просто така са си го направили да се виждат 10 от X продукти.

# 647
Разписах се и аз в Лили. 5.50 за доставка до офис - очаквам кашон 5-6 кила Trollface Когато дойде  - тогава.
Изтрепаха рибата с тези 50%, особено като предлагат и дермокозметика, макар и доста ограничен избор, но пак съм доволна. Представям си какво мъртвило е днес в ДМ...

# 648
Аз поръчах, бо нямам мейл. Някой с този проблем? Не вдигат от онлайн магазина.

# 649
Разписах се и аз в Лили. 5.50 за доставка до офис - очаквам кашон 5-6 кила Trollface Когато дойде  - тогава.
Изтрепаха рибата с тези 50%, особено като предлагат и дермокозметика, макар и доста ограничен избор, но пак съм доволна. Представям си какво мъртвило е днес в ДМ...
Нормално си е всеки да се хвърли там, както типичният нашенски черен петък е къде има намаление, къде няма, къде е символично или не на всичко... На фона на това тяхното си е направо празник. 
И аз напазарувах, че и със сестра ми комбинирахме поръчката да не плащаме две доставки. Козметика и прочие си подлежи на запасяване, нещата дето се ползват редовно са ни добре дошли, а метнах и 2-3 дето не съм сигурна дали ще ми допаднат и на половин цена съм по-склонна да ги пробвам отколкото на пълна.

# 650
Оф, добре! 😕 Цял ден ви чета, открехнах две приятелки и те напоръчаха и аз... викам си само ще погледна. Е, погледнах за 76 лв.
Веднага получих имейл за нова поръчка.

# 651
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз поръчах, бо нямам мейл. Някой с този проблем? Не вдигат от онлайн магазина.
И аз сутринта за същото мрънках. Мейлът дойде доста след поръчката. Даже им писах през формата за обратна връзка, че и платих с карта. Отговориха ми, че всичко е точно с поръчката.

# 652
Ще
Им пиша и аз.
Напълних кошницата с неща, които искам, и адски ще ме е яд, ако не дойдат! Чак се чудих дали да не поръчам пак. До кой мейл писа, може и на ЛС? При мен вече мина повече от час.

# 653
Аз си поръчах фдт,дано съм уцелила цвета. Отварях в други сайтове да гледам,че в техния много зле... Само номер и наименование,но за самия цвят или сравнен с други-нищо. Поръчах си и една любима спирала на Голдън роуз. Две бои за коса. На детето разни дреболии,че вече е малка госпожица и иска и тя мадамски работи. 😆

# 654
Който се сеща късно, че има и мъж, плаща две доставки! 🤐 Въобще няма да се сещам за никого повече, че ще ми отиде намалението в доставки. Ако не беше 50%, щях да се замисля дали да поръчам още веднъж с тая доставка...

# 655
Аз късно се сетих,че имам къща и баня,ти за мъж говориш 😁

# 656
Е, аз въобще не се сетих, че имам къща и баня... 😂 Даже и сега не си спомням имам ли, нямам ли... 🤔 Важното е, че ще сме с напудрени носове и красиви, кой ще ми влиза в банята в тия времена! 😁

# 657
  • Сливен
споко ,почистващите препарати не са намалени

# 658
Ето това е едно отлично включване! 🤗🌺

# 659
  • Ланкър, планините Овнерог
Спокойно, за къщите, баните и бебета не важи 50%
OutOfNowhere, и без да бях писала, щеше да дойде мейла, просто дойде с голямо закъснение, сравнено с други сайтове. Иначе им писах през формата за обратна връзка в сайта, на "контакти".

Общи условия

Активация на акаунт