Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 77

• 63 037
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Оф, добре! 😕 Цял ден ви чета, открехнах две приятелки и те напоръчаха и аз... викам си само ще погледна. Е, погледнах за 76 лв.
Веднага получих имейл за нова поръчка.

И аз така...един поглед да хвърля уж, а то поглед за 80 лева се оказа Grin
Е, и за дома взех все пак един течен сапун Grin

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 18:01 от Анонимен

# 661
Пасти за зъби,тампони ,превръзки,душгелове,течни сапуни взех,те са намалени

# 662
От такива неща имам залежи... Ще стигнат до следващото намаление за 50%
Вчера от Метро си купих боя на Лореал, беше намалена на 8 лв. Така че всичко възможно си купих, даже и излишно...

# 663
Искам да взема да пробвам коректора на Мейбалин с гъбата.В Лили са налични само 3 цвята- 04, 05, 08 и много се колебая.Ако ги имате,може ли реални снимки?

# 664
Имам чисто нов, неползван и не го искам, защото ползвам други.
Един от този вид вече изхабих, но той е толкова древен, че не мога да кажа кой цвят е.
Скрит текст:

# 665
Аз сложих един коректор на Аура, зер и такъв да пробвам, течен. Имам спомен че и него някой го похвали тук. Малко на страх и аз с цвета обаче, дано съм нацелила. Поне цената му в Лили сега е точно като за проба, няма да ме е яд ако не се спогодим я с продукт, я с цвят.
Пробвам в момента и нов крем околоочен, ако стана много красива няма да знам от кое е Joy

# 666

Пробвам в момента и нов крем околоочен, ако стана много красива няма да знам от кое е Joy
😂
Ами естествено, че ще станеш.
И на Аура си имам коректор 😆, на него може и да си личи кой номер е.

# 667
Насляпо поръчах цвят "неутрален" ,с такъв подтон съм,трябва да съм го улучила.

# 668
Fair взех аз от Аурата, ще видим дали съм нацелила или ще го подарявам. От повечето коректори ползвам или най-светлия, или втория ако първият е  почти бял и ми трябва да не е розов, но и да не е много жълт. Гледах и по други сайтове, описания, уж този трябва да е. Само за под очите ми трябва така че дори и да ми дойде леко светъл, ако е съвсем леко пак ще ми свърши работа.

# 669
Разрових се, Аурата е 306 Natural
Скрит текст:

# 670
  • Ланкър, планините Овнерог
Bobchita, жива да си, че ме подсети за превръзки. С две дъщери...няма насмогване. Ся втора поръчка пусках, този път и мъж ми леко намаза.

# 671
Ще се сетите вие, че и мъже имате... Satisfied От заплес за малко одеве да поръчам втори тример Gillette, а вече имаме такъв, добре че се сетих да питам.

# 672
То,хубаво напоръчвахме,ама как ще пренасяме кашоните?Аз моите тайничко трябва да ги вкарвам в къщи.....

# 673
Аз поръчах до вкъщи. Всичко тези дни напоръчах до вкъщи, защото иначе ще забравя какво имам да взимам и ще се разкарвам всеки ден до офисите на куриерите.

# 674
То и аз днес се ожалвах сама себе си как пък нищо, ама нищичко не ми трябва от Лили при това атрактивно намаление. Ама си викам да погледна, може нещо да ми хареса... Хич да не бях поглеждала, то стана страшно...

Общи условия

Активация на акаунт